Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sibalka21 dakujem,vies co ako svojho dr.poznam on nieje toho zastanca ,ze sa obmedzovat ,ze ak sa stane moze sa aj inde..ved preto chcem ist aj skor a nie den pred odletom @cucoriedkacucoriedka aby som si to vedela nejak premýsliet snim sa dohodnut a tak ..a chcem vediet ze ci sme tam kde mame byt a atd.
@chuchu86 moja pri kanaliku by to tak nemalo byt že je ružový.Ja som tiež robila pepino predvčerom niečo sa mi tam marilo..Tiež akoby kanalik neviem..Skus nechať test dlhšie ci ked úplne uschne tam bude niečo do ružová..Som nervna na tie testy..Áno nemá sa odpočítavať po limite..Len podľa mna ked je raz negatívny aj o 2h má ostať negatívny a ked má byt pozitívny tak ostane pozitívny aj x-y rokov.Tak by to malo byt aj s negat🤔😤
@happymia moja ked máš pocit že treba ísť k Dr skôr tak mu zavolaj zato nič nedáš..Nech ta pozrie vezme ti krv mal by ti vedieť gestacny váčok..Ja som bola pred 8r v deň meškajúcej ms..Síce mi malú hľadala našla bodku malú bola tam kde mala ale mala som srdce na pokoji..Potom o 2 týždne som šla zase a uz bola akcia srdiečka 😉
@mitchie2805 jansom ostala pondvoch rokoch antiky na prvy sup tehotna 🙂
@karmela nemusí byť vidieť ešte nič, pri prvom tehu my to meškalo cca 6 dní a nevidel nič, len z krvi potvrdil hcg a o týžden na to gest. vak ale ešte prázdny. a teraz som bola na 10 den meškania a len gest. vak a tiež v nom ešte nič nebolo. a o dva týždne akcia srdiečka 😀 mne dr. povedal, že skôr ako 7 dní od meškajúcej ms sa neoplatí ísť lebo ešte nie je nič videť, jedine ti zoberie krv aby potvrdil, že hcg rastie ale bábo bude vidieť neskoršie
@happymia no to by malo stačiť a už by malo byť vidieť aj akciu srdiečka no ja som išla tak skoro na ten 6 či 7 den lebo mám mutáciu v krvi a musím brať fragmin tak pre istotu som išla síce na mna gyn, kukal ako puk, že tak skoro že nič tam nebude a bolo ale len prázdny gest. vak a to som bola cca 5 tt a v 6tt akcia alebo to bol 7 tt 😀 ktovie už to bolo dávno
babeny ...zacala som mat ruzovy vytok😒...takze mrska asi dojde a zas nic ztoho
boze my to asi do konca nikdy nedobojujeme ci co 😰

@happymia moja môj názor je že áno..Este len zajtra by si mala termín ms a máš krásnu čiarku..Nie ducha ani slabucku..Takze ja verím že môžeš mat dušičku na pokoji a všetko bude dobre