icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
28. okt 2016

@happymia moja môj názor je že áno..Este len zajtra by si mala termín ms a máš krásnu čiarku..Nie ducha ani slabucku..Takze ja verím že môžeš mat dušičku na pokoji a všetko bude dobre

chuchu86
28. okt 2016

@karmela - áno je totiž pepino,
To že ťa duchokanalik sa dá vidieť normálne.
Keď to všelijako preotacam tak je vidieť že je to ružové síce slabé, aj pri kanaliku to je tak?

happymia
28. okt 2016

@sibalka21 dakujem,vies co ako svojho dr.poznam on nieje toho zastanca ,ze sa obmedzovat ,ze ak sa stane moze sa aj inde..ved preto chcem ist aj skor a nie den pred odletom @cucoriedkacucoriedka aby som si to vedela nejak premýsliet snim sa dohodnut a tak ..a chcem vediet ze ci sme tam kde mame byt a atd.

karmela
28. okt 2016

@chuchu86 moja pri kanaliku by to tak nemalo byt že je ružový.Ja som tiež robila pepino predvčerom niečo sa mi tam marilo..Tiež akoby kanalik neviem..Skus nechať test dlhšie ci ked úplne uschne tam bude niečo do ružová..Som nervna na tie testy..Áno nemá sa odpočítavať po limite..Len podľa mna ked je raz negatívny aj o 2h má ostať negatívny a ked má byt pozitívny tak ostane pozitívny aj x-y rokov.Tak by to malo byt aj s negat🤔😤

sibalka21
28. okt 2016

@chuchu86 Pepino duchuju, ja som mala na dvoch pepino testoch krasneho ducha, ale tehu som nebola...

chuchu86
28. okt 2016

@karmela - už toľko testov a každý duchuje 🙂

karmela
28. okt 2016

@happymia moja ked máš pocit že treba ísť k Dr skôr tak mu zavolaj zato nič nedáš..Nech ta pozrie vezme ti krv mal by ti vedieť gestacny váčok..Ja som bola pred 8r v deň meškajúcej ms..Síce mi malú hľadala našla bodku malú bola tam kde mala ale mala som srdce na pokoji..Potom o 2 týždne som šla zase a uz bola akcia srdiečka 😉

karmela
28. okt 2016

@chuchu86 aj ja som mala take obdobie že každý test len duch a tehu to nebolo..Dr mi vysvetlila že cysty tak zvyknu neviem prečo áni ona na teste duchovat..Nemáš pichanie v podbrušku?

happymia
28. okt 2016

@karmela ano nejak si to povedala aj za mna ❤️ na mieste a uz co bude bude ...🙏🏻budem mu volat v pondelok,vie cim som si presla ...,myslim a dufam,ze zaujme postoj ,ze jasne prid!
dakujem ti poklad

karmela
28. okt 2016

@happymia neboj všetko bude ako má byt a budete pekne raaasť😉

ebi88
28. okt 2016

@mitchie2805 jansom ostala pondvoch rokoch antiky na prvy sup tehotna 🙂

chuchu86
28. okt 2016

@karmela - vôbec nič

matilda72
28. okt 2016

@karmela nemusí byť vidieť ešte nič, pri prvom tehu my to meškalo cca 6 dní a nevidel nič, len z krvi potvrdil hcg a o týžden na to gest. vak ale ešte prázdny. a teraz som bola na 10 den meškania a len gest. vak a tiež v nom ešte nič nebolo. a o dva týždne akcia srdiečka 😀 mne dr. povedal, že skôr ako 7 dní od meškajúcej ms sa neoplatí ísť lebo ešte nie je nič videť, jedine ti zoberie krv aby potvrdil, že hcg rastie ale bábo bude vidieť neskoršie

karmela
28. okt 2016

@matilda72 ahoj ja netvrdím že musí byt vidieť napísala som ,,mal by ti vidieť"😉 Každá sme iná.Ja len usudzujem podľa intenzity paličiek na teste.😉 Si myslím že uz je pekne zavrtane..To je len môj názor..

happymia
28. okt 2016

@matilda72 mne bude uplne stacit ,ked tam pojdem o 2tt to by som mala byt uz 6tt cca lebo ist tam den pred odletom v 8tt sa mi zda pre mna neskoro...

matilda72
28. okt 2016

@karmela ved ja viem a toto je môj 😀 😀 ja len aby neostala zaskočená, že nič nie je vidieť a bude smutná no ja som mala poriadne palice a vidieť nič nebolo 😀 😀 asi sa malej už vtedy nechcelo nejako ukazovať

karmela
28. okt 2016

@matilda72 asi sa hanbila 😂😍 hlavne že ste v poriadku😉

matilda72
28. okt 2016

@happymia no to by malo stačiť a už by malo byť vidieť aj akciu srdiečka no ja som išla tak skoro na ten 6 či 7 den lebo mám mutáciu v krvi a musím brať fragmin tak pre istotu som išla síce na mna gyn, kukal ako puk, že tak skoro že nič tam nebude a bolo ale len prázdny gest. vak a to som bola cca 5 tt a v 6tt akcia alebo to bol 7 tt 😀 ktovie už to bolo dávno

matilda72
28. okt 2016

@karmela dakujem a to je najdôležitejšie 😀 😀

karmela
28. okt 2016

@matilda72 este chvíľka a uz budeš mat malú v náručí 😍 Tak pekne do úspešného konca nech ste v pohode a zdraví aj potom😉

piacere
28. okt 2016

@karmela dnešné testy sú už veľmi citlivé, takže stačí mať v moči hcg napr. 300 a test je silne pozitívne, ale pri takejto hodnote lekár na sone ešte nevidí nič... na sone vidno väčšinou tehotenstvo pri hodnote 1000 a viac 🙂

karmela
28. okt 2016

@piacere no tak určite s pred 8r doba postúpila na vyššiu úroveň aj testy..Ja si uz síce nepamätám ci som testovala 10 ci 20 citlivosť..Ci vtedy vôbec boli 10 😁

matilda72
28. okt 2016

@karmela no ved už sa neviem dočkať 😀 tej našej princezničky maličkej 😀 a vám tu držím palce nech si čoskoro nájdete vytúžené // 😉

happymia
28. okt 2016

babeny ...zacala som mat ruzovy vytok😒...takze mrska asi dojde a zas nic ztoho
boze my to asi do konca nikdy nedobojujeme ci co 😰

miriamn76
28. okt 2016

@happymia mozes mat spinenie v case ms ked si tehotna

nivea777
28. okt 2016

@happymia ruzovy vytok je ok..pokial nie je krv tak sa neboj

smajla27
28. okt 2016

@happymia neboj, skus mysliet pozitivne. Ruzovy zvykne byt.. drzim palce, paste :-*

miriamn76
28. okt 2016

@happymia V čase, keď sa vajíčko snaží uhniezdiť v maternicovej sliznici, môžete zaznamenať slabé krvácanie, ktoré je spôsobené narušením drobných cievok v sliznici. Niekedy sa toto krvácanie zamieňa so slabou menštruáciou. inak to najdes na nete

smajla27
28. okt 2016

@miriamn76 ale ked testy su pozitivne, uhniezdovanie uz muselo prebehnut..

miriamn76
28. okt 2016

@smajla27 tak je to pisane na babyweb.sk a citala som to na viacerych strankach ze v case ms moze dojst k slabemu krvacaniu co si viac zien vysvetluje ako ms.