Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 dnes takto pred 2tt do zadu sa nam to asi podarilo..., dufam ,ze je to len to ,ze krpcek aa stale bude len zavrtavat a ze neskonci to zle ... rano ma velmi potesila ta silnejuca palicka a vidis..., uvidime co sa bude diat myslim ,ze tento vikend sa to vykrystalizuje 🍀🙄
si velmi zlata tiez a dakujem ❣️je to pre mna velka podpora ... aj ked takto "virtualne " ,leno okrem mojho muzika to nevie nik a pted vsetkymi sa musim "pretvarovat " ...
@luta13 ja viem isto ze tehu to neni mala som to 6 dni po mrche vzdy iba raz denne na vlozku trvalo to tak 5 dni a ovulka to asi tiez nebola lebo ovu testy boli negativne robila som ich od 6DC. Inak ta mrcha mi meskala tyzden a dostala som ju v case kedy uz mala byt ovu. Je mozne ze ta ovu bola aj ked bola mrcha? Lebo ked mi meskala tehu testy boli negativne a ovu silneli
@miriamn76 v tomto Ti asi ja neporadim, nevyznam sa v tom...Jedine v com sa vyznam asi je to, ze ked meska MS, tak vo väcsine pripadov je to tehu... Ale v tom, ci mohla byt ovu v case ked Bola MS, tak v tomto Ti vobec neviem poradit...Skus sa opytat v teme "Ovulacne testy", ci ako sa tato tema vola, je tam jedna baba vola sa tusim @lauritkatesty a ona stale radi ohladom ovulky niekomu a myslim, ze ona to ma vsetko nastudovane, ci zazite 😉...Viac Ti zial neporadim ☹...Je mi to luto
Dievčatá, toto je duch? Toto je woman secret test a na mamateste to vyšlo podobne. Každopádne som z toho zmätená, pretože som mala rozhádzaný cyklus a podľa všetkého by som vôbec nemala byť tehotná, dokonca máme s tým problém, čiže fakt nechápem. Cystu by som tiež nemala mať, pretože som bola na preventívke asi pred 2 týždňami. A ani príznaky nemám, iba mám podozrivo veľa hlienu, akože normálne ho vídím a cítim vkuse vytekať, to som si myslela, že je ovulácia, ale trvá to už asi 5 dní. Toto je hrozné :D podľa mňa si to len namýšľam, ale na druhú stranu, vidím tam tú čiarku. Ale počula som o tom, že môže presvitať kanálik. Tak fakt neviem. Dík za odpovede. 🙂
@karmela mojenky ja mam do mrchy este 5 dni a ani nemam ziadne priznaky ja som len zvedava ci je to mozne. Vlastne jeden priznak by bol kazdy den ma boli hlava ako pri Dominike😀. Prve tri mesiace som blaznila inak mi nebolo vobec nic ale teraz je to skor od chrbtice. Ja len cakam na tu mrsku aby sme mohli pokracovat snazilkovat😀😀dufam ze tento krat uz nebude blbnut😀
@smajla27 práveže nemešká. Len sa mi to nejako rozhádzalo nedávno a chvíľu som si myslela, že to vyšlo, nikdy som sa necítila tak divne. Vtedy som si kúpila test 2v1 a vyšiel negatívne, takže som si myslela, že to bol planý poplach. Potom som dokonca aj krvácala, takže som to úplne vylúčila. Odvtedy to mohol byť v podstate aj nový cyklus, alebo zázrak 😀 ale netuším, kedy som mala ovuláciu, len mi bolo nejako zle a keďže mi zostal jeden test navyše (mamatest), tak len tak zo "srandy" som ho použila a keď som videla slabú čiarku, tak som si kúpila nový (woman secret), lebo mi to nedalo a to je ten na obrázku. No ja myslím, že je to skôr smola vo forme dvoch falošných duchov, ale zas chcela som vedieť, čo si myslíte tu na fóre.
@miriamn76 no zlato a tehu test kedy robíš? Moja kolegyňa takto presne mala tehu príznaky vždy mi vravela boli má hlava každý deň..Som jej povedala a kedy máš mat ms? Tak sa smiala že to nieje možné lebo neskúšali na istotu spravila test a tam slabá druha čiarka😍 Plakala lebo este nechcela babo a dnes o 5:30 sa jej narodila krásna Bambuľka ktorú nadovšetko miluje😍
@chuchu86 myslíš o koľko dni by si mala dostať ms s tých tabletiek? tak toto ti neviem povedať.Ja som dostala aj vyvolávačku aj tie tabletky mala som ich užívať 3mesiace každý deň..Pekne sa mi vrátil cyklus na mojich 25-26dc len teraz po pól roku zahaproval zase..Na 10 den som dostala predtým ms po vyvolavacke aj tých tabletkách..Každý deň 1 tab plus vitamín E a kys.listovu mi Dr predpísala

@happymia Dakujem za srdiecko 😉