icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
28. okt 2016

@happymia Dakujem za srdiecko 😉

happymia
28. okt 2016

@luta13 dnes takto pred 2tt do zadu sa nam to asi podarilo..., dufam ,ze je to len to ,ze krpcek aa stale bude len zavrtavat a ze neskonci to zle ... rano ma velmi potesila ta silnejuca palicka a vidis..., uvidime co sa bude diat myslim ,ze tento vikend sa to vykrystalizuje 🍀🙄
si velmi zlata tiez a dakujem ❣️je to pre mna velka podpora ... aj ked takto "virtualne " ,leno okrem mojho muzika to nevie nik a pted vsetkymi sa musim "pretvarovat " ...

miriamn76
28. okt 2016

@luta13 ja viem isto ze tehu to neni mala som to 6 dni po mrche vzdy iba raz denne na vlozku trvalo to tak 5 dni a ovulka to asi tiez nebola lebo ovu testy boli negativne robila som ich od 6DC. Inak ta mrcha mi meskala tyzden a dostala som ju v case kedy uz mala byt ovu. Je mozne ze ta ovu bola aj ked bola mrcha? Lebo ked mi meskala tehu testy boli negativne a ovu silneli

luta13
28. okt 2016

@miriamn76 v tomto Ti asi ja neporadim, nevyznam sa v tom...Jedine v com sa vyznam asi je to, ze ked meska MS, tak vo väcsine pripadov je to tehu... Ale v tom, ci mohla byt ovu v case ked Bola MS, tak v tomto Ti vobec neviem poradit...Skus sa opytat v teme "Ovulacne testy", ci ako sa tato tema vola, je tam jedna baba vola sa tusim @lauritkatesty a ona stale radi ohladom ovulky niekomu a myslim, ze ona to ma vsetko nastudovane, ci zazite 😉...Viac Ti zial neporadim ☹...Je mi to luto

miriamn76
28. okt 2016

@luta13 neva ale dakujem☺

srnec
28. okt 2016

Dievčatá, toto je duch? Toto je woman secret test a na mamateste to vyšlo podobne. Každopádne som z toho zmätená, pretože som mala rozhádzaný cyklus a podľa všetkého by som vôbec nemala byť tehotná, dokonca máme s tým problém, čiže fakt nechápem. Cystu by som tiež nemala mať, pretože som bola na preventívke asi pred 2 týždňami. A ani príznaky nemám, iba mám podozrivo veľa hlienu, akože normálne ho vídím a cítim vkuse vytekať, to som si myslela, že je ovulácia, ale trvá to už asi 5 dní. Toto je hrozné :D podľa mňa si to len namýšľam, ale na druhú stranu, vidím tam tú čiarku. Ale počula som o tom, že môže presvitať kanálik. Tak fakt neviem. Dík za odpovede. 🙂

smajla27
28. okt 2016

@srnec podla mna to je pekna slaba ciarka 🙂 necakane prekvapenia su najkrajsie 😉 drzim palce aby o par dni bola silnejsia 😉

srnec
28. okt 2016

@smajla27 ďakujem veľmi pekne, strašne by som si to želala, ale z úplne racionálneho hľadiska mi to príde takmer nemožné, no na druhej strane verím 🙂 tak uvidíme. Tak otestujem o pár dní asi.

karmela
28. okt 2016

@miriamn76 zlato áno môžeš mat ovu aj počas ms ja som jeden cyklus mala v deň ked som dostala ms pozitívny ovu test takze je to možné.Drzim palčeky aby si to teraz ukončila // kedy sa chystáš testovať?

smajla27
28. okt 2016

@srnec a meska ti to? Ci testoval

karmela
28. okt 2016

@happymia moja verím že to malé zrniečko teraz v tebe bude naďalej pekne rast a Dr ti to len potvrdí potom..Veľa veľa dobrej energie ti želám hoci víkend pre teba bude asi dlhy veríme že všetko dobre dopadne a budete pekne tehulkovat naďalej..

smajla27
28. okt 2016

@srnec teda ci si testovala nahodou 🙂

chuchu86
28. okt 2016

@karmela - ako sa volá ten liek vo si mi odporučila?

karmela
28. okt 2016

@srnec vyzerá to na peknú druhu čiarku 😉

miriamn76
28. okt 2016

@karmela mojenky ja mam do mrchy este 5 dni a ani nemam ziadne priznaky ja som len zvedava ci je to mozne. Vlastne jeden priznak by bol kazdy den ma boli hlava ako pri Dominike😀. Prve tri mesiace som blaznila inak mi nebolo vobec nic ale teraz je to skor od chrbtice. Ja len cakam na tu mrsku aby sme mohli pokracovat snazilkovat😀😀dufam ze tento krat uz nebude blbnut😀

karmela
28. okt 2016

@chuchu86 ktorý myslíš ten na úpravu cyklu? Aj vitamín E je dobre brat ja som si uz tiež nasadila kým pôjdem k Dr na budúci týžden..Agnucaston sa volajú tie tabletky

chuchu86
28. okt 2016

@miriamn76 - no tak čakáme obe na tú mrsku 😀

miriamn76
28. okt 2016

@chuchu86 ty uz cakas dlho☺u teba to mozno predsa len je tehu a testy u teba nereaguju😀tu na mk som citala jedna baba pisala ze uz mala potvrdene tehu od lekara a testy stale negativne

srnec
28. okt 2016

@smajla27 práveže nemešká. Len sa mi to nejako rozhádzalo nedávno a chvíľu som si myslela, že to vyšlo, nikdy som sa necítila tak divne. Vtedy som si kúpila test 2v1 a vyšiel negatívne, takže som si myslela, že to bol planý poplach. Potom som dokonca aj krvácala, takže som to úplne vylúčila. Odvtedy to mohol byť v podstate aj nový cyklus, alebo zázrak 😀 ale netuším, kedy som mala ovuláciu, len mi bolo nejako zle a keďže mi zostal jeden test navyše (mamatest), tak len tak zo "srandy" som ho použila a keď som videla slabú čiarku, tak som si kúpila nový (woman secret), lebo mi to nedalo a to je ten na obrázku. No ja myslím, že je to skôr smola vo forme dvoch falošných duchov, ale zas chcela som vedieť, čo si myslíte tu na fóre.

chuchu86
28. okt 2016

@miriamn76 - neviem, ale to by bola sranda 😀

karmela
28. okt 2016

@miriamn76 no zlato a tehu test kedy robíš? Moja kolegyňa takto presne mala tehu príznaky vždy mi vravela boli má hlava každý deň..Som jej povedala a kedy máš mat ms? Tak sa smiala že to nieje možné lebo neskúšali na istotu spravila test a tam slabá druha čiarka😍 Plakala lebo este nechcela babo a dnes o 5:30 sa jej narodila krásna Bambuľka ktorú nadovšetko miluje😍

chuchu86
28. okt 2016

@karmela - už sem tom nasla, zajtra idem zistiť či mi dajú v lekárni bez predpisu.
A o koľko dní by sa mala dostať ms?

smajla27
28. okt 2016

@srnec tak to si mala ozaj vesely cyklus 😀 mne to na ducha nevyzera a teda pevne verim a drzim palce aby to nebol poplach.. skus o dva dni co to spravi, alebo aj zajtra rano.. mozno to bude silnejsie.. poinformuj nas potom 😉

miriamn76
28. okt 2016

@karmela to by bolo krasne☺este jednu taku bambulku mat. Testovat ak budem tak az po meskani ☺radsej.

miriamn76
28. okt 2016

@chuchu86 ale skvela sranda☺

karmela
28. okt 2016

@chuchu86 myslíš o koľko dni by si mala dostať ms s tých tabletiek? tak toto ti neviem povedať.Ja som dostala aj vyvolávačku aj tie tabletky mala som ich užívať 3mesiace každý deň..Pekne sa mi vrátil cyklus na mojich 25-26dc len teraz po pól roku zahaproval zase..Na 10 den som dostala predtým ms po vyvolavacke aj tých tabletkách..Každý deň 1 tab plus vitamín E a kys.listovu mi Dr predpísala

chuchu86
28. okt 2016

@miriamn76 - s tím súhlasiť, testovať keď nedôjde 😉

chuchu86
28. okt 2016

@karmela - no tam radšej potom už počkám vo mi povie lekár, ja by som radšej brala ten inofolic

karmela
28. okt 2016

@miriamn76 len je pravda že ja blbá som vybrala iba jeden mesiac tabletky..

@miriamn76 jasne že bude este jedno babo a rozrastie sa Vám rodinka..😉No daj vedieť keby niečo jo

karmela
28. okt 2016

@chuchu86 pomenila som trosku komenty prvý mal byt pre teba😉 S inofolicom nemám vôbec skúsenosti tak toto ti neporadím