Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ejuska2586 - gratulujem
@chuchu86 Ďakujem. Ale stále je tam trošku strach. Snáď sa ukľudním, keď mi to potvrdí aj lekár...
@ejuska2586 srdečne gratulujem
@oluska22 Dakujem
@nikusa22118 Jeeej, to tak rychlo leti, myslelasom minule na teba, ze co je nove a pozerám, ze si uz 34tt. Ten čas letí.
@ejuska2586 gratulujem a pekne tehulkovanie prajem 😊
@happymia moja, obavy budu urcite stale. Najprv aby bolo vsetko OK a potom ked sa narodi to drobatko, tak o to, aby malo vsetko co potrebuje, preco placka, potom zacne chodit do skolky, tak preto a potom ako bude zvladat skolu. A najvacsie obavy ked zacne chodit po diskotekach... hi hi...
@karmela Dakujem
@karmela a @19nikuska86 ja viem babenky ... ,preto uz ani testy nejdem robit .. drobcek je tam kde ma byt a co bude dalej je vo hviezdach ale nic viac si neprajem ako zdrave mimi 😘❣️🤗🍀
@ejuska2586 gratulujem,tebe sa sim videla aj v skupine "ovulacne testy" ty si píla ten grepovi dzus?ako vidím asi trošku pomohol 😀
@happymia aj my ti to prajeme.💞 Dufam, ze coskoro sa aj nam postasti.
@meli8412 jeee ahooj..si zlata ze si si spomenula..drzime sa veru rastieme stale uz vyzeram ako taký slonik este nejako vydržať pár týždňov a náš chlapček Filipko bude s nami sa veľmi tešíme.😍. Pre istotu už balim do pôrodnice 😀ubehlo to ani neviem ako..a vy sa ako držíte?
@barborka93 Ahoj. Ano, pila. Vyzera to tak, ze pomohol.
@barborka93 A dakujem.

@vlocka5 ahaaa tak uz mam vtom jasno!
vies ako som zenou nikdy som ziadnu cystu nemala a just teraz sa vytvori 5cm...nejdem ani o tom citat lebo hocico najdem a budem vstrese a presne ako si napisala pozitivne tehule znas musia byt ❣️👶🏼
a dakujeeem samozrejme aj ja ..🍀