icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sibalka21
3. nov 2016

@eleonora2705 to je sposobene tym ze si prestala kojit, aspon ja som to mala este dobrych par mesiacov po kojeni... Telo je este zblbnute, hormony a tak... ved skus test a uvidis.. Ale kedze si mala nedavno aj MS, myslim ze to bude tym kojenim...

eleonora2705
3. nov 2016

@vlocka5 ano?? ale ako kukam ,asi si tehu vsak?? ja som uz po par tyzdnoch po odstaveni nevytlacila nic..to len vcera som zas zbadala ale uz zlte,mastne,slane 😕 ..

vlocka5
3. nov 2016

@eleonora2705 ano ale mne aj pred tehu išlo kolostrum,nie vždy ale niekedy pred ms, alebo ked som bola viac psychicky v pohode a tak..sama neviem prečo asi to ovplyvnuju nejake hormony v tele ale pochybujem že hcg nakolko mnoho žien to ma až tesne pred pôrodom

eleonora2705
3. nov 2016

@sibalka21 ano?? ako dlho si este mala mlieko?? lebo ja uz mlieko nie..viem ake bolo posledne..take blede,sladke..teraz zlte,mastne,slane..aj brucho nafuknute,vela nejem a stale je vacsie..aj plynatost..ale ta ms bola bez bolesti..a krv slaba..sice vacsinou mavam take slabe..len v tom juli aj auguste bolo silnejsie..

eleonora2705
3. nov 2016

@vlocka5 hmm..zvlastne..pred ms,som neskusala vytlacat..vcera len nahodou,mala som vyrazku na dvorci,stlacila som a vyslo kolostrum z bradavky..potom aj z druhej ked som skusala..aj dnes..takze je to ormalne,ze kolostrum vychadza aj po ukonceni kojenia??? 😲

vlocka5
3. nov 2016

@eleonora2705 mne sa mlieko stracalo a malej už nestačilo vôbec tak za to sme prestali kojiť a prešli na um. nemala som problem zo dna na den prestať kym sa mi naliali prešiel cely den, potom dva tri....postupne odišlo a čo som odsala malej nestačilo vôbec. Ak si mysliš že aj napriek ms si tehotna urob si test minimalne duch by tam mal byť ak je hormon koncentrovany už natolko žeby mal robiť isté zmeny v tvojom tele...

vlocka5
3. nov 2016

@eleonora2705 ano je to normalne a niekedy aj dlhe roky po kojení sa môže objaviť

eleonora2705
3. nov 2016

@vlocka5 hmm..ja som mlieka mala dost..len uz dlho bola v noci prisata..aj par hodin,tak som to ukoncila..ale este tyzden po, som posledny x odsala..a potom uz prsia sa zmensili,este obcas,ked som stisla islo biele mliecko..ale potom par tyz. nie..a ted znovu a kolostrum?? 😲 no jasne,skusim o tyzden test..uvidim..

kudusko
3. nov 2016

@butterfly333 ja zlatko nič nového sledujem ako pravidelne ovulujem a prd z toho teraz momentálne riešim kŕčové žily

dzanka72
3. nov 2016

Ahojte, chcem sa len opytat, ci na teste nieco vidite alebo ja tak velmi chcem ze si tu ciarku uz domyslam ...😕

snazilka1983
3. nov 2016

@dzanka72 nič veru nevidím

nivea777
3. nov 2016

@dzanka72 nic nevidim.. kolko dpo si?

dzanka72
3. nov 2016

@nivea777 to praveze neviem... aj chora som bola ale podla hlienu 9-10dpo.. do ms mam este 4 dni.. ale tento mesiac som cela nejaka divna...
Prsia ma raz bolia potom zas nie.. a vcera boleli ako sialene a dnes uz skoro vobec..

nikasaj
3. nov 2016

@kotatko1232 to by bolo supeeeeer

nivea777
3. nov 2016

@dzanka72 daj si oddych a v den MS testni..alebo ked bude meskat

lulila20
3. nov 2016

co myslite ??

karmela
3. nov 2016

@miriamn76 ahojky co máš nové? Ja som bola u Dr..Žiadna predčasná menopauza sa nekoná vyšetrila má mám dominatny folik na ľavo a z pravého bol uz vypustený co má prekvapilo že dva tento cyklus..Dostala som ďalšie balenie tabletiek na úpravu cyklu..A že som zdravá ako rybka..Teším sa.😊 Kým žena ovuluje žiadna menopauza sa nekoná..Problém by bol keby sme nemali folikuly to by uz niečo zle značilo..

karmela
3. nov 2016

@lulila20 niečo sa tam rysuje ...

miriamn76
3. nov 2016

@karmela ahoj no nove nic ja som v praxi☺tak to je super ze ti vsetko tak pozrie a povie. moj ma pizrel a ze vsetko mam v poriadku povedal to bolo vsetko 😑

karmela
3. nov 2016

@miriamn76 tak potom si zdravá aj ty lebo mávaš plodne dni moja..a tým co nové som myslela ci si ms dostala ci nie? A ráno si robila ovu test?

kata011
3. nov 2016

@lulila20 na prvom nic nevidim ale na tom druhom sa mi čosi risuje 🙂

kata011
3. nov 2016

@dzanka72 nevidim nič zatiaľ

domx
3. nov 2016

@happymia jeej to je krasny testiik.. 🙂 kedy ides k dr? 🙂

miriamn76
3. nov 2016

@karmela zatial som nedostala asi bude meskat par dni ako minule. nie nerobila som urobim ked dojdem domov

karmela
3. nov 2016

@miriamn76 tak potom daj vedieť aký testik ti vyšiel

miriamn76
3. nov 2016

@karmela jaskajda☺

happymia
3. nov 2016

@miriamn76 ajnja chcem vediet 🙈🍀

miriamn76
3. nov 2016

@happymia jasne ze sam vediet aj tebe no myslim alebo viem na 100% ze nic nebude

karmela
3. nov 2016

@happymia a vy sa nám dvaja ako máte?

happymia
3. nov 2016

@karmela my dvaja? aaa tak dobre az mi je to podozrive po tych bolestiach chrbta podbruska a chcrbta dako to ustalo ...🤔
mam ist teraz v pondelok zas na hcg k dr., a predpisal mi 3balenia Duphastonu ,dufam ,ze ho vyuzijeme...
po vsetkom co zjem sa mi grga s prepacenim beriem to ako priznak haha
a ty ako citala som ze si bola u dr. a ma dobre spravy pre teba 🍀super tesi ma to ...
@miriamn76 kedy ides urobit?