Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 ahoj moja co to tu vidím čítam 😊😉 pekný dušik moja aby ti pekne aj tmavol.budem odpočítavať kým sa zobudíš a spravíš další test..Máš zlatu dcéru.😉Že ti požičala phone na foto.
@happymia ahojte uz som tu dnes mám upratovací deň a fofry trosku ale uz toho nemám veľa..
@mucuinka pekne ti tmavne ciarocka gratulujem 😊
@karmela ahoj moja no mna take gruntovanie caka zajtra☺pred nocnou sa mi nechce. Robila som ten mamatest a duchuju tusim vsetkym len mne nie😀nezda sa ze by tam nieco bolo tak to stym mojim fotakom ani nejdem skusat fotit. Skusim zajtra alebo pozajtra. Inak podbrusko ma boli ako na ms.
@miriamn76 ahoj moja ked náhodou príde dcéra pošli potom fotecku lebo ako ta poznám ty chceš hneď diaľnicu na testiku😊 Nevidela si nanom isto nič slabé.?Spravis další testik v nedeľu ked dovtedy vydrzis..Budem silno silno držať palce.No tie príznaky na PMS sú dosť totožné z tehu..
@karmela Dakujem. Ale neviem, ci to tento mesiac pojde. Muzicek je na sluzobke a ani neviem, ci by som sa na to citila. Ale ved uvidime...
@miriamn76 no neviem mojo mne sa tam niečo zdá..Len škoda že tak tmavo ti fotí.asi 1-2cm od fialovej nálepky.A vážne mamatesty duchuju ja Som mala to šťastie tiež..Ako vidím ty máš asi novú lepšiu várku..Skus v nedeľu testik ráno ked vstanes mojko budem čakať a pre istotu sa šetrí v práci
Zeny.. znovu ideme na to.. mali sme mat umele tento mesiac, ale doki sa rozhodol, ze ideme este prirodzene tento mesiac, ked sa to minuly podarilo..
Babo odislo :((
Prvykrat som si robila ovu testy a podla nich bola v oiatok ciarka.. cize ovulka cez vikend .. piatok bol 10dc.
A vcera trosku hnedy vytok.. taky akoby sliz a dnes par kvapiek hnedeho tiez rano na intimke.. neviem ci to je nedostatok nejakeho hormonu alebo implantacne spinenie...
A kedy by som mala asi testovat s tymi najcitlivejsimi testami? Ma vyznam uz tento vikend? Ja mam velmi kratky cyklus.. cize xakam menzes buduci vikend uz..
@jabadabadoo dnes si 18Dc ? takze ked správne chápem 8 deň od ovulácie..Vten deň si mala aj pozitívny ovu test ci aj další ci skôr?
Viem že tu riešite duchov na teste...ale čo je toto?? Vyzerá to ako fliacik v hornej časti... chybný test?? 12dpo, 29dc..dik za nazory

@miriamn76 ani teraz nerob moja nic by ti neukazalo ..., rano kludne urob z ranneho 🙏🏻