icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

happymia
4. nov 2016

@miriamn76 ani teraz nerob moja nic by ti neukazalo ..., rano kludne urob z ranneho 🙏🏻

happymia
4. nov 2016

@biba12 haha heej a potom som aj ja hned pisala,ze som si to ja zle precitala .. prepac 🤗

karmela
4. nov 2016

@miriamn76 ahoj moja co to tu vidím čítam 😊😉 pekný dušik moja aby ti pekne aj tmavol.budem odpočítavať kým sa zobudíš a spravíš další test..Máš zlatu dcéru.😉Že ti požičala phone na foto.

@happymia ahojte uz som tu dnes mám upratovací deň a fofry trosku ale uz toho nemám veľa..
@mucuinka pekne ti tmavne ciarocka gratulujem 😊

karmela
4. nov 2016

@miriamn76 držím ti silno palce ci uz budeš testovať dnes ci zajtra ráno nech si nájdeš na testíku // hoci jedna bude slabšia hlavne že bude tmavnut 😊

karmela
4. nov 2016

@ejuska2586 držím palce v najbližšom cykle aby sa ta držalo až do pôrodu

miriamn76
4. nov 2016

@karmela ahoj moja no mna take gruntovanie caka zajtra☺pred nocnou sa mi nechce. Robila som ten mamatest a duchuju tusim vsetkym len mne nie😀nezda sa ze by tam nieco bolo tak to stym mojim fotakom ani nejdem skusat fotit. Skusim zajtra alebo pozajtra. Inak podbrusko ma boli ako na ms.

karmela
4. nov 2016

@miriamn76 ahoj moja ked náhodou príde dcéra pošli potom fotecku lebo ako ta poznám ty chceš hneď diaľnicu na testiku😊 Nevidela si nanom isto nič slabé.?Spravis další testik v nedeľu ked dovtedy vydrzis..Budem silno silno držať palce.No tie príznaky na PMS sú dosť totožné z tehu..

ejuska2586
4. nov 2016

@karmela Dakujem. Ale neviem, ci to tento mesiac pojde. Muzicek je na sluzobke a ani neviem, ci by som sa na to citila. Ale ved uvidime...

miriamn76
4. nov 2016

@karmela nemyslim ze tam nieco je no ved pockaj dam sem foto☺

kotatko1232
4. nov 2016

@miriamn76 cakaaam

karmela
4. nov 2016

@miriamn76 daj moja čakáme

miriamn76
4. nov 2016

@karmela @kotatko1232 ako vravim duchuju vsetkym len mne nie☺

karmela
4. nov 2016

@miriamn76 no neviem mojo mne sa tam niečo zdá..Len škoda že tak tmavo ti fotí.asi 1-2cm od fialovej nálepky.A vážne mamatesty duchuju ja Som mala to šťastie tiež..Ako vidím ty máš asi novú lepšiu várku..Skus v nedeľu testik ráno ked vstanes mojko budem čakať a pre istotu sa šetrí v práci

miriamn76
4. nov 2016

@karmela urcite v nedelu dam vediet ak mrcha nedojde ni v robote je to teraz akurrat dost narocne inokedy len sedim

karmela
4. nov 2016

@miriamn76 nech ti nočná rýchlo zbehne..A Skus sa trosku niekde zašiť počas nočnej😉

kotatko1232
4. nov 2016

@miriamn76 skusime v pondelok este.ja som mala zase ducha...

miriamn76
4. nov 2016

@karmela tak zasivat sa mi neda😑

miriamn76
4. nov 2016

@kotatko1232 zajtra teda nebudes skusat?

karmela
4. nov 2016

@kotatko1232 daj test

miriamn76
4. nov 2016

@karmela @kotatko1232 tu je foto pod svetlom neni to len kanalik??

miriamn76
4. nov 2016
jabadabadoo
4. nov 2016

Zeny.. znovu ideme na to.. mali sme mat umele tento mesiac, ale doki sa rozhodol, ze ideme este prirodzene tento mesiac, ked sa to minuly podarilo..
Babo odislo :((
Prvykrat som si robila ovu testy a podla nich bola v oiatok ciarka.. cize ovulka cez vikend .. piatok bol 10dc.
A vcera trosku hnedy vytok.. taky akoby sliz a dnes par kvapiek hnedeho tiez rano na intimke.. neviem ci to je nedostatok nejakeho hormonu alebo implantacne spinenie...
A kedy by som mala asi testovat s tymi najcitlivejsimi testami? Ma vyznam uz tento vikend? Ja mam velmi kratky cyklus.. cize xakam menzes buduci vikend uz..

karmela
4. nov 2016

@miriamn76 presne toto som myslela moja..Tažko povedať teraz ci je to kanalik ci dušik..Budem držať palce aby v nedeľu ci zajtra bola silnejšia ciarocka moja

karmela
4. nov 2016

@jabadabadoo ahoj tak mohlo to by uhniezdovanie kolky deň po ovu si to mala?

miriamn76
4. nov 2016

@karmela dal by boh moja aby bola ani nevies co by som zato dala

karmela
4. nov 2016

@jabadabadoo dnes si 18Dc ? takze ked správne chápem 8 deň od ovulácie..Vten deň si mala aj pozitívny ovu test ci aj další ci skôr?

karmela
4. nov 2016

@miriamn76 verím ti a zo srdca prajem aby si tie // na teste mala..

jannies15
4. nov 2016

Viem že tu riešite duchov na teste...ale čo je toto?? Vyzerá to ako fliacik v hornej časti... chybný test?? 12dpo, 29dc..dik za nazory

jannies15
4. nov 2016
jabadabadoo
4. nov 2016

Toto bola tento mesia najsilnejsia ciarkaa. Potom uz len slabla a vcera uz nebola..