Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@srnec je to ta 🙂
@jabadabadoo tak ti želám čím skôr tehu aby sa nimi neplytvalo aby si stihla aj druhé.
@happymia ale je dobre mat takú kamošku lebo ked je problém poradí..Aj ja mám kamosku co si prešla veľmi dlhu cestu kým otehu umelo až.Ale ani má nenapadlo že take niečo existuje..Teraz somnou volala som sa jej pytala a potvrdila že aj ona mala tie testy..Ty kokso ale nebudem sa stresovať mám aspoň jedno dieťa..A presne ako vravíš dá sa otehu aj 40r aj po 😉
Baby robila ste niektorá ovulacny test počas menštruácie? Mám takú divnu mrchu tak som skúsila tehu a ovu test..a ovu test 2 ciarky... tehu nic...
@milagrosss20 ahoj, na ovu teste budeš mať dve čiarky vždy, pretože LH hormón je prítomný v tele neustále, jedine v čase ovulácie sa prudko zvýši a potom opäť klesá 😉
@kchan jaaaj.. lebo mimo ovu je taká slabá a teraz je dosť silná... zeby sa mi už ovu posúvala?hmm zaujímavé.. takú divnu mám ms... najpr spinenie v pondelok v utorok už sa rozbehla avcera klasika a dnes už len spinenie také hnedé sem tam krv... hmm zvyknem mať 5 dni krvácanie a 2 také dojdenie... asi to bude cvičením...
@milagrosss20 kľudne to môže byť cvičením... Ten LH hormón kolíše, ale zase keď ti skončí ms tak skús znova tehu test, aspoň si budeš istá
@milagrosss20 ja som dnes mala takýto test...no neviem, nikdy som na teste nemala kanálik ani ducha... Tak som napnutá jak struna 😀
@happymia mojko budeš mat aj druhé bábätko najlepšie rok po prvom 😉 Ja som bola blbá že som odkladala druhé..A veru budem sa cítiť zdravo ja som aspoň v tomto optimista 😄 Mala mi tu púšťa vianočné pesničky uz ci nejdeme piecť medovníčky 😂 Moja o chvíľu budeš mat aj ty vedľa seba pomocníka 😉
@milagrosss20 a máš ho pozitívny ten ovu test? Musia byt obidve rovnako tmavé alebo naj ked je silnejšia čiarka od testovacej
@milagrosss20 toto je negatívne testuj ďalej oni sú niekedy silnejšie niekedy tmavšie len musia byt rovnako silne obidve ciarocky
@karmela hej ale počas menštruácie? Vidis aj kchan má ku slabú a ja dosť silnú sa mi zdá...
@milagrosss20 ona robila tehu test a ty ovulacny moja 😉
@karmela ne náhodou ovu? Lebo celý zelený ...
@milagrosss20 aj tehu testy sú zelené napríklad pepino...Do ovu testou sa rozumie tak predpokladám že testovala tehu testom.

@karmela a vajickova rezerva sa robi ..., tam ti nejak z krvy vyrataju aku mas rezervu lebo zena za svoj produktivny vek ma a ty kazdym jednym cyklom vlastne stracas ako keby .., mne to robiliv Heliose v Martine ...
my sme uz tiez boli snad vsade a nic nam nezistili rezat som sa dala a zdrava len clovek zacne o sebe uz pochybivat ....