Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 vyvolavame duchov😁😁😁
@kotatko1232 niečo tam je máš pred ms ci mešká?
@lulila20 uz Test mozes robit kludne ja som mala dostat 7.11 test som si robila 4dni vopred bol pozitivny.
@karmela som pred ako miriam 76
@kotatko1232 tak nech ciarocka silnie😉
@karmela duufam len mam strach ze to je kanalik.ako staal 😯
@miriamn76 tak daj sem este raz a potrvrdime alebo vylucime 😉
@kotatko1232 ciarku tam vidno pekne ale je tensia ako by mala byt.. tak este skusaj testovat
@miriamn76 pozri, ide má trafiť slak. Dva rovnaké testy, v podstate ten istý moc, lebo som mala stiahnutý žalúdok a skoro nič nepila. A pozri aký rozdiel. Už vôbec neviem, čomu mám veriť. Najradsej by som utekala k lekárovi, aby mi povedal, čo sa deje. Škoda, že ani on to nevie. ASI sme fakt strašne nedockave. Ten druhy je Z dneška q posledný je spred dvoch dní. Stale sa snažím nájsť rozdiel. ALE neviem, či je. Asi je to naozaj zbytočne riešiť, bude ako má byť.
A u teba dúfam, že to bude dobré. Skús test, keď sa zobudis. Budem strašne držať palce.
@nivea777 tak skusim v pondelok ten digi.ukaze mi tam nieco co myslis??
@kotatko1232 no sprav este papierikovy radsej... digi je 25
@mucuinka ved ten dnesny pekne stmavol nepanikar oproti tomu pred dvoma dnami☺je to tam juj co by som ja dala za take kolajnice☺. Ja ani neviem kedy bola ovu a ci vobec bola😀dako mi to stale nevychadza. Ked si pozriem apku kedy bol sexik tak sa mi zda strasne slaba ciarka ale uz jak bude.
@nivea777 ok.
@nivea777 a ktore testy su najlepsie?? lebo v pondelok sa chystam do lekarne
@kotatko1232 Ak tehotenske, tak urcite skus GS Mammatest
@kotatko1232 ja som mala pepino a bola som spokojna.. baby pisuze mama testy dost duchuju falosne
@nivea777 a pepino su aj kazetove nie?
@kotatko1232 s kazetovymi nemam skusenosti.. len s pasikmi..ale hej su aj kazetove pepino.. u nas som take ani nevidela,maju v tescu len papierikove za 1,5 tak som nakupila viac :D.. jeden som tusim mala raz kazetovy ale to neviem aky bol a vtedy som tehotna nebola
@ejuska2586 zlatko, mamatesty a gravitesty su najhorsie na trhu, ukazu ti ducha aj z vody... nehovorim, ze ozajstne tehotenstvo neindikuju spravne, ale ak tehotna nie si, uplne bezne ukazuju ducha aj niekolko dni a potom prichadza iba zbytocne sklamanie
@kchan to je super ked to nečakaš zadarí sa.
@butterfly333 vieš čo keď tak spätne rozmýšľam, tak my sme tento mesiac lubili tuším dva krát a zrovna v čase keď som bola nachladnutá...možno to dopomohlo že som mala oslabenú imunitu, ktovie...

@kchan dakujeeem