Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@19nikuska86 dakujem aj ja tebe a teda kazdej jednej snažilke 😉 🙂
@klementinka2 u nas partnerov otec je ten provokater ohladne toho, ze kedy to bude a ci nevieme ako za to robi...
@19nikuska86 absolutnem neznášam take reči,kedy už budete kočíkovať?šak už mate najvyšší čas a podobne.Potom ma to iba zneisťuje a som z toho na nervy. 😒
@klementinka2 mam kolegynu, ktora je uplne vymleta, ked sme v robote spomenuli slovo sex, radsej zapchala usi, ze ake sme nechutne, ze o com to tu rozpravame a to mala 3 roky priatela. Tak sme si z toho robili srandu, ze kto vie, ci uz spolu nieco mali. Zrazu bum. Ze je v nemocnici. Zostala tehotna. Nikto tomu neveril a ked sa vratila, tak ze najvacsie prekvapko to bolo pre nu a priatela. Ze ani rodina neverila, ze je tehotna. A taketo zeny maju deti... sprosta jak neviem co. A teraz nam doniesla ukazat maleho. Je nadherny. A ona mi hovori, ze som teraz na rade a ze ked neviem ako, ze mi poradi. No vies si predstavit ako som sa zatvarila. Ona, ktora do vtedy sa spravala ako mniska. A podla nas do dnesneho dna penis ani nevidela. Take mi chcu radit.
@19nikuska86 vidiš,takze plati Ticha voda brehy myje.Možno fakt mali sex iba raz a zadarilo sa a ani nevedia ako.A my ostatne co sa muckaju stale,tak sa nedari.Čo uz. ☹ Ja som az tento prvy mesiac zacala použivat ovulačne testy,doteraz sme sa mojkali iba ked sme mali naozaj chut a neriadila som sa plodnymi dnami.Možno tam je ten pes zakopany,neviem.
@klementinka2 strasne neprijemne.najprv sa pytali vsetci kedy sa vydam.potom sa pytali kedy deti.a ci sme taki sebecki ze deti nechceme.atd atd.po 8 rokoch manzelstva sme sa dockali.ale neznasala som to.co koho do tohooo
@cucoriedkacucoriedka presne tak,co koho do toho.Podla mna si myslia,ze sa nam paci takyto zivot bez zaväzkov.Ja som uz aj spomenula,ze sa nam nedari,ale oni si idu svoje.Stale apeluju na moj vek,ze mladsia uz nebudem a ked to aj pride,ze ci budem mat trpezlivost na dieta a ci to vobec fyzicky zvladnem a aj to,ze s pribudajucim vekom hrozia rozne poskodenia dietata atd.Ani na sekundu ich nenapadne,ze chyba vobec nemusi byt vo mne.Napriek vsetkemu verime,ze sa dockame zdraveho babätka.Mame vsetko a fakt nam chyba uz iba maly drobec.Ked k nam chodia navstevy s detmi tak stale po ich odchode si uvedomime,aky je nas dom prazdny a ze tu fakt to dietatko chyba velmi 😒
@klementinka2 z duse si mi napisala.my sme sa nakoniec rozhodli pre umele a chvala bohu to vyslo.ja bysom si uz bez drobca zivot nevedela predstavit.je uzasne mat dietatko.a kazdy den xa neho podakujem.je to najkrajsi dar ktory sme dostali.a vobec nie samozrejmy.urcite sa aj vy dockate.velmi drzim prsty.
@klementinka2 a veru ze narazky na vek som sa aj ja napocuvala.maly da mi narodil ked som mala 37.5.ak to nie je netaktna otazka ty mas kolko rokov?
@cucoriedkacucoriedka super,ze sa vam zadarilo 🙂 .Ja mam 36rokov aj ked sa na tolko necitim,ale vek proste neobabrem.Aj ked sa nam zadari v dohladnej dobe tak tiez to nebude skor ako na 37 -tak ako aj u teba.Tiez vyskusam vsetky moznosti,umele oblodnenie atd.
@miriamn76 ahoj dnes od rana mam tlaky v podbrusku a aj vajecniky citim a pali ma zahaa,cize menzes asi doraziii 😳
@nikasaj krasny testik,gratulujem 🙂
Ano teraz som ho ribila.a to som este aj caj pila a malicku slabu kavu.a tak som ho robila.asi pred 5 minutami 😂

@miriamn76 môj chlap má dnes zabil na hlašku mali sme lásku pijeme kávu a mi vraví chod teraz po rukách aby sa to vtebe udržalo kým sa vratim😂 Odchádza dnes na služobnú cestu🤔No uvidíme co to dá tento mesiac..