Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 ok cakaaam..
@miriamn76 ahoj sledujem ta tu dlhsie,a na tom testiku vidno nieco slabulinko ruzove 🙂 Drzim palceky 🙂 😉 😉
@karmela @chuchu86 @kotatko1232 @nikolkananska dievcata na top teste nic ani stoka😀
@miriamn76 ukaz
@kotatko1232 @chuchu86 @karmela @happymia musite priblizit inak to nejde cvaknut
@miriamn76
@karmela aj ja vám drzim palce silno 🙂 veru že je to na palicu,snazime sa cca pol roka,ale mne to pripadá už jak celá večnosť...a mrcha ma štve už kvalitne,3 mesiace nič,a vôbec žiadne príznaky,ze by už chcela dôjsť...tento mesiac skončilo vo mne všetko,a sex sme mali dosť často,naposledy pred pár dňami,tak ešte je nejaká šanca,ze sa to tam usalasi a konečne aj ja budem mať 2 // na teste...
Taká romka si raz zasuka a už je tehotná a normalny človek sa snaží do osalenia a nic,na nervy 😠
Uz mi meska 6 den to by tam museli byt uz palice😀
@miriamn76 moj druhy 😂
@kotatko1232 tu sa mi nieco vidi
@kotatko1232 rozober test a odfot
@karmela ??

@kotatko1232 mojenecko to vyzera ako ciarka no je to kanalik. ved skusim urobit ten top test a uvidis ze tam nic nebude