Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milos32nika21 ale tam vidim krasnu druhu ciarku len este slabucku
@milos32nika21 myslím, že áno 😉 takto som aj kamoške predpovedala nedávno a o 3 di na to už dve čiaročky.... Hihi, niežeby som bola veštica, uvidíme, ak nedostaneš mrchu, je to jasné!
Ale nie všetkým sa hcg vyplavuje hneď po otehotnení tak rýchlo... švagrinej ukázal test až v 7-mom týždni, takže trpezlivosť. 🙂
@miriamn76 moc ti drzim palce aby to bolo tehu a ak aj nie tak nech rychlo dorazi mrcha.Viem presne ako sa citis.Toto som zazila minuly mesiac.Mrcha nikde a na teste som mala duchov.Meskalo mi to 3 tyzdne uz som myslela ze sa zblaznim az nakoniec dorazila.Tebe zelam az si najdes // ale viem ze to cakanie je na tom vsetkom najhorsie. Drzim palce 🙂
@crazy_girl1 vies vyvestit aj mne? 🙂 myslim to v dobrom samozrejme
@kotatko1232 hmmm máš čakať ? No každý Dr je iný..Ja som dostala aj vyvolávačku aj dhupaston..Ale Dr snáď vedia co robía no nie..
@lulu_2323 kanalik znamena ze to je chybni test
@lulu_2323 nevidela som tvoj testík 🙂 Ale vravím, ja som slepá na testy, no keď už vidím ducha, tak to tam väčšinou fakt je 😀 😀 😀 Neviem prečo... A sebe ešte stále vyveštiť neviem... 😢
@miriam111111 dakujem ☺to cakanie ved o to ide
@karmela no ja som tam bola vcera a to som mala dostat uz vcera Menzes ale nedostala som takze uz cakam kazdy den ze ma prist...ale uz mi 1 den meska.ale tak umna je to normalne
@miriamn76 presne je to na prasky ked vlastne clovek ani nevie co sa deje. ☹
@karmela vďaka,zajdem do lekárne a kúpim oboje...tak začala som aj ja zvyšovať hlas,este mal toľkú drzosť upozornit ma,nech naňho nezvysujem hlas... Vtedy som si povedala,ze k takemu debilovi nikdy viac neprídem...slušnosť,prijemne vystupovanie,inteligentne jednanie na urovni ten človek nepozná...
@kotatko1232 nic tam nie je, uz asi len cakat na ms
@luta13 no robila som si a vysiel negatívne :(
@baaambulkaa jasne ..videla som ...
@luta13 neviem co znamenala tá divná ms a všetky tie priznaky , spozorovala som ich úplne náhodou lebo sme tento mesiac nejako netlačili na bábo.. Nevadí, budúci mesiac už mrsku nedostanem snáď 😃 už vy som si chcela vynahradiť stratu konečne :/
@kotatko1232 tak držím palce nech ti pomôže ci uz k tehu alebo úprave cyklu
@karmela dakujem no hlavne k uprave cyklu...

@luta13 dakujeeem,hned ako príde muz z práce,ideme na vec 🙂 raz sa musí podariť...
Inak,neviete žienky,ake vitamíny je dobré brať pri problémoch s otehotnením?zatiaľ som nebrala nič,ale chem aspoň skúsiť...