Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 veď to je super,bolo načase mojaa,ja som len a len radaaa,nech všetko ide ako po masle 😙😙😙😙😙😙😙😙
@14nunu10 😀 😀 😀 😀 😀 dakujemmm tak teda uvidime co bude dalej.....
mala by som byt v 5tt podla tehot..kalkulacky.
@kotatko1232 gratulujem 😊
@miriamn76 Mne to nepride ako kanalik, skor ako velmi slaba ruzova ciarka. Ale mozno sa mylim.
@ejuska2586 nebola by uz silnejsia ked mrcha meska 6 dni?
@miriamn76 No, moze ti pomaly stupat HCG. Ja som na tom bola podobne, tiez som mala len slabych duchov, potom postupne tmavli, no zial, kvoli nizkej sliznici maternice som o babatko prisla.
@miriamn76 ja tam vydim // .mozno si mala neskor ovulku a preto je to take slabe..ale pre istotu chod ku gynekol...
@ejuska2586 ano viem je mi to luto 😐viem ako ti je uz som prisla o dve prestalo bit srdiecko
@miriamn76 Ved uvidis. Dufam, ze tentokrat sa ti to podari. Ale aj tam fakt vidim ruzovu ciarocku, nie kanalik.
@ejuska2586 dakujem☺
@kotatko1232 uvidime pockam ci sa milostivej uraci dojst☺
@miriamn76 Rada. Fakt by som to dopriala kazdej z nas. A aj napriek tomu, co som si v poslednych dnoch prezila, som tu kazdy den a sledujem vase pribehy. Dufam, ze tu budeme vsetky coskoro tehulkovat. Ale u Teba to vyzera nadejne. Fakt dufam, ze ti to bude krasne tmavnut 🙂
@ejuska2586 ani nevies co by som zato dala🙄zatial sa tu vytesujem ked da niekto pozotivny testik ze sa podarilo☺vsetky co tuzia po detoch by ich mali mat a bez problemov
@ejuska2586 asi nie no☺aspon vieme ze to neni duch ale blud😀
@miriamn76 Dokonca :D Ved uvidime. Normalne som zvedava teraz. Daj urcite vediet, ako si dopadla...
@ejuska2586 pojdem si napustit vrelu vanu a vyvolavat mrchu😀
@kotatko1232 bože ako to rada čítam mojka,mne je do plaču od radosti 😛😃

@14nunu10 ved sa ponahlam za tebooou...ked prvy krat sa nepodarilooo... 😀