Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@eliska1986 - ahoj,
Dnes je 35- ty deň že mi meska
@eliska1986 vyzera ako.kanalik ja som mala dnes to iste na woman secret teste
@eliska1986 - keď ťa čiarka je ružovej farby tak je to tehu, lenže ja to nevidím, to ako to vidíš?
@chuchu86 ved ani ja nevidim ani stopy po ruzovej farbe.Tak kaslem na to a uvidim ci sa mrche uraci prist
@eliska1986 - no potom to bude kanálik, alebo skús o 2-3 dní neskôr
@eliska1986 tiez cakam na milost pani kym sa jej uraci😁
@miriamn76 mna uz prsia nebolia ale štipka ma vo vnutri nieco 😀 a citim vajecniky
@eliska1986 je to kanalik je tensi a sivej farby ☹
@kotatko1232 v pohode,predycham a pojdeme dalej
babulky ako si meriate tu bazalku? môžem si odmerať normálne klasickým teplomerom? Či robí sa to ráno ? Ja som si merala pred chvíľou a mám 37.2 a mám po mrske ale bola slabucka.. Ako to vlastne meriate a podľa čoho viete že ste asi tehotné či ako ?ja som z toho jeleň ..
Babi ja som sa fakt zbláznila, cítim v kuse nejaký smrad, teraz som voňala manžela a strašne mi pachne ☹
Malý zase povedal, že vôňa po parfumu.
Asi fakt mi haraši 😉
@patkaamirko Ahoj,tuna najdes vsetko o bazalnej teplote 🙂 http://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/p...
@eliska1986 buduci mesiac sa urcite podari..... 😉
@klementinka2 Ďakujem :*
@patkaamirko mne ta stranka pomohla,je to tam pekne opisane. 🙂

@lilianna1988 LH v tele kolíše ja som mala takých testov až až za 4 roky testovania. Slabé aj silnejšie dokonca skoro pozitívne 4 dní vkuse a to som už čakala na mrchu