Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko to s tymi liekmi neviem poradit, nikdy som nastastie ziadne nebrala, len antiku 😉...Velmi Ti drzim palce aj na vysetrenia u Dr., aj na to, aby sa vam co najskor zadarilo drobciatko 😉...Boh ta zehnaj!
@klementinka2 😟 hmm divne veru, ani pred MS som pravéže nemala volake bolesti ako mávam vždy dva týždne predtým aj prsia a twraz nič .hmm
@luta13 oooo Ďakujem 😍😍 ja tak dúfam že sa už podarí .. cyklus mám 30 dnovy takže ovulka by mala byť niekde v strede ale minule bola 18teho a mám šťastie že ju mám bolestivu takže viem kedy chodí 🙂
@patkaamirko mne je divne od septemra,bolest prs,podbruska,zavrat a po ms,ktora bola kratka a slaba krce ako pred ms,cele je to divne...
@anonymka11 prepac, ze pisem az teraz, nebola som tu od obeda ☹...No ten vytok moze byt uhniezdovanie, neviem presne...Pockaj este tie 2-3 dni, ak nepride MS, testuj z ranneho mocu 😉...Verim, ze budes milo prekvapena...Inak Ti neporadim...Viem, ze si urcite nervozna, no treba vydrzat 🙂...Drzim palceky 😉
@klementinka2 je dosť možné že máš aj cystu .. ja ju asi aj mám,na Sone si voľačo merala vraj 22 mm ja som veľmi zvedavá keď tam pôjdem čo mi povedia .. lebo mám bolesti aj twraz také divne až do rebier mi to ide.. bradavky má pália nebolia prsia. . aj ty to máš celé divne..môžeš mať kľudne aj tu cystu.. daj si spraviť Sono
@milos32nika21 fotka dnes 16:58h - vidim slabuckeho dusika...Nech len tmavne, ak tam skutocne je 😉
@patkaamirko aj mna palia bradavky...idem k lekarke,ale dufam,ze vsetko bude v pohode ...este som si vcera aj palec na ruke privrela do dveri auta,cely modry palec mam tak neviem teraz co ma viac boli ☹
@lilianna1988 spodny ruzovy test je moj ovutest robeny z obedneho mocu prvy den meskania MS 😉...Na porovnanie 😉...Ostatne su tehu zospodu nahor - 3 dni testovania po sebe - najvrchnejsi modry je taktiez na treti den testovania ako aj zeleny pod nim...Datum na fotke si nevsimaj, fotila som to pred 3 tyzdnami kvoli jednej babulke na porovnanie 😉
@klementinka2 :D chudatko 😂 to asi aby si sa moc nesústredila na tehu 😎
@luta13 cicka je možné že mám deň po ms ovulku ?? Boli ma úplne celý vaječník až do slabín mi to ide :( takto ma to boli pri ovulke 🤔
@patkaamirko ta asi tak nejako 🙂 ,celu noc som nespala,bolest neuveritelna.Inac ja som si az doteraz vazne nic nenahovarala,proste prisla MS a nic som neriesila,asi sa budes smiat ale ani testy som nikdy nerobila,min.mesiac som si tehu testy robila prvykrat v zivote 🙂
@klementinka2 to vážne ?? Ale veď to je normalne 😊 ja som dokopy tiež minula si 10 testov len 😄😄
@patkaamirko jaaaj ty maš takyto, no ja som mala normalne taky co si tam pichnes dovnutra. Takymto neviem ci sa to da zmerat. Ale sak ten obyc digitalny teplomer som za nejakych par € kupila v dm drogerke
@nikasaj to už je krásne čiaročky. Gratulujem 🙂
@nikasaj gratulujem krasne tehulkovanie prajem
@luta13 ty si zlata taka pozitivna dakujem
@kotatko1232 no, mne nič nie je, ja dokonca stále kojim, tak som už asi zvyknutá. Celkovo nemám žiadne priznaky, ani unavená nie som ani nič. Tak sa úplne desím návštevy lekára. U malej som vedela hneď, že som tehotná, aj bez nejakých príznakov. A teraz vôbec nič.
@mucuinka a kolko ma mala??lebo kamaratka sa snazi tiez o babo a aj koji ale nedari sa im.ich mala bude mat 20mesiacov..no mnr vsetko preslo iba teraz tie prsia a sem tam zavrat ale nic ..ale bojim sa aby som Ms nedostala take zmiesane pocity..
@kotatko1232 mala ma 21. Ja som len nedávno dostala ms po pôrode. Ono je to asi trošku ťažšie pri kojeni.najmä ak koji Veľa. AJ naša malá je stále prisata

@patkaamirko ano mala,tiez som tomu nechapala 😒