Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 testik si dnes neskusala?
@mucuinka Ty vazne pochybujes o tehu? Aspon tak mi to pripada...No som zvedava, ako sa budes skerit, ked Ti Dr.potvrdi, ze si tehu 😉...Kazde tehu je individualne a nie kazde rovnake pri kazdom babätku...Pri prvom synovi som vobec nemala pocit, zeby som mohla byt tehu - priznaky ziadne, ja kazdy den popijala striky vinne a fajcila cigaretu jednu od druhej a po tyzdni meskania MS, s trochou spinenia som zrazu bola v 6tt 😨 ...Pocas tehu mi zle nebyvalo vobec, priznaky ziadne, az neskor v druhej polke tehu som mavala kyselinu a posledne mesiace naliate nohy vodou - rodila som v juli, takze vonku peklo...Druhe tehu som tiez nemala vyrazne priznaky, len som citila nefuknute brusko a akoby balonik v nom- akoby aj voda, ci co sa mi tam preievala - velmi divny pocit to bol, pri kazdom predklone som to citila, napr.ked som vysavala a umyvala dlazky...Nechapala som, co mam v podbrusku...No v den ocakavanej MS sme sa boli sankovat a nezapla som vobec oteplovacky ani so stiahnutym bruchom- (musela som ist v mencestrakoch), ktore mi 3 tyzdne dozadu sedeli ako uliate!...To bola teda druha indicia...A tretia bola teda meskajuca MS a nasledujuce 3 dni testovanie a bolest podbruska ako pri MS celu dobu 😉...Takze neporovnavaj nikdy tehotenstva - kazde moze mat uplne iny priebeh...Uz len trpezlivo vyckaj na vysetrenie, vsetko bude ako byt ma...Nestresuj sa, to babätku teraz vobec nepomaha - Ak veris, ze tam je, hladkaj si brusko, ono Ta citi, ze ho lubis 😉
@kotatko1232 Dobre ranko, testik dnes robit asi nebudes, ci az zajtra?...Som zvedava, ako Ti budu tmavnut // 😉
@luta13 vidíš, čo som pridala vyššie 🙂 ja tomu drobcovi stále hovorím, že to musí so mnou vydržať, že sa budem snažiť preňho urobiť všetko. Ja som ani pri prvom nemala žiadne výrazne priznaky, len som bola veľmi unavená a občas mi bolo ťažko, ale po pár minútach odpočinku to hneď prešlo. Keď som sa na to pýtala lekárky, povedala, že to najhoršie má ešte len čaká od nejakého 7 alebo 8 týždňa. Ale nič sa nestalo. A ja som si tehu fakt uzila. Dúfam, že to tak bude aj teraz, s malou budem musieť fungovať za každých okolností. Sono ma určite upokojí, ale tie nervy predtým, či je fakt všetko ok, sú strašne. Ja chapem, že testy neklamu, a už vôbec nie takéto pozitívne, ale stve ma, že nevedia povedať, všetko je ok, nebojte sa 🙂
@mucuinka chapem Tvoj strach, no ak si neprezila MA, alebo ine neduhy, nemas mat preco strach - napisala som to takto natvrdo - ostatne baby, prepacte 😖 ...Ja som obe tehu nazaciatku nedokazala vobec mysliet negativne a ziadny strach som nikdy nemala, pretoze som bola vseobecne stastna, ze cakam babätko a to bolo pre mna podstatne, nie zle myslienky a predsudky atd...Verim, ze sono drobceka Ti "ukoji" Tvoj strach a budes uz len stastna a usmiata tehulka 😉
@mucuinka presne,pokial je aj ta kontrolna slabsia je to uplne v poriadku.Maju len menej farbiva.Nemusis sa vobec bat,malinke si u teba v brusku krasne rastie a ty sa len teš na kazdy spoločný den 😄
babulky ako funguju ovulacne testy??ked som tehulka musi tam byt ciarka alebo je tam stale?alebo ako idem si ho spravit
@miriamn76 idem robit Ovu...
@kotatko1232 musí mat rovnako silnú druhu čiarku ako testovacia čiarka alebo silnejšiu daj potom foto
@luta13 Idem robit Ovu test a ak by som bola tehulka budu tam //a ak niesom bude iba / alebo ako??
@karmela tak asi nic 😢alebo som mala ovulku neskor
@kotatko1232 dve mozu byt v kazdom pripade. Ale ak bude testovacia rovnako tmava, prip. tmavsia ako kontrolna, si tehu.
@kotatko1232 to je negativne mojenky no este mas nadej naozaj mohla byt ovu neskor.
Ahojte babule tak tento mesiac zase nič ☹ dokonca ms prišla o deň skôr ☹ tak pokračujeme zase v novom cykle 🙂 🙂
@miriamn76 ok 😡
@kotatko1232 vyskusaj tehu test ja si nemyslim ze kazdej musi vyjst pozitivny aj ovu test. Je aj tu na MK tema o tom
@miriamn76 to som nevedela nikdy som to nerobila...tehu nemam test doma..
@kotatko1232 nie každá žena musí mat pozitívny ovu test..to je pravda..Hoci väčšina co som videla má ale videla som aj take co nemala no každá sme iná
@karmela mo ved jasne.vcera vecer ma straaaasne svrbeli prsia zvnutra som myslela ze si rozskrabem.....

@nikasaj nadherne stupanie Hcg a krasne //...Velmi Ti este raz gratulujem a uzivaj tehulkovanie...Prajem vela zdravicka vam obom 😉...Ak budes mat foto zo sona, kludne pridaj, radi pozrieme 😉