icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
9. nov 2016

@karmela aj pred mesiacom mi robil sono povedal ze vsetko ok. A na pozitivne ovu testy povedal ze ak su pozitivne zname ze aj ovu je. A dnes som sa docitala ze pozitivny ovu test este neznamena ze je ovulacia😶

kotatko1232
9. nov 2016

@miriamn76 treba mu rovno povedat.ja co som bola pred mesiacom u dokiho tak mi povedal ze ovulka bude za cca 3-4dni.alebo prides tam a povie ti dobru spraaavu

karmela
9. nov 2016

@miriamn76 áno to je pravda že pozitívny test majú aj baby co majú vraj PCO nech ta pozrie a povec mu nech ta vyšetrí ked tak si ta zavolá na Sono po ms este aby videl ci máš dominantný folik neboj mojko len sa nedaj odbiť..Povec mu všetko na rovinu ja si píšem na papierik otázky 😀 Lebo vždy zabudnem co sa chcem opýtať od toho mame gyndakov aby nás vyšetrili a pomohli nám 😉 Len sa treba pýtať

miriam111111
9. nov 2016

Babule po minulom cykle kedy som mala duchov na teste a mrcha po 3 tyzdnoch prisla to skusame znova len som trosku zmätena.Som 15DC a ovu testy stale negativne no od vcera ma boli podbrusko tak neviem ci to moze boliet aj niekolko dni pred ovu alebo iba v den ovulacie?

miriamn76
9. nov 2016

@karmela @kotatko1232 drzte palce aby to nebolo co myslim lebo sa zblaznim😶

kotatko1232
9. nov 2016

@miriamn76 drzim aj na nohaaach 😉kedy tam ides??

miriamn76
9. nov 2016

@kotatko1232 mne jedine co vtedy povedal ze vsetko v poriadku a sliznica ma 7mm

miriamn76
9. nov 2016

@kotatko1232 od 13:00 berie neobjednane pacientky

kotatko1232
9. nov 2016

@miriamn76 ano?? moj hocikedy len musim pockat pokial objednane vezme.

miriamn76
9. nov 2016

@kotatko1232 moj to ma rozdelene ☺

karmela
9. nov 2016

@miriamn76 budem držať palce moja ✊✊

miriamn76
9. nov 2016

@karmela dakujem zlatusik☺

karmela
9. nov 2016

@miriam111111 áno môže ta pobolievať aj pred ovu deň dva v podbrušku alebo po ovu

happymia
9. nov 2016

@miriamn76 drzim palce a si zdrava zenska 😁nic ine si ani "nevlň" a co sa tyka mna ja vezne mavam ms na 31dc ..takze taky priblem vtom nevidim 🍀👍🏻

miriamn76
9. nov 2016

@happymia dakujem☺ja normalne mavam 24-25 toto je druhy mesiac co sa to tak natahuje. Drobcek sa ma dnes ako?☺

karmela
9. nov 2016

@happymia ahojte babuliatka 😊 Dnes uz je 9ho uz len týžden čakáme na peknú fotecku 😉

happymia
9. nov 2016

@karmela @miriamn76 dnes ma akosi nebolia prsia a podbrusko kedy tedy len..🤔
nejdem sa nad tym ani zamyslat ,lebo sa zblaaaznim .. no veru takto o tyzden o 15:30budeme vediet ako je natom drobcek ❤️
ale vecer ma zas odpalilo o pol9 ....a rano zas hore
ale vsak nech mam vsetky mozne priznaky nech obimam misu celych 9mesiacov ja to prenho vsetko DÁM ❣️❤️

karmela
9. nov 2016

@happymia určite to dáš mojeno a drobčekovi je u teba v brušku naj ❤️

miriamn76
9. nov 2016

@happymia drobcekovi je dobre a nech ta len potrapi hoc budes aj nad tou misou aspon vies ze ho mas a ze je v poriadku☺

happymia
9. nov 2016

@karmela @miriamn76 ale ved ja som to napisala preto,ze nemam nejake extra "nevolnosti" ... bodaj by prisli presne ako pise Miriam aspon by som vedela ,ze je mimi v poriadku ❤️❣️🤗

karmela
9. nov 2016

@happymia zlatko aj ked nemáš nevoľnosti drobec bude v poriadku ja som za celé tehu vracala len raz úplne na začiatku pred testom a potom nič..Ale všetko sa môže zmeniť 😊 Môžu ti prísť aj nevoľnosti dáte to spolu pekne do pôrodu 😉

luta13
9. nov 2016

@patkaamirko je vela zien, ktore maju ovulku hned po MS, alebo dokonca aj pocas neho, takze moze to byt aj tak, ze ju mas hned po MS, ale ak sa sledujes pravidelne a vies kedy ju mavas +-1-2 dni, tak by si to mala Ty najlepsie vediet, kedy asi ovulku budes mat 😉

luta13
9. nov 2016

@zuzuliena1 drzim palceky, nech to vyjde 😉

happymia
9. nov 2016

@karmela jaaaj duuufam 🙏🏻
vsetko je to len v zaciatku ❣️
a stale cakam ako vsetko dopadne ,ci ist do Uk letecky alebo to neham tak ... nik nevie ani kamky ,im poviem tesne pred tym

miriamn76
9. nov 2016

@happymia ja som nemala nevolnost vobec akurat ma prve tri mesiace bolela hlava denno denne potom vobec nic keby mi nerastlo brucho a to rastlo do riadnych rozmerov😀by som nevedela ze som tehu😀

kotatko1232
9. nov 2016

@luta13 ahoj vydela si moj OVU test??mala by som byt 10-11dpo ☹

luta13
9. nov 2016

@miriam111111 moze aj pred aj po ovulke...mna pobolievalo aj 3-4 dni okolo ovulky 😉

luta13
9. nov 2016

@miriamn76 drzim palceky 😉 a cakame na Tvoje vysledky tu asi vsetky co sme tu 😀

luta13
9. nov 2016

@kotatko1232 ano videla teraz, zatial je slaby, negativny, ale pockaj este zopar dni a ako prve urob tehu z ranneho mocu...Ak budu na tehu //, potom skus zo zvedavosti ovutest...Ja by som nemenila tehutest s ovutestom nikdy...Prvy vzdy tehutest 😉 ...No drzim palceky a nestracaj nadej 😉

kotatko1232
9. nov 2016

@luta13 Aha lebo iba zo zvedavosti som skusila spravit ze aky bude silny...no tak uvidim ci sa dostavi MS alebo nie..od vcera ma svrbia ako keby zvnutra prsia-bradavky...