Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 😀 no ja sa bojim ze tehu nebudem kedze sa uz aj trosku tesim a budem sklamana...ale vobec necitim ze by som mala dostat MS...
Dámy dnes som bola u lekára USG ukazuje 4tt-5tt
@lilianna1xs super gratulujem😀
@lilianna1xs gratulka a pekne tehulkovanie naďalej 😉
@lilianna1xs moc,moc,moc gratulujem 🙂
@lilianna1xs Uz bolo nieco vydiet??gratulujem 😀
@chmeluska Hej nie je drahy pôjdem si ho kúpiť lebo tento je volaky blbý 😅
@luta13 minulý mesiac bola 16 17 októbra ..ale dnes sa celú noc budím na bolesti ja už fakt neviem čo to je..kríze a brucho ako keby mala prísť ms ..lenže mňa kríze nikdy predtým nebolia. ovu to nebude :/
@luta13 diky za foto😉dnes uz dostavam ms.cakam nech mi zavolaju z care kedy mozme zacat liecbu/ivf.na zazrak je asi zbytocne cakat😳
@kotatko1232 ajoj teda ako dnes?mas silnejsieho dusika?
@lilianna1988 nerobila som si dnes.pockam ci dojde ms alebo nie.dnes ma uz boli podbrusko ako keby som mala dostat ms
tak cakam ...ci dojde alebo nie..
@kotatko1232 aj mna boli a ako. Dala som zase vrelu sprchu az mi para tiekla po obklade tak uvidim ci sa spusti☺. Bude sranda ked dojdem gynekologovi a budrm mat mrchu😀
@miriamn76 dakujem
@miriamn76 nebudes prva ani posledna co by si isla z mrchou na gyndu.Urobil by ti sono aspon.Ale myslim ze budes tehotna🙂
@kotatko1232 Áno bolo riadne vidno som sa čudovala 21.11 mám termín ďalšii tehotenskú knižku mi vtedy dajú.Ale už má vážili brali krv tehotenskú kartotéku robil lekár.
@miriam111111 Dakujem termín mám júli
@eliska1986 nemyslim ze je to tehu testy su stale negativne🙄
@lilianna1xs to je super tesim sa stebou. Ja mam vzdy taku radost ked sa podari ked uz sa mne nedari tak sa vytesujem s vami☺
@luta13 ahoj zase otravujem 😉 tu je zo vcera test ..je to vidiet alebo bluznim suseda a ja sme videli 😂😂
@lilianna1xs waaw tak super gratuluuujem a urcite to dotiahnes az do konca😉
@miriamn76 no to by bola sranda 😂ale niee uvidiis ze ta prekvapiii a ze 9mesiacov nedostanes MS 😙
@kotatko1232 no isto😀😀take vobec necaksm☺☺ze povie
@kotatko1232 a kedy má prísť MS?
@biba12 2den meska
@barborka93 je to tam😉 kolko si dpo?,
@barborka93 negatívny
@barborka93 podľa mňa tiež negatívny.

@kotatko1232 aj mna sem-tam svrbievali pocas tehu, ale az neskor 🙂...Je to velmi neprijemne, nevies si to poskriabat, kedze je to zvnutra...haha 😀