Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 fotka dnes 13:08h - ked kuknem ako clovek na to z uhlov, vidim siroku ciarku, ale zatial bledulinku...Akej farby to vidis nazivo, ide to do ruzova?...Pretoze tvarovo je siroka ako kontrolna 😉...Aspon ja to tak vidim 🙂...A aj na fotke 13:26h vidim to iste na tej farebnej...Ciernobiela je nevyrazna celkovo, ale aj na nej je to iste, no na farebnej vynikne viac 😉...Drzim palceky, nech tmavne...Kedy mas dostat MS?
@dada200 viem viem aj som si to priblizovala farby menila vsetko mozne ze aspon niaky naznak uvidim a nic myslim ze keby tam cosi je a uz mi 3 dni meskaju tak nieco ukaze
@zuzuliena1 @kotatko1232 @happymia @karmela podavam info jedine co mi povedal ze je zbytocne brat krv robit sono ze to je skoro mam dojst 16 ak dovtedy mrcha nedojde a prechod by to nemal byt pokial mi mrcha chodi.jedine ze by nechodila vobec sa da uvazovat o prechode. 🙄takze viem prd a mozem dalej cakat
@miriamn76 tusim moc ochotny pan doktor ☺
@miriamn76 och...to su doktori vzdy treba cakat....wrrr inak aj ja ked do 16 nedostanem MS tak idem navstivit mojho dokiho..
@milos32nika21 určite by to ukázalo aspoň malý náznak. Mne keď dva dní meškali ,robila som test a bola presvedčená ,že je negatívny,poslala som ho asi 5tím kamoškam a tie sa čudovali,ci som slepá,z e je pozitívny,no ha som stale nič nevidela. Môj test vyzeral takto 🙂
@dada200 jeejjj ved tam je krasna ciara...jajjj gratulujem uz aby to aj mne takto svietilo neviem ci nepojdem uz zajtra k tej doktorke ☺
@milos32nika21 stale sa mi na Tvojom teste mari duch, som asi uz slepa, ci aj Ty ho tam vidis? 🙂
@milos32nika21 veru ano
@luta13 bola ružová no postupne mi zbledla.ved to že na kanalik to nevyzerá.podsvietila som si aj baterkou a pekné vidiet len slabo no do ms ešte daleko
@milos32nika21 bude,treba veriť a netreba zbytočne testovať každý deň. Ja viem,ze to nieje ľahké a kazda tuzi po tých // ,ale treba aspoň obden. K doktorke pojdes zbytočne,3 dní meškania estevnemusia ukázať hladinu HCG v krvi
@barborka93 je to tam
@luta13 nie ja tam nic nevidim ani na jednom som ale nevidela aj som si to priblizovala ale si myslim ze po 3 dnoch meskania by musel byt uz silnejsi a nie sa mi stale schovavat😕
@miriamn76 akp vidim mame jeden spolocny termin...
podla mna ti povedal pravdu ,leno do teba nevidi moze ti kuk sliznicu ze ci mas nizku ci si pred ms ...., a potom na tvoje naliehanie ti moze zobrat vysetrenie zasobu vajicok .., ale neviem ci to nerobia len v centrach asistovanej reprodukcie vies
@barborka93 a kedy máš dostať?
@kotatko1232 ja by som pockala do piatku 😀...Ale ked si netrpezliva, urob aj zajtra ak chces...Drzim stale palceky 🙂
@milos32nika21 asi mas pravdu, no ak nemas MS stale je nadej...😉 Boh s Tebou!
@biba12 viem je to blbosť ale až o 10 dni
@dada200 tak pojdem az v piatok a hlavne sa budem snazit stale nato nemysliet...lebo ked zacnem nad tym rozmyslat tak vecer ani zaspat nemozem ☺☺
@luta13 ja som netrpezlivy clovek ale zase zbytocne vyhadzovat peniaze ked tam skoro nic nebude vydiet.uvidime ci v piatok vlastne bude nieco...co moc neverim...
@miriamn76 no tak ako to si sa toho naozaj veľa nedozvedela :-\ ako co su toto dnes za doktorov ako fakt pošlú ta domov v totálnej neistote ako keby to bolo len tak wrrr
@barborka93 jooj tak neblázni, škoda peňazí 🙂 Musíš vyčkať 🙂 skús 2-3 dni pred začiatkom ms. Držím palce 😉
@barborka93 na to, ze cakas MS az o 10 dni mas toto krasne aj ked zatial blede //...Testni zas cez vikend, verim, ze budu tmavnut 😉...No testy odkladaj, potom zoradis a uvidis ten rozdiel...Ako vzdy pisem: "Boh s Tebou!"
@biba12 veď skúsim zajtra a potom čakám na ms no len som aj prechladnuta tak či to nemá nejaký vplyv?
@milos32nika21 hmm to mi je ľúto presne viem, ako musíš cítiť ... ja som mala síce len slabucku ms 5 dní trvala dokopy aj so spinenim, ale jeden vyšiel slabucka ciarka a potom už negatívna :( dnes má strašne boli chrbát a podbrusko.to už má bolelo aj včera že som myslela že je to ovu.. ale tak skoro dva dni po ms asi neviem no .. držím ti veľmi palce aby ms ani nedorazi 🙂
@luta13 ďakujem si zlatá vždy čakám kedy sa mi na testy pozries a napíšeš 😀 snáď už to tento mesiac vyjdu //

@patkaamirko ale brucho mam nafuknute ako keby som bola uz v 4 mesiaci ☺☺☺