Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko presne toto som robila aj ja,dala som si testy s kanalikmi ci co to bolo do kupelnovej skrinky a zakazdym ked som sla na WC(a ver,ze chodim dost casto)obzerat ci to predsa len nieje ciarocka pozit.testu,a este,ze ten clear blue test vybledol lebo som si fakt sla oci vyocit,tak dnes rucne strucne test skoncil v kosi a smeti som sla vysypat,bola by som schopna sa prehrabat v odpadkoch asi 🙂 🙂 🙂
@patkaamirko zo sklamania to asi kazda z nas 😒
@klementinka2 do kelu!...To vazne si ten test hodila do kosa na ulicu?...Skoda, rada by som pozrela a okomentovala...No verim, ze dalsi, ktory urobis bude // 😉...Drzim palceky 😉...Boh s Tebou 🙂
@patkaamirko ryba nesuvisi s tvarom Tvojho bruska...Toto brusko je nafuknute nie od jedla, no vyzera ako nafuknute podbrusko - doslovne tehubrusko a maternica sa zväcsujuca...Stale ber do uvahy, ze je to len moj nazor, pisem, co vidim a to nie som odbornik...Testuj si z ranneho mocu...Co sa tyka styku a to, ze mal orgazmus, utrel sa a potom ste pokracovali, tak je mozne, ze mu zostali zvysky ejakulatu na penise a tie Ti zaviedol do Teba pocas "druheho kola" 🙂...Ak si mala v tom case ovulku, o to je sanca väcsia...Takze je to "vo hviezdach", ci si ozaj tehu, alebo nie...Ak budes mat na teste // je to jasne si myslim, aj ked 100% istotu Ti povie az sono 😉
@kotatko1232 čože??? Dostala si to ??? A to ako......niee 😞
@kotatko1232 to mi je luto ja zatial mrchu nemam no test je biely jak padly sneh🙄tak o chvilu sa k tebe pripojim
Vrchny test je vcerajsi..vecer co som robila.. a kazetovy a spodny su z dnesneho rana..ale zda sa mi ze som spodny nenechala namoceny dost dlho pretoze aj kontrolna ciarka je naoko slabsia..
@14nunu10 ano rano o 4;50 myslela som ze vy vajecniky vytrhne od bolesti a aj teraz 😢😢😢.pokial ty porodis ja budem tehotna 😉😉uvidiis 😚

@klementinka2 ver mi, že mám strach .. Zo sklamania 😏