icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
9. nov 2016

@klementinka2 ver mi, že mám strach .. Zo sklamania 😏

klementinka2
9. nov 2016

@patkaamirko presne toto som robila aj ja,dala som si testy s kanalikmi ci co to bolo do kupelnovej skrinky a zakazdym ked som sla na WC(a ver,ze chodim dost casto)obzerat ci to predsa len nieje ciarocka pozit.testu,a este,ze ten clear blue test vybledol lebo som si fakt sla oci vyocit,tak dnes rucne strucne test skoncil v kosi a smeti som sla vysypat,bola by som schopna sa prehrabat v odpadkoch asi 🙂 🙂 🙂

klementinka2
9. nov 2016

@patkaamirko zo sklamania to asi kazda z nas 😒

luta13
10. nov 2016

@klementinka2 do kelu!...To vazne si ten test hodila do kosa na ulicu?...Skoda, rada by som pozrela a okomentovala...No verim, ze dalsi, ktory urobis bude // 😉...Drzim palceky 😉...Boh s Tebou 🙂

luta13
10. nov 2016

@patkaamirko ryba nesuvisi s tvarom Tvojho bruska...Toto brusko je nafuknute nie od jedla, no vyzera ako nafuknute podbrusko - doslovne tehubrusko a maternica sa zväcsujuca...Stale ber do uvahy, ze je to len moj nazor, pisem, co vidim a to nie som odbornik...Testuj si z ranneho mocu...Co sa tyka styku a to, ze mal orgazmus, utrel sa a potom ste pokracovali, tak je mozne, ze mu zostali zvysky ejakulatu na penise a tie Ti zaviedol do Teba pocas "druheho kola" 🙂...Ak si mala v tom case ovulku, o to je sanca väcsia...Takze je to "vo hviezdach", ci si ozaj tehu, alebo nie...Ak budes mat na teste // je to jasne si myslim, aj ked 100% istotu Ti povie az sono 😉

luta13
10. nov 2016

@domx Verim, ze srdiecko Ti bije od vzrusenia a nedockavosti 😉...Dnes rano sa tesim na fotecku // 😉 Dobru noc vam 🙂

kotatko1232
10. nov 2016

@karmela
@miriamn76 prave som to dostala a dost bolestive.cize tebe miriamn76 verim ze cakas babenko

14nunu10
10. nov 2016

@kotatko1232 čože??? Dostala si to ??? A to ako......niee 😞

miriamn76
10. nov 2016

@kotatko1232 to mi je luto ja zatial mrchu nemam no test je biely jak padly sneh🙄tak o chvilu sa k tebe pripojim

anchelita
10. nov 2016

@luta13 dakujeem,ja uz som nedockava nsradsej by som testovala uz teraz

domx
10. nov 2016

@luta13 dobre ranko.. tak som testovala a ahaho..

miriamn76
10. nov 2016

@domx tebe uz mrcha nedorazi ☺gratulujem

domx
10. nov 2016

Vrchny test je vcerajsi..vecer co som robila.. a kazetovy a spodny su z dnesneho rana..ale zda sa mi ze som spodny nenechala namoceny dost dlho pretoze aj kontrolna ciarka je naoko slabsia..

domx
10. nov 2016

@miriamn76 placem tu od stastia..trasu sa mi ruky..nemozem tomu uverit... dakujem..😂😂😇😇🎀💚

barborka93
10. nov 2016
miriamn76
10. nov 2016

@domx ja najst dve ciarky bola by som na tom tak isto☺

nivea777
10. nov 2016

@domx vyzera to nadejne,ale este testuj o dva dni lebo // vidim len na tom strednom..na tom vrchnom ta druha ciarka je tensia ako by mala byt a na spodnom nevidim nic.. drzim palce..kolko dpo si?

karmela
10. nov 2016

@miriamn76 daj foto aj ked je zaschnúty

karmela
10. nov 2016

@domx podľa mna z toho bude tehu len nech silnie 😉

miriamn76
10. nov 2016

@karmela ved je uuplne biely☺

karmela
10. nov 2016

@miriamn76 chcem kuknúť daj donesiem malú do školy a prídem kuk 😉

miriamn76
10. nov 2016

@karmela nech sa paci ani tanecky nepomohli😀😀

domx
10. nov 2016

@nivea777 no na fotke nevyzeraju tie ciarky tak ako volnym okom.. ale vsetky su hrube a do ruzovkasta....som 12dpo..2dni do ms..

kotatko1232
10. nov 2016

@14nunu10 ano rano o 4;50 myslela som ze vy vajecniky vytrhne od bolesti a aj teraz 😢😢😢.pokial ty porodis ja budem tehotna 😉😉uvidiis 😚

domx
10. nov 2016

@karmela dakujem...bola by som najstastnejsia na svete!!! 😙💕🎀

nivea777
10. nov 2016

@domx hlavne je aby nazivo vyzerali pekne.. ale sprav si testik aj tak..ci silnie ciarocka.. drzim palce

domx
10. nov 2016

@nivea777 testik urcite urobim.. zasobila som sa lebo sme doma na sk a v sobottu sa vraciame do anglicka..tak mam testov a testov..ale vzdy pri sebe nosim digi pre takyto pripad..takze spravim bud este dnes alebo zajtra..a v sobotu pepino na potvrdenie ci silnie..💕

pepka123
10. nov 2016

@domx hmmm...mne to príde zvláštne lebo ak včera ti vyšla čiarka,tak dnes mala byť ešte silnejšia bez rozdielu nato ako dlho alebo krátko si ho močila...Neviem no neteš sa predčasne ☹ skôr kanál ako tehu sorry 😑

domx
10. nov 2016

@pepka123 dnesny je kazetovy a vcerajsi je pruzkovy

miriamn76
10. nov 2016

@domx to nie su kanaliky☺