Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domx 😉...super...Ten stredny test z dnesku je super, spodny teda slabsi na pohlad aj ked si fotku priblizim...Ale ako pisu tu baby, testuj teraz za 2 dni a bude znova silnejsia...A kludne si poplac, je to na mieste 😉 ...Ved minuly mesiac sme tu s Tebou duchovali o dusu a teraz krasne //...Tesim sa velmi s Tebou, ze si sa konecne dockala 😀...Nech sa Ta len drobcek drzi a krasne nech si ustiela perinku v Tvojom brusku 🙂
@kotatko1232 je mi to velmi luto, ze dosla MS 😢 ...Verim, ze tento cyklus Ti to vyjde...Boh s Tebou 😉
@kotatko1232 áno bolo pekne viediet som sa čudovala.
@milos32nika21 ja som robila 4-5dni pred MS bol tam ten duch pekne vidieť ale to záleží na hsg každá má inak.
@luta13 dakujem 😢
@kotatko1232 mrzí má to 😔 A mužíček možno aj zmení názor aby ste mali druhé babo..
@domx urcite to vyslo, ja skoro nikdy nic na testoch nevidim, pokial teda nie su pekne viditelne ciarky. ale na tych tvojich pekne vidim ciarky, tichucko gratulujem a v dobrom zavidim. a cakame od teba na dalsie pozitivne spravy.
@karmela no keby ze mas pravdu...buduci rok mame svadbu v Juli tak mozno potom zmeni nazor na 2babo 😢
Baby ja som normalne rozklepana a mam slzy na krajicku.Este to sice nieje uplne pozitivny ovu test ale po tych mojich anovulacnych cykloch vidim prvykrat taku silnu druhu ciarku na ovu teste.Dnes mam aj ovu hlien teda aspon myslim ze to je on 😀 Uvidim ci este zosilnie 🙂 Meriam aj BT tak uvidim ci stupne 🙂
@miriam111111 krásny ovu testik sup dnes prilahnut mm 😉

@happymia nech ti zbehne cesta aj školenie uz nespinis? Pozdrav drobceka