Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kata011 tam zalezi na tom kedy sa uhniezdi.To trva 5-10 dni od oplodnenia a az potom sa zacne vylucovat hcg.Teraz si 7DPO a je tazko povedat ci sa uz vlastne vajko uhniezdilo.Ak by sa teoreticky uhniezdilo na ten 5 den tak by slaba ciarka mohla byt aj ked si myslim ze skor nie.Viem ze cakanie je hrozne ale skus vydrzat este par dni a potom testuj az niesi sklamana.
Ja som 5 DPO a som strasne nedockava...ale bojim sa se budem sklamana i ked je skoro...kedy ides testovat ?mozeme spolu 😀 aky máš rapiclear?ja si kupim kazetkovy
@kata011 ja som len 4 den po tom, ako sme "plodili" 😂... Mam len tusenie, ale ktovie ci si nenamyslam... Dnes mam vytok husty, biely - objavuje sa aj pri oplodneni, ale aj po skonceni ms... Takze neviem.. Chcem testovat asi buducu nedelu ale najradsej by som hned aj ked viem ze je zbytocne 😂😂
@chuchu86 @luta13 @kotatko123
Ďalší dusík na teste
@barborka93 ano vydim to...take som mala aj ja a dnes som dostala MS cize dom 1dc ☹
@kotatko1232 dúfam že to nebude moj prípad.ved si písala že teraz neplánujete
@barborka93 neplanujeme ale citila som sa tak divne tak som myslela ci sa nepodarilo tak neplanovane..kedze buduci rok mam svadbu a ten mesiac co by som mala rodit ak by som bola teraz tehotna 😀
@kotatko1232 aha no ale to by ste mali krásny darcek.my sme mali svadbu v júli a snažíme sa od mája
@kata011 výrobca to vraví preto, aby si zvýšil predajnosť 🙂 Je preňho výhodnejšia žena, ktorá si kúpi test už na 5dpo (kde nie je reálne žiadna šanca, aby zachytil hcg v moči) a potom aj na šiesty, siedmy, ôsmy.... pätnásty DPO... ako žena, ktorá si kúpi test dva dni po vynechaní mrchy, urobí ten jeden a spokojne si zavolá lekárovi, že má pozitívny test 🙂
Ale pokiaľ ti nie je ľúto financií, tak kľudne testuj už na 7DPO (ale zrejme efektívnejší by bol ranný moč, ako denný/nočný). U tohto skorého testovania je práve naopak - sklamanie minimálne - podľa mňa... lebo ak máš na 7DPO test negatívny tak čo? Smútok sa nekoná, lebo vieš, že môže byť ešte skoro... ale ak je test negatívny na 13dpo, tak tam už nádej rapídne klesá...
🙂
@barborka93 ducha vidim 😉..testuj zas o 2 dni 🙂 super 😉
@luta13 ďakujem
Ahojte baby možno mám čudnu otázku ale chcela som sa opýtať či niektorá neviete čo môže znamenať že po orgazme má boli podbrusko... Mešká mi to týždeň prsia strašne bolia no brala som aj antibiotiká na močové cesty neviete? Ďakujem babulky 🙂
@sisi111122 keď ti meska menstruacia, robila si si test ?? 🙂
@patkaamirko nerobila ;( nemám veľmi presnú tak si myslím že zbytočne... Len no nezdá sa mi pár vecí ale to môže byť pms
@sisi111122 noo to keď nemáš pravidelnu ms je dosť ťažké. .ale ajtak si myslím že už aj týždeň keď ti.meska je dosť.. sprav test a daj vedieť .. pmS je dosť podobný tehu príznakom..
@patkaamirko mňa keď spm bola tehotná a čakala som ms tak len pálili veľmi bradavky v deň očakávanej ms, tiež bolelo podbrusko a mala som zväčšene dvorce a tmavšie bradavky. Toto som mala vždy pri oboch tehotenstvach žiaľ druhé sa skončilo zle.

@luta13 no ja už fakt neviem, nevyznám sa v sebe tento mesiac 😑 sex sme mali ( ten prerusovany) aj v case ovulky aj pred ovulkou a je pravda že až tak dôkladne sa ani raz neutrel.Potom už cca týždeň a pol pred mrchou sme nemali vôbec sex...testy si už radšej nebudem kupovať, ani žiadny doma už nemám. Mala som dva, jeden vyšiel blbo že bola tam slabucka ciarka ale takmer vedľa tej kontrolnej a druhý test o dva dni na to tiež z ranného moču bol negatívny.