Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 mozno bola len vzdy som ju mavala na 10-11 den tak som robila ovu testy a neboli pozitivne do toho dna potom som uz netestovala. Uvidim co povie doky ked nedojde dovtedy mrcha a pojdem k nemu. Tehu to nebude. A ked nemam mrchu kvoli tomu ze nebola ovulka tak kedy ju dostanem?
@miriamn76 možno je to blbosť čo som napísala to má len tak napadlo.no uvidis a kedy ideš k dr?
@barborka93 buduci tyzden ak nedostanem
@miriamn76 tak nech ti to rýchlo zbehne
@barborka93 dakujem☺
@miriamn76 hmm no tak ti neostáva nič iné len počkat, to čakanie je na nervy ale keď musíš tak musíš .. 🙂 🙂 držím palce nech všetko dopadne dobre a nech už mrcha ani nedorazi a nech ti pekne rastie bruško 😘
@patkaamirko dakujem to by bolo to najkrajsie ale teraz to este nebude. Uz ma bolia aj prsia mrcha dojde
zienky, som 13 dni po ovulacii. ak som spravne identifikovala testy :D:D
a testy su stale negativne.. je to priskoro?
@jabadabadoo No 13DPO je uz dost na to aby testy ukazali... Bohuzial ak su negativne tak sa asi nezadarilo... Ale niektorym sa stava ze ukaze neskor.. AK nepride MS otestuj o par dni znovu 🙂
@miriamn76 prsia ťa môžu boliet aj keby si tehu.. Mna takto pred štyrmi mesiacmi tiež boleli prsia a podbrusko už som myslela že ms dorazí a bola som veľmi smutna. A nakoniec ani nedorazila 😃 Žiaľ dlho som sa nevytesovala 🤐 Máš aj nejaké iné priznaky ?
@miriamn76 ja som si dnes3x spravila ten cajik a mne MS ako keby zastavilo 😀
mam uplne slabucku 😀
@sibalka21 :( snad sa este dockam
@kotatko1232 ja snim tiez pockam kym dorazi mrcha a hned zacnem☺
@patkaamirko nie vobec ziadne☺
@miriamn76 ALE chuti mi ten caj.
aj ma krize prestali boliet po tom caji..aj vajecniky...
Baby MMA nikdy kríze neboleli A dnes strašná bolesť mali ste to niektorá pri tehu?
@sisi111122 ja som to mala pri Mirkovi
@sisi111122 ja pri tomto tehu ako jeden z prvých príznakov. Držím palce
Ahojte mam.7dni do ms vidite tam nieco ? Precitala som cele forum a tak sa idem u vas popitat len ze ci je.cisty alebo nieco vidite 🙂
@maciatko950 niečo sa tam mihá, ale je to možno kanálik. 7 dní do ms je podľa mňa na testovanie je veľmi skoro. Počkaj do dňa ms a skús potom.
@maciatko950 negativny..ani naznak //
@19nikuska86 dakujem ...ja sama sa ste snazim uverit, ze sa to naozaj deje.. 🐣🍀
Dnes som robila digi test..a vsetko mi len potvrdil.. idem dnes k dr.lebo mam poslednu sancu..tak som zvedava co mi povie..😊🎀❣
@biba12 ja len ze ci nahodou uvidim ci pride 🙂 dakujem tu je ta ista foto nepriblizena a kanalik nebol videni ked som.rozbalila test
@luta13 tak dufam ze si ta mala omrvinka u mna dobre ustelie aby sa jej fajne lezkalo este dalsich par mesiacov az do konca nasej spolocnej cesty..ked ten malinky zazrak budem moct drzat v naruci..🍼🎀💗
Dnes mi digi test len potvrdil moje tehu..tak sa vytesujem..az sama tomu neverim.. 💕🌹🐣😂
Som vdacna Bohu za tento dar..😇🍀

@miriamn76 a neni to aj tak že keď neni ovu neni menštruácia?neviem...