Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domx skusim
@sisi111122 to je na každom musím ta sklamať ja som mala také dva :-\
@sisi111122 Zial, je negativny. Ja som mala na oboch pasikoch po dva pasiky, ked som bola tehu.
@milos32nika21 ahoj , Inofolic mozes uzivat teda zacat uzivat ktory kolvek Dc ... nezavisi to vobec , ja som tiez dva balenia uzila a skoro dva roky som neotehotnela , a to som bola uplne v poriadku s ovulaciou pravidelnou potvrdenou v lete aj laparkou a ako vidim pomohol ,som asi 6tt uz ... ono prispieva aj k lepsim dozretim vajicka ,ktore moze byt oplodnene .. drzim palce
ps: ja som to brala skor z recesie ze ak tento prasok pomoze a vidis dva balenia a bum
@happymia jej super sa tesim som ani nevedela ze budu k tomu taketo kladne ohlasy tak som rada ze som ho kupila a gratulujem k tehulkovaniu ☺☺
@maciatko950 ducha tam vidim, skus testovat, ked bude meskat MS...Ak nevydrzis dovtedy, tak testuj za take 3-4 dni...Drzim palceky 😉
@domx Teraz citam, co si mi rano pisala...Videla som aj digitest - uzasne 😉...Neskutocne velmi sa vytesujem s Tebou 😀 ...Je to super...Boh Ta vypocul a pozehnal, lebo si Ho prosila a verila...Prajem Ti nadherne tehulkovanie, keby cokolvek potrebujes pokecat, pis mi do IP 🙂...A uzivaj si tie najkrajsie momenty v zivote...Teraz nastala Tvoja vytuzena chvilka ( dlha 9-mesacna chvilka 😉 ) ...Boh s vami! 😉
@domx manzel sa tesil???? Mozete radostnu novinku oznamit este na Slovensku.
@marsellinpir na vrchnom farebnom teste z dnesneho rana vidim ducha, alebo slepnem, neviem 🙂...No ak si 10 DPO, tak pockaj a testuj za take 2-3-4 dni, malo by byt vidiet ovela viac...Drzim palceky 😉
@milos32nika21 velmi Ti drzim palceky - este raz Ti pisem 😀 ...Snad tie lieciky, aj ten cajik zaberu, cyklus sa Ti upravi, ovulka prebehne a vajicko sa krasne oplodni!!!...Na prvykrat keby Ti to vyslo, to by bolo bombove...Boh s Tebou 😉
@domx jaaj tak to sú ďaleko odomna 🙃 jooj keby mám ja chodiť ku gyndovi na svk vždy keď mám problémy tak by som na svk bola častejšie ako tu V uk 😅😅ale pôjdem k sukromnemu asi ..Je poliak, velice Dobrý robí v meste a chodia k nemu normálne zeny aj Angličanky. ale za káže jedno vyšetrenie berie 100£ to je dosť ..
@barborka93 no ja neviem testujem pepinom ale taký kanalik mi nenechal ale veď na všetkých vidím slabú čiarku a naj vidieť na spodnom nebude to tehu? 😉
@karmela len tá ciarka je po časovom limite.ano aj ja vidím čiarky no do ms ešte týždeň a nechcem sa tešiť kým neuvidím kolajnice
@barborka93 odfot este raz ked je úplne uschnutý? Bez si kúpiť test a Skus este testnut ráno alebo pozajtra 😉 Držím palce nech sú čiarky silnejšie 😊

@miriamn76 - no ved práve, myslím sme asi sestry na diaľku 😀