Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 aj ja by som chcela babenko ale tak vidis moj chlap aky je tvrdohlavyyy.....
prechod to nebude uvidis.
Inak ked pijem ten caj alchemiku ci ako sa vola...MS som mavala 6 dni a dnes je 2 den a ja ju mam uz slabucku 😀 TEN CAJ JE ZAZRAK 😀 😀
@kotatko1232 ved ja ju mam tiez nachystanu no bojim sa ju dat ked neviem preco meska
Baby, co myslite, ked bola ovulka a aj hlien a potom uz bol vytok taky ako telove mlieko a teraz sa sem tam zas objavi hlien, ale uz nie je priesvitny ale taky biely a strieda sa s tym kremovym vytokom? Som len nejake 2-3dpo...
@luta13 dakujem velmi pekne ty si tu take srdco vsetky nas tu tak podporujes 😊😊😊
@kotatko1232 aj moj vravi ze tri nam stacia no aj tak stale sa snazi a ked mi chyti brucho tak povie kura ty si tehotna😀😀😀😀oni to len vravia no aj ten moj sa nevie dockat kedy poviem ze ano vyslo to😀a keby to bolo dievca este on by sa vznasal☺tesil by sa aj s chlapca ale tych ma dvoch on ma vysnivanu dceru co sa bude volat Lujza😀😀.
@miriamn76 MOJ nechce 2 cosii ☹ ...Vam prajem 🙂
@barborka93 na prvej foto s 3testami vidno slabucko na tej samotnej kde je iba jeden test nic ... drzim palce nech sa ukazu kolajnicky

@kotatko1232 no vidíš preto neviem