Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@liliputka23 No ocviidne je rozpity... Radsej sprav dalsi
Neviete mi poradiť kde kúpim tie pepino testy?
@sisi111122 v dm drogerii dva kusy za 1,50 vraj ich maju aj v tescu no ja som ich tam nevidela este
Baby je mi doplacu 😢 som 4-5 dpo, krcok vyskocil vysoko, je uplne makky, hlien bol uz ako telove mlieko, teraz je vodnaty, semtam ma aj konzustenciu ovulacneho, pritom s obulkou som si bola ista lebo som mala toho hlienu hojne, krcok bol tiez vysoko... asi teda dosla az teraz a priatela uz mam odcestovaneho 😢😢 a to uz mam 17 den cyklu a mavam pravidelny, 28 dnovi 😢😢
@miriamn76 netreba sa smatrat v krčku mozes si uškodiť na zistenie len test ti pomôže
@gabikamicka Kontrolovat si krcok, je normalne, nie vsetky to robime a podla mna by sme mali. Nemá si ako uškodit.
@gabikamicka - to je vec každej z nás, či kontroluje alebo nie.
Verím tomu, že dodržuju hygienické predpisy. 😅
@miriamn76 - ja chcem prebrať s dokim, nech mi dačo predpíše, navrhnem alebo mu spomeniem ten inofolic, že aké má s tím skúsenosti. A potom zase som čítala o duphaston tabletke, že taktiež upravuje cyklus.
Nechcem už dalej odkladať, chceme bábo, už buduci rok mám 31, nie som práve tá najmladšia, biologické hodiny tykajú 😀
@sisi111122 - aký to je test ?
ale asi nič tam nebude 😒
@chuchu86 pepino test... Ono niečo tam je slabé len neviem čo... Ako to mám brat skúsim.večer ešte jeden A potom ráno
@miriamn76 - to bol dobrý fór - nie si mladšia ? 😀
Nie Moja, ten rok som oslávila svoju 30 - ku 😀
Oľutovala som, že som hned po troch rokoch neotehotnela po Viktorovi,
no ale vtedy to bolo ťažke, peniaze, bývanie, všetko sme museli riešiť.
Moja kamoška mi vtedy povedala budeš mať to ťažke ked počkáš, no mala pravdu 😖
@sisi111122 - už ti mešká menzes ?
@sisi111122 - slabá čiarka je tam, podľa mňa vydrž ešte 2 - 3 dni, a testuj hned z ranného moču, uvidíme či čiarka bude silnejšia.
Ja to teraz nevidím čo ti je fakt ružová čiarka alebo len kanálik
@sisi111122 aj mne sa vidi ze je tam druha
@suesue1983
@chuchu86 ja tiež neviem že ako skúsim ráno...
@meli8412 pomáha kontrolovať na otehotnenie no nie na zistenie tehotenstva a moze sa poškriabat
Teplotu nie... Dnes mi je aj strasna zima, som hrozne unavena, boli ma chrbat, podbrusko a zjedla som polku bananu lebo nemam chut, nechutia mi cigarety... Je mi strasne cudne

Ahojte baby myslite ze je to chybny test?