Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sisi111122 Negativny, ja tam nic nevidim
@sisi111122 na tej predchádzajúcej fotke sa mi duch zdal, ale na tejto nie. Uz ti mešká? Skús rano.
@sisi111122 tažko povedať niečo tam vidím ked si priblížim fotku akoby obrys druhej čiarky Skus testnut ráno a obden..Večer alebo poobede Sa ti este neoplatí..Držím palce uz mešká ms?
@sisi111122 na pepino teste niesu čiarky blízko sebe ale ďalej od seba 😔
@sisi111122 Toto je ciste vyvolavanie duchov aj tam kde niesu, tisic uprav, naklananie a neviem co vsetko len aby tam ten duch bol... Je jedno ako moc to upravis alebo priblizis, tento test je proste negativny... Ak mas priznaky tak pockaj aspo dva dni a otestuj sa znovu
@karmela veď práve že mešká ale otehotnieť som mohla pred dvoma týždňami.... Ale vravím všetko má boli včera A deň predtým má tak kríze boleli čo nikdy predtým iba som ležala zle mi bolo A potom včera som mala raz slabudnkee hnedé splnenie som myslela že mrcha A ono nič iba biely hustý hlien... Prsia má bolia celé naliate... Testy nič neukazuju už som Z toho na " prášky " :/ 🙂
@sisi111122 koľko ti mešká? Ked tak skusaj testovať ráno a uz len čakať treba...Ked nedorazi dlhšie zajdi k Dr radšej
@karmela už to bude 10 dní..... Preto hľadám tých duchov tak lebo chcem vedieť že čo A ako 🙂
@sisi111122 ani ja nič nevidím
Vpohode baby beriem uznávam že tam nič neje skúsim ráno uvidím iba som chcela názor iných žien to je celé
@19nikuska86 ano.. necakal to..takze bol stastny .😊😊 ano uz to zopar ludi vie..stale tomu nemozem uverit..😇
@sisi111122 mne uz jedenast dni a testy biele🙄
@sisi111122 moja nerob si stoho nič ,môže byt skvor to že to cítiš oveľa skvor než ti ten test niečo ukáže .Jasom cítila tiež Jak vravíš hneď bolo mi tak nevoľno bolesť krízou som takú dostala večer že som sa pohnúť nemohla,a na druhý deň zas nohy som nevládala do autá nasadnúť ,na tretí deň taká únava prišla o Šiestej som zaspala v kuchiny za stolom ))))menzes som mala mat až o tri tyzdnne test bol samozrejme negatívny tak som začala merať teplotu už len rak pre srandu tie 3tyzdnne 38,6 38,5 ,37.kazde ráno o siedmej a už 6dni pred MS som mala vkuse raky pocit tak som si spravila bol pozitívny .takze vyčkaj.))))
@lilianna1xs ešte dodám pri synový som mala MS riadne v robote sme mali prehliadku brali nám krv a potom mi len zavolali že som 2,5mesiace tehotná testy boli ináč negatívne pred mesiacom keď som ich robila po MS to len preto som si robila lebo,mi nešlo do hlávy že som po MS a má bolia vkuse prsia takze asi tak.
@zymga mne tak presne ukazovalo bola som 3tt

@sisi111122 negativny