Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zymga Je jedno kolkate dieta to je 😉...Najdolezitejsie je, ze mas zdrave deti a ze Ta Boh znovu pozehnal...Vela snaziliek by s Tebou menilo bez mihnutia oka...Uzivaj si krasne tehulkovanie...Pretoze deti su Dar z Neba a Ty si jedna z vyvolenych, ktore ich maju viac a o to krajsie, ze toto babätko prislo necakane, aj ked ste sa s muzom chranili...Dakujte obaja Bohu, ak v Neho verite za deti, ale aj jeden za druheho, pretoze najst muza, ktory je ochotny mat tolko deti je v dnesnej dobe vzacnost 🙂
@zymga waau piate. Pekná velká rodina. My by sme tiež chceli ešte jedno no vyše dva roky sa nedarí..
@liliputka23 vcera foto 14:54h - test je rozpity, no // tam vidim...Sprav este jeden a hod sem potom pripadne foto ak nezabudnes...Drzim palceky 😉
@jucka27 a čo je na tom že sa necítiš byt tehotna ved možno niesi test je podla mňa negat.
@sisi111122 vcera 17:53h fotka - vidim slabeho dusika, testuj o niekolko dni az...Drzim palceky 😉
@jabadabadoo vcera fotka 20:28h, nevyznam sa v kanaloch, no ak je ciarka doruzova, myslim, zeby to mohla byt druha /, testuj o niekolko dni az, nie 2x denne - by som zosalela z toho...Tak, ci onak, drzim palceky 😉
@karmela asi spi este..alebo varii obedik 🙂
@luta13 jeeej dakujem že odpovedáš)no ja som bola včera len 9dpo ale neviem veru či duch či kanál už uvidime ako bude ale podľa pms ktore mam si myslim že skor kanál))))Ale ďakujem si zlatá 😊Pekný dník ti želám)
@kotatko1232 a ty ako uz koniec ms?
@maciatko950 ja uz som mala dnes rano krvavy fliacik teraz zatial nic ale urcite sa to spusti uz
@karmela no dnes uz iba na hnedo spinim...a to som len 3dc
co ja som mavala aj 6dc niekedy aj 7dc ale pijem cajik Alchemiku 3x dodna 1,5l vypijem za celi den
@kotatko1232 uz som hore varila som vcera aj na dnes aby som po nocnej nemusela☺

@zymga gratulujem 🙂 si riadna mamina tolko deticiek klobuk dole a vela.zdravicka 🙂