icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

maciatko950
13. nov 2016

@zymga gratulujem 🙂 si riadna mamina tolko deticiek klobuk dole a vela.zdravicka 🙂

luta13
13. nov 2016

@zymga Je jedno kolkate dieta to je 😉...Najdolezitejsie je, ze mas zdrave deti a ze Ta Boh znovu pozehnal...Vela snaziliek by s Tebou menilo bez mihnutia oka...Uzivaj si krasne tehulkovanie...Pretoze deti su Dar z Neba a Ty si jedna z vyvolenych, ktore ich maju viac a o to krajsie, ze toto babätko prislo necakane, aj ked ste sa s muzom chranili...Dakujte obaja Bohu, ak v Neho verite za deti, ale aj jeden za druheho, pretoze najst muza, ktory je ochotny mat tolko deti je v dnesnej dobe vzacnost 🙂

luta13
13. nov 2016

@lidka1992 testik vcera 14:07h...krasne //...Drzim palceky, aby tmavla 😉

butterfly333
13. nov 2016

@zymga waau piate. Pekná velká rodina. My by sme tiež chceli ešte jedno no vyše dva roky sa nedarí..

karmela
13. nov 2016

@jucka27 niečo sa mi tam slabucke zdá,držím palčeky aby silnela..Skus testik zajtra ráno alebo obden 😉

luta13
13. nov 2016

@liliputka23 vcera foto 14:54h - test je rozpity, no // tam vidim...Sprav este jeden a hod sem potom pripadne foto ak nezabudnes...Drzim palceky 😉

butterfly333
13. nov 2016

@jucka27 a čo je na tom že sa necítiš byt tehotna ved možno niesi test je podla mňa negat.

karmela
13. nov 2016

@happymia určite sú to pozitívne tehu stavy moja..😊 Ja som v tehu na začiatku plakala kvôli kyslím cukríkom ked mi drahý nekúpil 😂😂 to sú stavy ktoré sa nedajú ovládať 😂 Verím ti že sa nevieš dočkať a tešíš sa..myslím na vás,pekný dnik aj Vám

luta13
13. nov 2016

@sisi111122 vcera 17:53h fotka - vidim slabeho dusika, testuj o niekolko dni az...Drzim palceky 😉

sibalka21
13. nov 2016

@jucka27 mam pocit ze ten test je nejaky chybny... co to je za znacku? je tam strasne slabulinka ciarka ale je strasne pri kraji... A to ze sa necitis byt tehotna, ved mozno ani niesi, tak sa nemusis citit ,,tehotne,,

luta13
13. nov 2016

@adria88
@missellis baby, obom vam drzim palceky na testovanie, nech si najdete // 😉
@missellis tie priznaky mi pripominaju tehu, no ci to bude u Teba tak, uvidis...Treba vyckat este 🙂

luta13
13. nov 2016

@jabadabadoo vcera fotka 20:28h, nevyznam sa v kanaloch, no ak je ciarka doruzova, myslim, zeby to mohla byt druha /, testuj o niekolko dni az, nie 2x denne - by som zosalela z toho...Tak, ci onak, drzim palceky 😉

karmela
13. nov 2016

@miriamn76 no ako moja rozbehla sa ci nič? Asi bubas po nočnej

jucka27
13. nov 2016

@sibalka21 je to one step, urobila som si dva za sebou a obidva vyšli rovnako. Mne sa malinko zdá že na oboch sa niečo črtá, uvidím, skúsim zase zajtra rano

kotatko1232
13. nov 2016

@karmela asi spi este..alebo varii obedik 🙂

sibalka21
13. nov 2016

@jucka27 ja na tom hornom nevidim vobec nic a ten druhy sa mi zda nejaky divny, ciarka je strasne blizko okraju... Radsej skus zajtra... 10DPO je este celkom skoro

suesue1983
13. nov 2016

@luta13 jeeej dakujem že odpovedáš)no ja som bola včera len 9dpo ale neviem veru či duch či kanál už uvidime ako bude ale podľa pms ktore mam si myslim že skor kanál))))Ale ďakujem si zlatá 😊Pekný dník ti želám)

karmela
13. nov 2016

@kotatko1232 a ty ako uz koniec ms?

miriamn76
13. nov 2016

@maciatko950 ja uz som mala dnes rano krvavy fliacik teraz zatial nic ale urcite sa to spusti uz

miriamn76
13. nov 2016

@karmela @happymia zatial nic uz normalne rozmyslam dat si tu alchemiku

kotatko1232
13. nov 2016

@karmela no dnes uz iba na hnedo spinim...a to som len 3dc
co ja som mavala aj 6dc niekedy aj 7dc ale pijem cajik Alchemiku 3x dodna 1,5l vypijem za celi den

miriamn76
13. nov 2016

@kotatko1232 uz som hore varila som vcera aj na dnes aby som po nocnej nemusela☺

happymia
13. nov 2016

@miriamn76 netusim ako sa ma teda od kedy zacat brat alchemiku .., ale podla mna po kym sa ti nerozbehla ,tak ci sniecim zacinat "zatial"

miriamn76
13. nov 2016

@happymia vies aka som uz na nervy? Ani tak ani tak 🙄

happymia
13. nov 2016

@miriamn76 viem chapem ta , lebo ta to zdrzuje .. ta neistota preco zaco naco ..
ps: ake to ken my zeny mame plno otazok, pribehov,scenarov haha 🙈😂

miriamn76
13. nov 2016

@happymia skusim dat dnes vrely kupel ked uz bol rano naznak mozno zaberie☺a vy dvaja ako? Som citala ze mas chute tych este bude😀

happymia
13. nov 2016

@miriamn76 skus veru 👍🏻
noo chute take par minutove "stavy" a potom nic 😁

karmela
13. nov 2016

@miriamn76 s alchemikou este počkaj až ked sa spustí ms isto vtedy začni moja

miriamn76
13. nov 2016

@happymia ja som mavala chute ale uz ked som bola tehu dlhsie ba ranajky udenac ruske vajco file so salatom vsetko naraz som vedela jest a v kazdom vacku som nosila cukriky ovocne cocky😀

missellis
13. nov 2016

@luta13 dakujem ti velmi pekne... Dnes ma boli stale podbrusko, aj krize... Plus som malatna, semtam mi je az na odpadnutie..