Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ala82 ako vieš?mne pisala že má 4 a toto bude piate.
@karmela tam pisu 2-3x dodna..
@butterfly333 ja len podla blogu.necitala som vsetko spätne.ale uz my baby napisali.
@chuchu86 ja neviem co to uz je 🙄ved to uz ani neni mozne. Mrchu som mavala vzdy ako hodinky a teraz toto😑na porazenie. Inak som si dnes rano robila ten posledny nepodarok woman secret a zas je tam naznak niecoho😀😀😀no uz budem mat aspon dusu na mieste doma uz ziadne testy nemam objednam ovulacne ale az ked dojde mrcha lebo potom ma stale prsty palia😀
@jucka27 / čiarka!
@piacere - pane bože, to ako si mohla napísať???
My chodíme sem lebo túžime po bábo a keď by bolo tak, tak sem napíšeš toto!
Neviem či máš skúsenosť že aky to je pocit keď stratíš svoje dieťa, ale prosím tá nepis sem už také vecy.
Stalo má to veľa sily, placu, nervov aby som sa z toho dostala.
@chuchu86 to čo riešiš? .... prešla som si 2x biochemickým tehotenstvom... je mi jasné, že každá tu túži po dieťati (ty tiež nevieš, čím som si ja všetkým prešla...) ale ak je to skutočne biochemické tehu (čo pravdepodobne je, nakoľko má takéto slabé testy už pekných pár dní, takže hcg evidentne nestúpa tak, ako by pri zdravom tehu malo)... tak jej radím... nič vaic, nič menej... aby sa dala skontrolovať lekárom...

@miriamn76 presne nato som myslela co ti napísala @luta13...