Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@marta_86 pekne čiaročky,držím palce 🙂
@marta_86 jeeej krasne //. Moc gratulujem. :-* 🙂
@missellis
@miriam111111
@klementinka2
@tinka77 baby neverim stale po vyse roku konecne a nevedela som ci dobre vidim 🙂 uz len dufat ze aj lekar uvidi 🙂 dakujem za pozitivne info 🙂
@nikasaj teším sa ti povie už aj termín pôrodu ,Ako sa cítiš?
Ahojte, som tu nova 🙂 čo si myslite o tomto? Dnes som 41 den cyklu mrcha nechodí, bolesti v podbrušku rovnaké ako pred príchodom mrchy. Robila som už viacero testov ale vyšli negatívne. Teraz v sobotu (39cyklu) na rapid clear bol "duch" v nedelu som zopakovala test s nadeju že bude opäť duch ale bol negativny- bol to však iný test (dr.max). Myslite že ten rapid clear jediny ukazal spravne? či skor jediny ukazuje zle? dnes ráno som nerobila žiaden, keď tak až zajtra. Ďakujem za nazor 🙂
@lulululienka u lekára si bola? Ak nie, treba ho ísť navštíviť. Podľa mňa pokiaľ más 41 deň cyklu a testy sú negatívne, nie si tehotná. Treba ísť k lekárovi.
To mi je jasné že k lekárovi treba ist 🙂 Už som objednaná, tento týždeň idem. Len ma zarazilo to že jeden test vyšiel v podstate pozitivny. Som z toho riadne nervozna že neviem na čom som 😀 😀 😀
@lulululienka No skor jediny ukazuje zle, ked si mala vsetky ostatne negativne... Kazdopadne uvidis co ti povie lekar... Ved to vobec nemusela byt ciarka, mohol to byt kanalik alebo proste len test ktory duchuje, resp. ukazuje falosnych duchov
@lilianna1xs juuj supeeer.obcas mi je sem tam nevolno.ale uz nevraciam.ked pravidelne nieco stale zjem tak je to ok.

@butterfly333 neviem nesledujem si to nejako.. len nemavam 28dnove cykly takze moze byt ze som nemala ovulaciu v strede cyklu.. mavam tak niekedy33 a niekedy aj 35 medzi ms