icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jucka27
14. nov 2016

@tinka77 ja som takto pred rokom otehotnela na prvý sup ani neviem ako 😊 bohužiaľ sa to skončilo MA. Od vtedy je to rok co sa snažíme a nic. Nechcem si robiť zbytočné nádeje ale dúfam, že sa tentokrát zadarilo. Aj keď je čudné ze ma nebolia prsia ako vtedy pred rokom keď som otehotnela

luta13
14. nov 2016

@zymga nadherne mas zabky 😉...Uzasne, klobuk dole aka mamina ja z Teba...Drzim este raz palceky na zdrave tehulkovanie...Boh s vami 😀

luta13
14. nov 2016

@liliputka23 fotka 17:40h vcera - vidim ducha, drzim palceky, aby silnel 😉

karmela
14. nov 2016

@chuchu86 tak najlepšie je to prebrať s dokym 😉

chuchu86
14. nov 2016

@karmela - tak už nemám inu možnosť 😀

karmela
14. nov 2016

@chuchu86 veru aj na cyklus niečo treba,lebo potom sa zbytočne naťahuje čas na snaženie😝verím že ti dá niečo dobre a bude to úspešne

chuchu86
14. nov 2016
karmela
14. nov 2016

@jucka27 každé tehu je iné..Ciarocka tmavne a to je dobre znamenie 😉

karmela
14. nov 2016

@chuchu86 mikroskop ja som na take ako pat a mat 😝

jucka27
14. nov 2016

@karmela ja som optimista, verím že je to tam kde to ma byt a ze bude všetko ok😊 ale aj tak urobím ešte iný test 😆

karmela
14. nov 2016

@jucka27 keby som ja bola na tvojom mieste robím to iste a testujem ako diva 😛😁

miriamn76
14. nov 2016

@luta13 asi nie vyzera ze dnes bude 1DC☺

chuchu86
14. nov 2016

@karmela - že vrak zo sliny sa dá zistiť , cena je prijateľná do 30 euro,
a môžeš používať 2 roky.

luta13
14. nov 2016

@domx vcera fotka po 23-tej...Krasne brusenko nafuknute a nalievajuce sa plodovou vodou 😉...Tesim sa s Tebou...Tlaky a prelievanie je super znamenie rastucej maternice...Drobcek si tam uz krasne ustlal a rastie kazdym dnom- maly chrobacik...Uz len uzivaj vsetko 😀...Ja som mala asi 2 tyzdne po ovulke pocit, ze mam v podbrusku balon a veru bola to uz zväcsujuca sa maternica - moja prva indicia, ze sa so mnou nieco zvlastne deje 😉

karmela
14. nov 2016

@miriamn76 spúšťa sa???

zymga
14. nov 2016

Posledny robeny rano pekne tie ciarky tmavnu

miriamn76
14. nov 2016

@chuchu86 to by bolo super budeme spolu zdielat mamickovske starosti a radosti☺

karmela
14. nov 2016

@chuchu86 cena je výborná na 2roky použitia len neviem ci by som z toho vedela vijst toto mi robí problém..🙈🙊

miriamn76
14. nov 2016

@karmela ano konecne☺

luta13
14. nov 2016

@marta_86 krasne //, srdecne gratulujem, uzivaj tehulkovanie 😉...Vela zdravicka obom 🙂

karmela
14. nov 2016

@miriamn76 no super tak si daj čin čin na zdravicko alchemikovi cajik 😉 A držím palce na tento cyklus len moja testy objednaj a začni robiť preistotu skôr 😉

karmela
14. nov 2016

@miriamn76 takze začíname spolu dnes 1Dc 😉

luta13
14. nov 2016

@lulululienka mozes, aj nemusis byt tehu...Testy su rozne a kazdej inak reaguju na Hcg..Su zeny, ktore maju stastie na kanaliky, a zeny, ktore duchuju, alebo aj ktore neduchuju...Myslim, ze Dr.Ti najlepsie povie, na com si...Drzim palceky, aby ten duch, co si ho videla bol zaciatkom niecoho krasneho 😉...Pripadne daj potom vediet, ako si dopadla na kontrole 🙂

miriamn76
14. nov 2016

@karmela vies ako mi odlahlo dufam ze to bude normalna ms☺potom budeme rovnako testovat😀

luta13
14. nov 2016

@nikasaj test dnesny dokonaly 😉...Tesim sa na vysledy z kontroly u Dr...daj potom vediet 😀

luta13
14. nov 2016

@jucka27 fotka dnes 8:46h, krasne tmavne, len tak dalej...Drzim palceky a potichucky sa tesim s Tebou ...Testuj zas o 2 dni tym istym testikom na porovnanie 😉

karmela
14. nov 2016

@miriamn76 snáď bude normálna len alchemika ti trosku akoby zoslabi a skráti ms😉 Aj ja sa teším tak ver že budeme testovať a snáď nám to aj vijde 😉 Úspešne 😍 A chuchu sa k nám pridá o týžden neskôr

jucka27
14. nov 2016

@luta13 ďakujem, budem testovať ďalej 😊

crazy_girl1
14. nov 2016

@karmela alchemilka oslabí a skráti ms? Mne sa stal pravý opak, nikdy som nemala takú dlhú mrchu ako teraz - 8 dní.

luta13
14. nov 2016

@mariacejch toto je forum pre zeny, ktore sa snazia otehotniet, nie je tu miesto pre ziadne reklamy a inzeraty tykajuce sa nejakej vestkyne!!!...Ta nepomoze nikomu tu otehotniet, ani nic podobne...Takze si vymazte tento vas reklamny inzerat...Vrela vdaka...Inak prispevok nahlasim adminovi a poprosim o vymazanie 🙂 ...Prajem krasny den 😉