Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@liliputka23 fotka 17:40h vcera - vidim ducha, drzim palceky, aby silnel 😉
Babi prečítajte si to 🙂
@domx vcera fotka po 23-tej...Krasne brusenko nafuknute a nalievajuce sa plodovou vodou 😉...Tesim sa s Tebou...Tlaky a prelievanie je super znamenie rastucej maternice...Drobcek si tam uz krasne ustlal a rastie kazdym dnom- maly chrobacik...Uz len uzivaj vsetko 😀...Ja som mala asi 2 tyzdne po ovulke pocit, ze mam v podbrusku balon a veru bola to uz zväcsujuca sa maternica - moja prva indicia, ze sa so mnou nieco zvlastne deje 😉
@lulululienka mozes, aj nemusis byt tehu...Testy su rozne a kazdej inak reaguju na Hcg..Su zeny, ktore maju stastie na kanaliky, a zeny, ktore duchuju, alebo aj ktore neduchuju...Myslim, ze Dr.Ti najlepsie povie, na com si...Drzim palceky, aby ten duch, co si ho videla bol zaciatkom niecoho krasneho 😉...Pripadne daj potom vediet, ako si dopadla na kontrole 🙂
@karmela alchemilka oslabí a skráti ms? Mne sa stal pravý opak, nikdy som nemala takú dlhú mrchu ako teraz - 8 dní.
@mariacejch toto je forum pre zeny, ktore sa snazia otehotniet, nie je tu miesto pre ziadne reklamy a inzeraty tykajuce sa nejakej vestkyne!!!...Ta nepomoze nikomu tu otehotniet, ani nic podobne...Takze si vymazte tento vas reklamny inzerat...Vrela vdaka...Inak prispevok nahlasim adminovi a poprosim o vymazanie 🙂 ...Prajem krasny den 😉

@tinka77 ja som takto pred rokom otehotnela na prvý sup ani neviem ako 😊 bohužiaľ sa to skončilo MA. Od vtedy je to rok co sa snažíme a nic. Nechcem si robiť zbytočné nádeje ale dúfam, že sa tentokrát zadarilo. Aj keď je čudné ze ma nebolia prsia ako vtedy pred rokom keď som otehotnela