Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@131313 ťažko povedať, čo sa ráta a čo nie... pretože som to mala paralelne za sebou. 3 dni slabučké krvácanie, potom 3 dni silné a zvyšné 2 dni už postupné oslabovanie.
@crazy_girl1 ak si mala spinenie pred tym ako sa objavila krv, to sa nerata.. spinenie po alebo medzi sa rata
@131313 takže mi to sedí, lebo to už bola krv... 😉 Dnes 9 DC, hor sa na ovu testy.
@marta_86 ukážkové testíky. Krása. Gratulujem 🙂 😉
@marta_86 Gratulujem aj my sa snazime tak snad aj nam uz ukaze 🙂
@victoriaveronika my konecne po vyse roku aj ked som nedufala ze uz 🙂
@crazy_girl1 dakujem 🙂
@marta_86 My uz rok a pol a stale nic 😢 tak dufam ze do konca roka sa nam zadari to by bol krasny darcek na Vianoce ak sa nezadari rozmyslame nad umelym oplodnenim tak snad sa nam podari prirodzene
@marta_86 gratulujem snad sa aj nam konečne po vyše dvoch rokoch zadarí. Aj ked niekedy prestavam verit že sa zadarí. 😕
@missellis mne sa tam niečo marí. Počkaj ešte 2 dni a testni znova, ktorý DC si? Mrcha už mešká?
@missellis ja neviem ja tam nič nevidím.
@crazy_girl1 som len 19 dc... nemeska bola som len zvedava a nazivo sa mi zdala ciarocka tak dost bledulinka a nevuem ci mi sibe..
@missellis tak to je este skoro na testik. Kedy si mala ovu? Určite ešte počkaj niekoľko dní. Mne sa tam dačo marí, ale môže to byť aj kanálik. Nie som v tomto veľmi zdatná. Trpezlivosť ruže prináša, takže... 🙂 😉 😀
@missellis a kolko si dpo?
Baby tie čo tak skoro testujete máte najakeho tušaka že by sa zadarilo ale prečo tak skoro testujete? Ja by som tiež skor testovala no necítim sa vobec na tehu ani nič na sebe nepozorujem preto ani nikdy netestujem a ms vždy pride aj ked bt mam vysoko 😕
@butterfly333 len asi 5-6dpo... Ale strasne ma boli podbrusko ako cez menstruaciu, krvacala som..
@crazy_girl1 ovulka bola asi stredu... Mozno uz utorok, neviem :/
@missellis aha tak možno ak si krvacala sa uhniezduje tak prajem nech je to tak aby si si našla tie //.ja som dnes 11dpo bt 37,2 no aj tak netestujem lebo sa na tehu necítim a nechcem byt sklamana tak popredu. Ked bt klesne ms príde ako vždy.
@butterfly333 ja si skusim urobit test piatok alebo sobotu rano... aj ja ti drzim palceky, cely den sa mi toci hlava a citim sa ako v prvy den ms, take mam krce uz 2 dni..
@missellis tak verím ze sa vám zadarilo. Ja necítim nič žiadnu zmenu nič tak viem že z toho nič nebude.
@butterfly333 neviem ci to je tak skoro mozne, kamaratka mi hovorila ze tiez tak skoro mala krce.. aj vam vela stastia
@missellis znie to nádejne 😉 kŕče, špinenie, to môžu byť príznaky uhniezďovania. Tak držím pästičky, v piatok čakám na foto testu. 🙂
@missellis uvidíš moze to byt ono ved každa žena je iná. Tak držím palčeky.
Tak ja som dnes testla pepinom a nic zas z toho)No nevadi ide sa dalej 😊

@karmela dakujem kraasne.. 😚😚