Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kudusko moja vieš že ja takto skoro netestujem. Až ked bude meškat.
Ináč baby, viete, že mesiac ovplyvňuje, teda aspom niekedy dávno ženský cyklus okrem iných vecí. Len ako svietime umelo, tak to je rozhadzane. Keď ešte bolo svetlo len z von, tak to bolo priamo. Vlastne celkovo sa vo fázach mesiaca a ženských cykloch deje ro isté. Ale táto doba je už tak premodernizovana, že sa odpajame od prírodných síl a preto je čoraz viac problémov s otehornenim. No jednoducho musíme tu prírodu pochopiť a budeme rozumieť aj vlastnému telu. Do toho procesu samozrejme zaraďujem aj seba, aby som tu neako nemudrovala, ale proste je to tak
@crazy_girl1 silno Ti drzim palceky, aby si si pod stromcekom ozaj nasla krasne //...Boh ta zehnaj 😉
@butterfly333 tiez som mala cyklus 25 a lf 14 no ktovie ako to bude teraz ked mi to tak zacalo blbnut
@butterfly333 zlato máš veľmi pekný graf 😍 dúfam že ti to tento mesiac vyšlo 😊😇 "plujem" na teba tehu bacilky 😘😘👶👼👣
@kchan juuuuj dakujem moja snad maš pravdu verím že sa zadarilo konečne aj nám. A tebe krasne tehulkovanie. 😘
Zeny, dievcata - vsetkym, ktore teraz zacinate novy cyklus zo srdca prajem, aby sa vam v nom zadarilo a aby ste sem pridavali krasne // 😀...Boh vas zehnaj vsetky!!!
Babenky potrebujem poradit.. mala som dnes meeting so sefkou a je to jedna zakomplexovana krava..zevraj to ze som tehu neznamena ze teraz nemusim robit svoju pracu..lenze ja pracujem v sklade ako upratovacka..je tam zima kolkokrat aj chladnejsie ako vonku..alebo ked mam ranne tak robim aj v chladnicke..dviham palety..pracujem v prasnom prostredi a s chemikaliami.. tak mi dala zevraj sa mam teplejsie obliect..pouzivat respirator a nedvihat palety.. ale co ja viem tak by som pocas velej smeny nemala ani vela stat..a ja si malokedy sadnem..aj to len v pripadoch ked umyvam alebo zametam podlahy na masine co robi mega hluk.. akoze je to podla vas v pohode? Ja som myslela ze ma daju do kanclu.. taka som nestastna nvm co mam robit..😫😓😔
@domx ja neviem ako to chodí vonku ale mne sa v zamestnaní hneď ako som povedala že som tehu prispôsobili..Ťahala som 12h mala som automaticky skrátene na 8h samozrejme aj zo stoličkou..Tvoja šéfka je fakt asi afektovana kra.. držím palce alebo sa daj na PN ja som v 10tt musela ísť tak ci tak
Ja som tak lenivá celé telo má boli no neviem Jak ja pôjdem do roboty o týždeň nemám silu vôbec nechápem pri synovy som takú šilu mala a teraz som Jak lekvár )))
@domx
zákonník práce:
§ 162
(1) Ak tehotná žena vykonáva prácu, ktorá je tehotným ženám zakázaná alebo ktorá podľa lekárskeho posudku ohrozuje jej tehotenstvo, je zamestnávateľ povinný vykonať dočasnú úpravu pracovných podmienok.
(2) Ak úprava pracovných podmienok podľa odseku 1 nie je možná, zamestnávateľ ženu preradí dočasne na prácu, ktorá je pre ňu vhodná a pri ktorej môže dosahovať rovnaký zárobok ako pri doterajšej práci v rámci pracovnej zmluvy, a ak to nie je možné, preradí ju po dohode s ňou aj na prácu iného druhu.
(3) Ak dosahuje žena pri práci, na ktorú bola preradená bez svojho zavinenia, nižší zárobok ako pri doterajšej práci, poskytuje sa jej na vyrovnanie tohto rozdielu vyrovnávací príspevok v tehotenstve a v materstve podľa osobitného predpisu.
(4) Ak nemožno tehotnú ženu preradiť na pracovné miesto s dennou prácou alebo na inú vhodnú prácu, zamestnávateľ je povinný poskytnúť jej pracovné voľno s náhradou mzdy.
(5) Ustanovenia odsekov 1 až 4 platia rovnako o matke do konca deviateho mesiaca po pôrode a o dojčiacej žene.

@butterfly333 keď mi ukazes test hneď ti poviem😘😘😘ja by som už iste testovala😍😘