icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
14. nov 2016

@happymia mám mojko hneď ako som zistila že som tehu šla som do kníhkupectvá a kúpila som si tehotenský denník tam som si zapisovala pocity a lepila fotecky 😍 A moja uz školácka si to rada pozerá a číta..Vždy mi povie mamka ty si tak pekne omne písala a ja som ta zato kopala v brušku 😊😍

karmela
14. nov 2016

@happymia neboj Dr ti povie a ukáže všetko pekne vysvetli fakt sa môžeš tešiť 😍 Neopísateľný zážitok ked uvidis tu mini bodku ale svoju co v tebe bude rast až do pôrodu
Môj denník a moja láska v brušku 😍 Tetaz uz veľká slečna

miriamn76
14. nov 2016

@karmela no ja neviem kedy bude tak radsej nech ich mam viac😀 @happymia moja neboj urcite nam napises same dobre spravy a ktovie mozno uz bude aj ❤

miriamn76
14. nov 2016

@karmela inak ked budem mat ovulku tak ako vzdy na ten 11den tak zas mam nocnu kazdy mesiac to tak vychadza😊

miriamn76
14. nov 2016

@karmela krasna spomienka☺

crazy_girl1
14. nov 2016

@luta13 dakujem krasne 🙏😘 Tak nech su tvoje slova sväte... Nech sa nam vsetkym podari! 😉

happymia
14. nov 2016

@karmela jeeejko to je uzasneeee odpadla som tie fotecky , tie ďobky tam 😍
ved ano aj si chcem kupit , dufam ze sa knemu uz tentox dopracujeme ..❣️
a malinka Tvoja bude mat na cely zivot krasnu pamiatku ,ma tu najlepsiu maminku na svete 😍

luta13
14. nov 2016

@missellis Neviem kedy chces skus, je to na Tebe, ja by som skusila zas o 2-3 dni, bola by som urcite zvedava 😉...No drzim palce, nech silnie 😉

domx
14. nov 2016

@milagrosss20 uz si s nou pisem.. dakujem.. :*

luta13
14. nov 2016

@domx urcite nerob tazke namahave prace a ani s chemikaliami zbytocne...Aspon nie "prvy Trimester"...Ak Ta ta vadna sefka nepreradi na inu poziciu, chod na PN, potom na rizikove nech Ta Dr.vypise...Co uz s nou...Velmi Ti musi zavidiet, ze si tehu a je to urcite dobra mrcha...Takto robit napriek a miesto ulahcenia prace, vymyslat somariny s "teplym oblecenim"...Je to krava...Hlavne si vybav od Dr. odporucenie, ci zakaz pracovat v takom prostredi v akom teraz si...A neboj, vsetko dobre dopadne, len bud v klude a sustred sa na drobceka a nestresuj sa zbytocne...Prinajhorsom sefke povedz do xichtu svoje 😀...Nech ju slak-trafi xantipu jednu 😠

maciatko950
14. nov 2016

Baby kdesi som citala ze aj priznak tehu.moze byt sucho v posve ma niektora skusenost?

sibalka21
14. nov 2016

@maciatko950 Tak to som este nepocula... Sucho mozes mat z vela dovodov, ale tento som este nepocula...

looola
14. nov 2016

@maciatko950 ani ja som to nemala, skôr naopak, biely výtok

maciatko950
14. nov 2016

@sibalka21 no preto sa pytam lebo som to niekde citala ale.uz nespominam kd.🙂 a aj znama.je tehu a ma tento problem je v 5,mesiaci
@looola

sibalka21
14. nov 2016

@maciatko950 Mozno vo vyssom stadiu tehu sa to moze vyskytnut... Ale ako priznak tehotenstva nie, je vela inych presnejsich priznakov, tymto by som sa urcite neriadila...

domx
14. nov 2016

@karmela a nebala si sa vtedy ze to tehu nevydrzi? Ze co ak potratis alebo este dojde ms? Ja mam doma tehu dennik..ale bojim sa zacat donho pisat ze co ak by to skoncilo skor nez vobec zacalo.. 😓

marta_86
14. nov 2016

@adria88
@butterfly333
@victoriaveronika
@crazy_girl1 aj ked dnes ma lekar moc nepotesil ze sa mu ten vacok zda maly ak mi nebude stupat hodnota hcg tak ide o odumrety plod co by ma vobec netesilo ☹ drzte palce

marta_86
14. nov 2016

@karmela no ciarku silneju ale lekar ma vystrasil ☹ ze sa mu nezda velkost vacku

domx
14. nov 2016

@luta13 dakujem.. 😚 no vies tam to je cele na hlavu lebo ked cely den pracujes v prosttedi kde je zima tak isto ako aj vonku tak sa mozes obliect akokolvek.. stale nosim oteplovaky a bundu saly rukavice ciapky..som nabalena ako cibula v 300vrstvach a aj tak mi je zima.. ona o tom prd vie ked sedi na tom jej zadku cely den v kancli..ale ja za cely den prejdem v praci v priemere 10km.. a kazdy den.. ked je velmi vela prace tak aj 12-13..ked menej tak zhruba 8.. idem na marodku lebo ma dnes fest vytocila a pokial neviem co.mozem robit a co nie tak nech tam aj zosedivie dovtedy sa nevratim.. zo stresu mozem byt doma 3 mesiace.. alurat to nebude preplatene.. a to ma stve..

nikasaj
15. nov 2016

@luta13 tu je nas drobcek.v dutinke zatial len taky malinky

butterfly333
15. nov 2016

@marta_86 držím palce dufam že budr všetko v poriadku

maciatko950
15. nov 2016

@marta_86 vsetko bude v poriadku ziaden stres hlavne moja .....drzim palce

marta_86
15. nov 2016

@maciatko950 snazim sa verim ze to dame 🙂 aj ked tazke by celkom kludna ☹

marta_86
15. nov 2016

Baby myslite si ze ked mam obcas v podbrusku pocity ako pred MS je to ok?

miriamn76
15. nov 2016

@karmela moja na mna ma alchemika opacny ucinok tak ma zalieva vodopady a tie krce uz som dlho nemala take. 😑

karmela
15. nov 2016

@domx ked ti mám pravdu povedať nad niečim takým som vôbec neuvažovala,hoci som mala rizikové tehu na zle som vôbec nemyslela..hoci obavy som mala ale takú možnosť som si nikdy nepripúšťala..Tak držím palce do úspešného konca tehu 😉

karmela
15. nov 2016

@miriamn76 zlato prvý krát som to tuším mala aj ja ale potom uz vôbec..neviem zlato ta alchemilka má vraj dobrý účinok na všetko ženské..Uvidis no ja si uz presne nepamätám ako co bolo len viem že mne to potom ms skrátilo a bola slabšia..

tinka77
15. nov 2016

@marta_86 aj ja som mala v prvých týždňoch bolesti ako pri ms a všetko bolo OK. Ak nekrvacas, nestresuj sa. Oddychuj, ak je to mozne. Veľmi ti držím palce.

karmela
15. nov 2016

@happymia neboj moja aj ty budeš najlepšia maminka na svete pre svoje bábätko ❤️😘
@miriamn76 moja keby ti vyšla ovu budeš mat lásku pred nočnou aj po nej 😉

karmela
15. nov 2016

@marta_86 tie bolesti sem tam sú ok neboj držím palce..Veľkosť vacku? Kedy máš ísť na najbližšiu kontrolu?