Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 dakujem krasne 🙏😘 Tak nech su tvoje slova sväte... Nech sa nam vsetkym podari! 😉
@milagrosss20 uz si s nou pisem.. dakujem.. :*
@domx urcite nerob tazke namahave prace a ani s chemikaliami zbytocne...Aspon nie "prvy Trimester"...Ak Ta ta vadna sefka nepreradi na inu poziciu, chod na PN, potom na rizikove nech Ta Dr.vypise...Co uz s nou...Velmi Ti musi zavidiet, ze si tehu a je to urcite dobra mrcha...Takto robit napriek a miesto ulahcenia prace, vymyslat somariny s "teplym oblecenim"...Je to krava...Hlavne si vybav od Dr. odporucenie, ci zakaz pracovat v takom prostredi v akom teraz si...A neboj, vsetko dobre dopadne, len bud v klude a sustred sa na drobceka a nestresuj sa zbytocne...Prinajhorsom sefke povedz do xichtu svoje 😀...Nech ju slak-trafi xantipu jednu 😠
Baby kdesi som citala ze aj priznak tehu.moze byt sucho v posve ma niektora skusenost?
@maciatko950 Tak to som este nepocula... Sucho mozes mat z vela dovodov, ale tento som este nepocula...
@maciatko950 ani ja som to nemala, skôr naopak, biely výtok
@maciatko950 Mozno vo vyssom stadiu tehu sa to moze vyskytnut... Ale ako priznak tehotenstva nie, je vela inych presnejsich priznakov, tymto by som sa urcite neriadila...
@adria88
@butterfly333
@victoriaveronika
@crazy_girl1 aj ked dnes ma lekar moc nepotesil ze sa mu ten vacok zda maly ak mi nebude stupat hodnota hcg tak ide o odumrety plod co by ma vobec netesilo ☹ drzte palce
@luta13 dakujem.. 😚 no vies tam to je cele na hlavu lebo ked cely den pracujes v prosttedi kde je zima tak isto ako aj vonku tak sa mozes obliect akokolvek.. stale nosim oteplovaky a bundu saly rukavice ciapky..som nabalena ako cibula v 300vrstvach a aj tak mi je zima.. ona o tom prd vie ked sedi na tom jej zadku cely den v kancli..ale ja za cely den prejdem v praci v priemere 10km.. a kazdy den.. ked je velmi vela prace tak aj 12-13..ked menej tak zhruba 8.. idem na marodku lebo ma dnes fest vytocila a pokial neviem co.mozem robit a co nie tak nech tam aj zosedivie dovtedy sa nevratim.. zo stresu mozem byt doma 3 mesiace.. alurat to nebude preplatene.. a to ma stve..
@marta_86 držím palce dufam že budr všetko v poriadku
@marta_86 vsetko bude v poriadku ziaden stres hlavne moja .....drzim palce
@maciatko950 snazim sa verim ze to dame 🙂 aj ked tazke by celkom kludna ☹
Baby myslite si ze ked mam obcas v podbrusku pocity ako pred MS je to ok?

@happymia mám mojko hneď ako som zistila že som tehu šla som do kníhkupectvá a kúpila som si tehotenský denník tam som si zapisovala pocity a lepila fotecky 😍 A moja uz školácka si to rada pozerá a číta..Vždy mi povie mamka ty si tak pekne omne písala a ja som ta zato kopala v brušku 😊😍