Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@marta_86 Všetko bude dobré, uvidíš. Hlavne sa nestresuj, buď v kľude. Je to pre Vás oboch najlepšie.
@marta_86 pocuj moja...som v podobnej situacii, akurat jaam super lekarku...pred tyzdnom som sla za nou so slzami v ociach, ze mi uz dva tyzdne meska mrcha a testy nesilneju, ze pri mojom stasti urcite ide o mimomaternicove, alebo minimalne je nieco zle a tak...lekarka ma striasla, zakricala, nech sa upokojim, lebo dostanem na zadok...ze nech prestanem testovat, ze taku volovinu este nepocula, ze mimomat.kvoli slabym testom, a ze mam prestat citat somariny na konikovi a pozorovat sa. Tiez mi vidno len vacok, plod nie, ale ziaden stres...ze uz zazila aj nevyrazny vacok v 9tt a nakoniec z toho boli zdrave dvojicky...takze mam len cakat a prist o dva tyzdne...ziadne ponahlanie, hlavne sa nesplasit a neunahlit sa...pokial nemam vyrazne krvacanie, alebo dlhodobe silne bolesti, nemam si nic vsimat...tiez ma obcas pichne v bruchu, obcas mam pocit, ze kazdu chvilu dostanem mrchu...kontrolujem nohavicky...ale vsetko bude ok, uvidis...este chvilku a obe sa budeme tesit, ze je vsetko ok. Hlavne nestresuj, lebo to skodi najviac ;)
Baby dnesna krv na hcg pozitivna 1503,00 v cislach sa nevyznam ale zatial dobre spravy 🙂
@marta_86 V ktorom si tyzdni? Prip. kedy bol posledny menzes?
@marta_86 http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... Ak si do 6 tyzdna, tak to mas super.
@ejuska2586 posledny menzes bol 12.10 ovulku som mala cca na 20 den
@marta_86 Ak mas 28 dnovy cyklus, tak mi pise, ze si v 5. tyzdni a to mas teda HCG krasne, skus si pozriet:
http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cyc...
@kata011 Krásne, je to tam 🙂 Potichúčky gratulujem a prajem, nech HCG stúpa.
@ejuska2586 Ďakujem dnes je to ešte len 9 DPO ale testovať uz nebudem.....nemam testy a nejdem sa radsej stresovať ☹ ....keby moj muz vedel kolko penazi som minula na testy tak by ma zaskrtil 😝 🤐 ...ale stalo to za to 😉
@kata011 Jasne, netreba sa. Uz len oddychuj a uzivaj si tehotenstvo. Na 9DPO je to uzasne silne. Prajem krasne tehulkovanie.
@ejuska2586 no mam ho hocjaky ale tak cca 33 dni ho mavam
@ejuska2586 Vieš čo ale užívala som infolic.....a podla mna to je vyborna vec...poviem ti ze i pri svojich dvoch synoch som vzdy uzivala pri snazeni ho a podarili sa na 1x a teraz takisto ....odporúčam vrelo .....
@marta_86 Tak to by si mala byt este v nizsom stadiu tehotenstva. Takze to HCG je urcite v poriadku. Lekar nech ide sam na kyret.
@kata011 Tak ja tiež beriem. No u mňa nie je problém s otehotnením, ale s udržaním. Pred dvomi týždňami som potratila v 5. týždni. Ale akurát mám pozitívny ovu test, tak skúsime zajtra (keďže mužíček je na služobke) a budeme dúfať, že sa zadarí 😉
Inak babky založila som takúto skupinu pre tie čo im vyšli dušíky a podľa poslednej MS im vychádza termín pôrodu na júl...... 😉 budem rada ak vas tam uvidim co najviac 😝 ...tu je na nu link: https://www.modrykonik.sk/group/9144/

Dakujem pomaha mi ked ma takto povzbudzujete 🙂