icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

michaela2107
15. nov 2016

@luta13 test je robeny poobede. Verim ze bude silniet. Dakujem za odpoved

luta13
15. nov 2016

@michaela2107 tak fajn, nech len pekne stupa Hcg...Testuj zas za nejake 1-2 dni z ranneho 😉 ...Pripadne sem zas hod foto oboch, na porovnanie...Pomaly sa tes, budes mamina 😉

chuchu86
15. nov 2016

Bábi, Čaute ☹
No u mňa nič nového, stále čakám na menzes.
Včera som myslela, že už dôjde, bola som na wc a krv na toaletaku, Potôm to prestalo.
Dala som si horúci kúpeľ nech tomu trošku pomôžem.
No dnes zase len troška krvi.
Nemám kŕče ani ma neboli, nesvrbi, nič.
A dozadu 3 dni som mala picit mokrých nohavičiek.

luta13
15. nov 2016

@chuchu86 ja si stale myslim, ze si tehu, neviem preco 🙂 nechapem to! ☹

chuchu86
15. nov 2016

@luta13 - no teraz budem asi za hlúpu, ale radšej nevhodný to neni, som s nervami v koncoch, začala som fajčiť iba dnes jednu cigu.
Zerem v kuse, som nafuknuta

ejuska2586
15. nov 2016

@michaela2107 krasny testik. Potichucky gratulujem a prajem, nech HCG krasne stupa.

kotatko1232
15. nov 2016

@ejuska2586 OCH TAK TO MA MRZI ZE SA TAKE NIECO STALOale uvidis podari sa zase a dotiahnete to aaz do konca.. 😀

ejuska2586
15. nov 2016

@kotatko1232 Dakujem. Verim, ze coskoro budem zas tehulka a potom to dotiahnem az do konca. Budeme sa o to snazit. Duphaston je fajn. Uvidis, ze ti pomoze.

ejuska2586
15. nov 2016

@kotatko1232 Napisala by som, ze uz je to v pohode, ale klamala by som. Len som sa s tym naucila zit. Ale boli to stale. Vela krat, ked som sama, aj si poplacem. Ale stale si hovorim, ze radsej na zaciatku, ako neskor. A ze babatko bolo mozno prilis slabe pre tento svet. A ze nam posle z nebicka ineho anielika a ten tu s nami ostane.

kotatko1232
15. nov 2016

@ejuska2586 dakujem.no viac by som sa tesila aby som aj ja bola zase tehulka ale ten moj chlap je tak tvrdohlavy ze asi moja mala bude zatial jedinacik... 😅

kotatko1232
15. nov 2016

@ejuska2586 viem ocom hovoris lebo aj ja som uz 2x prisla o babenko 1x v 5tt a aj v 8tt ☹

adria88
15. nov 2016

@kaki221 výtok mám aj ja a včera večer ma boleli dosť kríže... no uvidíme, ale tebe želám veľa šťastia a do úspešného konca aby ste to dotiahli 😉

ejuska2586
15. nov 2016

@kotatko1232 Joj. To ma hrozne mrzi. A co sa muza tyka-musis prehovorit.

maluri
15. nov 2016

Ahojte 🙂 držím vám všetkým palce pretože ako tak čítam tak je neuveriteľné aké ste bojovníčky 🙂 mate môj obdiv 🙂 a možno sa s testovanim čoskoro k vám pridám 🙂 môj problém je ale v cykle...niekedy aj 50 dňový...a preto s tými testikmi chcem ešte počkať. Pri prvom sme nemali žiaden problém a teraz hoci manžel ešte nie je celkom s totožný s druhým babom, nechali sme sa par krát "uniest" 😀 on o ničom netuší, ale pobolieva ma podbruško a som nafúknuta a dosť ma bolia kríze...ako pri prvom, ale nejdem zbytočne fantazirovat lebo to môže byť zápal. K Dr som sa zl dnes zasa zabudla objednať pretože objednáva iba hodinu denne.
Potrebovala som to niekomu povedať lebo mužovi nemôžem...ak to vide, bude mať vianočné prekvapenie 🙂

missellis
15. nov 2016

STrasne by som sa nakopala zato, ze som sa testovala len 5dpo... Test bol negativny a ja mam teraz uplnu depresiu, aj ked viem ze realne nikomu tak skoro nic neukaze ale som strasne negativna teraz, bojim sa ze nie som tehotna...

sofinkaviktorka
15. nov 2016
kotatko1232
15. nov 2016

@ejuska2586 keby ze nemal taku silu tak ho prisadnem a hotovo 😀 ale ked ma chyti tak ma tak odhodi ze sa najdem aj v obyvacke 😀 😀 😀

kotatko1232
15. nov 2016

@sofinkaviktorka čisty je tam iba /

meli8412
15. nov 2016

@sofinkaviktorka Kolko si dpo, alebo kolko ti meska ms? Zial nic tam nevidim. AKo dlho skúšate?

sofinkaviktorka
15. nov 2016

Skúšame pol roka asi mám 2dni do ms

sibalka21
15. nov 2016

@sofinkaviktorka Stale nic, bohuzial.. Ty tam nieco vidis?

miriamn76
15. nov 2016

@karmela teda dnes v robote to bol zazitok viac v zachode ako som robila😀😀som zvedava kedy polavi☺. To mam za tolke meskanie😀

sofinkaviktorka
15. nov 2016

Takého malého dusíka tam vidim

tinka77
15. nov 2016

@maluri a kedy chceš testovať? My sme si tiež iba tento mesiac povedali, že skusime a uvidíme. Zo začiatku som to tak aj brala, že veď keď sa zadarí. Ale čím ďalej, som viac nedockava a už chcem tie dve //. Viem, že sú tu baby, ktoré nemôžu otehotnieť mesiace alebo roky a tie veľmi obdivujem. no bol by to pekný darček. 🙂

maluri
15. nov 2016

@tinka77 neviem vôbec...skúsim zajtra zavolať Dr ale objednám sa na prehliadku a podla toho kedy ma objedná si urobím test. V ten den...aj ked uz teraz viem, ze to nevydrzim pretoze mam jeden doma 🙂 prvé sa nám zadarilo cez ms takže nejaké počítanie u mňa moc nehrá 🙂 a vôbec neviem kedy sa mam testnut lebo vlastne ani neviem, ktorý z tých dátumov by to mal byť....ak by teda niečo bolo na ceste 🙂

domx
15. nov 2016

@chuchu86 a kedy ides k dokimu.. to uz nie je normalne co sa ti deje.. mrzi ma to velmi..😔😔

biba12
15. nov 2016

@sofinkaviktorka nič. Iba jedna /. Skus počkať do meškania ms. A potom testuj.

jjuulliisskkaa
15. nov 2016

Ahojte kocky, chcela by som sa opytat, co moze znamenat takyto pozitivny ovu test na 27DC. Cyklus mam 32-34 dnovy a tento mesiac som brala inofolic. Mam bolesti v podbrusku, nemyslim si, ze to je ovulacia pretoze nemam uz vytok, ten som mala 18-20DC. Moze to byt predzvest tehu? 🙂 dakujem za nazory

sibalka21
15. nov 2016

@jjuulliisskkaa Moze aj nemusi...

kaki221
15. nov 2016

@jjuulliisskkaa jacsom tiež mala pozitívny ovu test a mám aj ducha na tehu teste 😃😉 a dnes duch tiež na rapicleare