Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@michaela2107 tak fajn, nech len pekne stupa Hcg...Testuj zas za nejake 1-2 dni z ranneho 😉 ...Pripadne sem zas hod foto oboch, na porovnanie...Pomaly sa tes, budes mamina 😉
Bábi, Čaute ☹
No u mňa nič nového, stále čakám na menzes.
Včera som myslela, že už dôjde, bola som na wc a krv na toaletaku, Potôm to prestalo.
Dala som si horúci kúpeľ nech tomu trošku pomôžem.
No dnes zase len troška krvi.
Nemám kŕče ani ma neboli, nesvrbi, nič.
A dozadu 3 dni som mala picit mokrých nohavičiek.
@michaela2107 krasny testik. Potichucky gratulujem a prajem, nech HCG krasne stupa.
@ejuska2586 OCH TAK TO MA MRZI ZE SA TAKE NIECO STALOale uvidis podari sa zase a dotiahnete to aaz do konca.. 😀
@kotatko1232 Dakujem. Verim, ze coskoro budem zas tehulka a potom to dotiahnem az do konca. Budeme sa o to snazit. Duphaston je fajn. Uvidis, ze ti pomoze.
@kotatko1232 Napisala by som, ze uz je to v pohode, ale klamala by som. Len som sa s tym naucila zit. Ale boli to stale. Vela krat, ked som sama, aj si poplacem. Ale stale si hovorim, ze radsej na zaciatku, ako neskor. A ze babatko bolo mozno prilis slabe pre tento svet. A ze nam posle z nebicka ineho anielika a ten tu s nami ostane.
@ejuska2586 dakujem.no viac by som sa tesila aby som aj ja bola zase tehulka ale ten moj chlap je tak tvrdohlavy ze asi moja mala bude zatial jedinacik... 😅
@ejuska2586 viem ocom hovoris lebo aj ja som uz 2x prisla o babenko 1x v 5tt a aj v 8tt ☹
@kotatko1232 Joj. To ma hrozne mrzi. A co sa muza tyka-musis prehovorit.
Ahojte 🙂 držím vám všetkým palce pretože ako tak čítam tak je neuveriteľné aké ste bojovníčky 🙂 mate môj obdiv 🙂 a možno sa s testovanim čoskoro k vám pridám 🙂 môj problém je ale v cykle...niekedy aj 50 dňový...a preto s tými testikmi chcem ešte počkať. Pri prvom sme nemali žiaden problém a teraz hoci manžel ešte nie je celkom s totožný s druhým babom, nechali sme sa par krát "uniest" 😀 on o ničom netuší, ale pobolieva ma podbruško a som nafúknuta a dosť ma bolia kríze...ako pri prvom, ale nejdem zbytočne fantazirovat lebo to môže byť zápal. K Dr som sa zl dnes zasa zabudla objednať pretože objednáva iba hodinu denne.
Potrebovala som to niekomu povedať lebo mužovi nemôžem...ak to vide, bude mať vianočné prekvapenie 🙂
STrasne by som sa nakopala zato, ze som sa testovala len 5dpo... Test bol negativny a ja mam teraz uplnu depresiu, aj ked viem ze realne nikomu tak skoro nic neukaze ale som strasne negativna teraz, bojim sa ze nie som tehotna...
@ejuska2586 keby ze nemal taku silu tak ho prisadnem a hotovo 😀 ale ked ma chyti tak ma tak odhodi ze sa najdem aj v obyvacke 😀 😀 😀
@sofinkaviktorka čisty je tam iba /
@sofinkaviktorka Kolko si dpo, alebo kolko ti meska ms? Zial nic tam nevidim. AKo dlho skúšate?
Skúšame pol roka asi mám 2dni do ms
@sofinkaviktorka Stale nic, bohuzial.. Ty tam nieco vidis?
Takého malého dusíka tam vidim
@maluri a kedy chceš testovať? My sme si tiež iba tento mesiac povedali, že skusime a uvidíme. Zo začiatku som to tak aj brala, že veď keď sa zadarí. Ale čím ďalej, som viac nedockava a už chcem tie dve //. Viem, že sú tu baby, ktoré nemôžu otehotnieť mesiace alebo roky a tie veľmi obdivujem. no bol by to pekný darček. 🙂
@tinka77 neviem vôbec...skúsim zajtra zavolať Dr ale objednám sa na prehliadku a podla toho kedy ma objedná si urobím test. V ten den...aj ked uz teraz viem, ze to nevydrzim pretoze mam jeden doma 🙂 prvé sa nám zadarilo cez ms takže nejaké počítanie u mňa moc nehrá 🙂 a vôbec neviem kedy sa mam testnut lebo vlastne ani neviem, ktorý z tých dátumov by to mal byť....ak by teda niečo bolo na ceste 🙂
@sofinkaviktorka nič. Iba jedna /. Skus počkať do meškania ms. A potom testuj.
@jjuulliisskkaa Moze aj nemusi...
@jjuulliisskkaa jacsom tiež mala pozitívny ovu test a mám aj ducha na tehu teste 😃😉 a dnes duch tiež na rapicleare

@luta13 test je robeny poobede. Verim ze bude silniet. Dakujem za odpoved