Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jjuulliisskkaa ahoj...stále bolesti v podbrušku ako na ms a ten dosť silný výtok...prsia mám citlivé a troška bolia...zajtra by mala prísť ms,tak snáď sa nedostaví😉...bazálna teplota 37,32a dúfam,že neklesne😁...o pár dní môžeš skúsiť test😉
@jjuulliisskkaa spodny ruzovy je moj ovutestik - 1.den po meskani MS - obe ciarky skoro rovnake a bolo to 16DPO, takze sancu stale mas, ako pises...Drzim Ti velmi palceky 😀
Babenky dnes znova vysledky potvrdili krasne stupanie hcg z pondelkovych 1503 dnes uz nad 3000 🙂
Dnes 8dpo, test negativny
@jjuulliisskkaa merias teplotu? A ktorý si mala keď si mala ako ovu pozitívny? Lebo zatiaľ ten spodný je naj
@lulululienka to mi je luto, snad Ti to vyjde tento cyklus 😀 ...Drzim silno palceky...Boh s Tebou 😉
@luta13 velmi si mi zlepsila naladu 🙂 take krasne testiky 🙂 som zvedava na dnesny ovu test, este mam dva 😳
@kudusko
Nemeriam, kedze vstavam pred piatou rano :( a ovu by som mala mat uz za sebou, vzdy okolo 18-20dc som mala. Spodny testik je uz 27dc. Dnes skusim dalsi ovu test. Ak by islo o ovulaciu, nemal by byt zas pozitivny 🙂
@missellis ved to, je to este skoro...Ja som v zivote netestovala skor, ako ked mi meskala MS...Stalo sa to len raz a aj to som bola prekvapena, aj ked sme sa snazili, no prestala som sa tolko sledovat a byt upäta na "plodenie"- teraz pri druhom synovi - den meskania a testik s // - kukni tu vyssie som teraz davala fotku mojich testov 😉...No pri prvom synovi to bola nahoda, aj ked ja som cakala, kedy mm ubehne 😀 ...Dieta som chcela od 20 rokov a tehu som zostala az v 27r...Tuzba fakt silna a slzy vzdy v ociach, ked som videla kociky :-/...No dockala som sa, ako kazda zena sa docka, ak je zdrava a nema problem s otehotnenim...Cakaj do MS, potom testni a hod sem foto...Snad to budu // 😀
Vcera navecer mi niekto poslal srdiecko so spravou "Drzim Ti palce"...Nepotrebujem drzat palce teraz na nic, takze nechapem, ci to bol omyl a niekto si ma zmylil s niekym...Ak sa "vinnicka" nachadza tu medzi vami, dajte mi prosim vediet like-om, ktora ste to bola 😀
@happymia kukam ze si zo zvolena, ku komu chodis?🙂

@sofinkaviktorka no niečo slabunke tam vidím tak držím palce aby silnela 😉