icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
16. nov 2016

@sofinkaviktorka no niečo slabunke tam vidím tak držím palce aby silnela 😉

karmela
16. nov 2016

@happymia dnes idete na kontorlu držím palčeky aby si počula ❤️ myslím na vás a čakáme len dobre správy potom sa ozvy 😉😘

kaki221
16. nov 2016

@jjuulliisskkaa ahoj...stále bolesti v podbrušku ako na ms a ten dosť silný výtok...prsia mám citlivé a troška bolia...zajtra by mala prísť ms,tak snáď sa nedostaví😉...bazálna teplota 37,32a dúfam,že neklesne😁...o pár dní môžeš skúsiť test😉

luta13
16. nov 2016

@kaki221 no Tebe MS uz nedorazi najblizsich 8 mesiacov urcite 😉...Ak by si este robila zajtra, ci neskor tehutest, hod sem foto na porovnanie 🙂...Zacinam sa tesit s Tebou maminka 😀

karmela
16. nov 2016

@miriamn76 pardon opravujem sa ty ju budeš piť tento cyklus do ovu a potom budeš tehuľka takze potom ju uz Nepi 😉

chuchu86
16. nov 2016

@luta13 - nebudem tehotná 😀
Len tie hormóny mi hapruju, včera som pátrala po nete, prečo môže meškat ms.
Už pondelok idem ku dokimu 😉

luta13
16. nov 2016

@jjuulliisskkaa spodny ruzovy je moj ovutestik - 1.den po meskani MS - obe ciarky skoro rovnake a bolo to 16DPO, takze sancu stale mas, ako pises...Drzim Ti velmi palceky 😀

luta13
16. nov 2016

@chuchu86 Ja sa neviem dockat uz Tvojho vysledku, co Ti doki povie...Nemas ani vnutorny svoj pocit, zeby si mohla byt tehu? 😒

chuchu86
16. nov 2016

@luta13 - nie vôbec nemám taký pocit že by som bola tehu 😀

marta_86
16. nov 2016

Babenky dnes znova vysledky potvrdili krasne stupanie hcg z pondelkovych 1503 dnes uz nad 3000 🙂

missellis
16. nov 2016

Dnes 8dpo, test negativny

kudusko
16. nov 2016

@jjuulliisskkaa merias teplotu? A ktorý si mala keď si mala ako ovu pozitívny? Lebo zatiaľ ten spodný je naj

luta13
16. nov 2016

@lulululienka to mi je luto, snad Ti to vyjde tento cyklus 😀 ...Drzim silno palceky...Boh s Tebou 😉

jjuulliisskkaa
16. nov 2016

@luta13 velmi si mi zlepsila naladu 🙂 take krasne testiky 🙂 som zvedava na dnesny ovu test, este mam dva 😳

luta13
16. nov 2016

@marta_86 Uzasne!!!...Velmi sa tesim s Tebou...Vidis babätko sa udomacnuje a Ty si pekne oddychuj a tes sa na sono, ked uvidis prvykrat srdiecko a svojho drobceka...Krasny to je pocit, uzivaj a usmej sa teraz...Prajem Ti krasny den 😉

kaki221
16. nov 2016

@luta13 moja,ďakujem za povzbudenie😃..zajtra testnem,a uvidím či aspoň troška zosilnela teda keď vydržím do zajtra 😁😉..keď pôjdem pre malého do škôlky,tak kúpim testy😊

luta13
16. nov 2016

@missellis pockaj este aspon 4-5 dni, potom testuj znovu z ranneho 😉...Drzim palceky a nezabudni - Nadej umiera posledna...treba cakat a bojovat...Pekny den prajem 😉

missellis
16. nov 2016

@luta13 dakujem velmi pekne, uz asi pockam do ms a ked nepride testnem, preluskala som milion for a takmer nikomu 8dpo este neukazal...

happymia
16. nov 2016

@karmela moja presne som vedela, ze napises si poklad 😁
idem na 15:30 dnes ma dlhy den poradne ma 😝
ozvem sa urcite ..., dakujeeem moja 😍

marta_86
16. nov 2016

@luta13 dakujem som stasna 🙂 tesim sa na to 🙂 snad sa bude udomacnovat cim dalej tym viac 😉

jjuulliisskkaa
16. nov 2016

@kudusko
Nemeriam, kedze vstavam pred piatou rano :( a ovu by som mala mat uz za sebou, vzdy okolo 18-20dc som mala. Spodny testik je uz 27dc. Dnes skusim dalsi ovu test. Ak by islo o ovulaciu, nemal by byt zas pozitivny 🙂

luta13
16. nov 2016

@happymia dobre ranko mamina, prajem Ti krasny zazitok pri sone a tesim sa na vysledky...Vsetky cakame s nedockavostou na fotecku, ak Ti spravia - snad ano 😉

happymia
16. nov 2016

@luta13 aha dalsi poklad vtejto diskusii sa ozval 😁
dakujeeem dufM a verim ,ze drobcek sa ukaze a odidem aspon snajlepsim pocitom aky moze zena zazit ❤️

karmela
16. nov 2016

@marta_86 super 😊

karmela
16. nov 2016

@happymia zlatko budem čakať len dobre správy od vás..nech ti to rýchlo zbehne moja do poobedia uz ani my sa tu nevieme dočkať dobre správy od vás 😘

luta13
16. nov 2016

@missellis ved to, je to este skoro...Ja som v zivote netestovala skor, ako ked mi meskala MS...Stalo sa to len raz a aj to som bola prekvapena, aj ked sme sa snazili, no prestala som sa tolko sledovat a byt upäta na "plodenie"- teraz pri druhom synovi - den meskania a testik s // - kukni tu vyssie som teraz davala fotku mojich testov 😉...No pri prvom synovi to bola nahoda, aj ked ja som cakala, kedy mm ubehne 😀 ...Dieta som chcela od 20 rokov a tehu som zostala az v 27r...Tuzba fakt silna a slzy vzdy v ociach, ked som videla kociky :-/...No dockala som sa, ako kazda zena sa docka, ak je zdrava a nema problem s otehotnenim...Cakaj do MS, potom testni a hod sem foto...Snad to budu // 😀

luta13
16. nov 2016

Vcera navecer mi niekto poslal srdiecko so spravou "Drzim Ti palce"...Nepotrebujem drzat palce teraz na nic, takze nechapem, ci to bol omyl a niekto si ma zmylil s niekym...Ak sa "vinnicka" nachadza tu medzi vami, dajte mi prosim vediet like-om, ktora ste to bola 😀

karmela
16. nov 2016

@luta13 jeeej aj ja som porodila moju slečnu presne 1den pred mojov 27 😄 Šťastne číslo,dúfam že druhé stihnem do 36r 😁

baaambulkaa
16. nov 2016

@happymia kukam ze si zo zvolena, ku komu chodis?🙂

happymia
16. nov 2016

@karmela joooj ved to cakanie 🙈
vydrzime rychlo zbehne 😍