Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@liliputka23 krasne //...len tak dalej...Drzim palceky 😉
@liliputka23 hod sem fotku uschnuteho aj 🙂
@liliputka23 🤔 Teraz tam nič nevidím... máš pred ms este?
@karmela meska mi 2dni.. no dufam ze mi este ukaze predtym mi az po 2tyzdnoch meskania ukazalo ..mala som dostat v pondelok ale namiesto toho som mala iba spinenie
@liliputka23 nic ozaj ani ja nevidim teraz, velmi divne...Skus zas test za 2 dni a z ranneho mocu, neviem z akeho si robila tento...No dzim palceky, nech sa Ti daco ukaze...Na tej prvej foto boli krasne //, nechapem, ze po uschnuti to takto zmizlo - zeby zly test?...Skus znova ako pisem 😉
@liliputka23 ak by bol test pozitivny tak ciarka po uschnuti nezmizne..takze asi to bol kanalik a ked uscholo test tak sa kanalik stratil
Ahojte, tak skusala som ovu test zase, je tmavsi ako byval, ked som nemala ovulaciu. Druhy zdola je vcerajsi (27dc) a ten uplne spodny je dnesny (28dc). Viem ze nie su pozitivne, no su tmavsie, preto mam pocit, ze sa s mojim telom nieco deje. Mam biely vytok dnes, celkom silny. Podbrusko ma boli ako pred ms. No mam ju dostat az o 6dni cca. Co myslite?
Ahojte,potrebovala by som radu. Dnes okolo obeda som si robila test,bola tam len jedna silna ciarka. No menzes mi meska,a mam tehu priznaky,okrem tych nevolnosti :/ zvacsili sa mi prsia,pobolievaju :/ pred par dnami som si robila tiez test a bola tam tiez len ta jedna silna ciarka. Ďakujem za rady
@smejostanka Fotka je velmi nekvalitna, a co ti mame poradit? Nepises kedy si mala MS a kolko ti meska.... A jedine co mozes, je pockat este dva dni a ak bude test negativny tak ist k lekarovi
Dnešný testik ms mešká deň 😅
@liliputka23 ak uschol a ciarka zmizla tak je negativny... Po uschnuti ciarka nezmizne ak si tehu....
@olylili ukážkový testik,gratulujem 😉
@klementinka2 dakujeeeem stále si ho pozerám nemôžem uveriť 😀
@olylili ale ver 🙂 ,toto nieje žiaden duch 😉
@klementinka2 no pred pár dňami ešte bol 😀
@sofinkaviktorka negativny
@sofinkaviktorka Zial tam nic nevidim ☹

@karmela ano teraz uz je uschnuty.. ale ten co je na fotke je este mokry