Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bodkamaga ahoj ako si dopadla?bola si na pohotovosti?si v poriadku?
Som na sluzobke a meskame..tak podhho dm a test za 3,50 najlacnejsi..
@horehronie1987 držím prsty 😉
@olylili vidis tam nieco?
@horehronie1987 nevidím...skús testovať hneď ráno koľko ti meškajú?
@horehronie1987 vidím tam ducha. 🙂
@horehronie1987 je tam druhá ciarka, ale veľmi slabá. Skús o pár dní, mala by silniet. 🙂
@horehronie1987 ja vidím slabuckeho ducha 😉
@horehronie1987 slabuckeho ducha ☺
@horehronie1987 treba byť pozitívny 🙂 a koľko sa už snažíte? 🙂 držím strašne moc palušky až to silnie 😉
Mrcha zatiaľ neprišla A picha má podbrusku čo to môže znamenať. Neviete?
@maluri snazime nesnazime..my ideme naplno od kedy sa pozname 🙂 4 a pol r. Ale snaha aspon v hlave nastala pred rokom a pol
@horehronie1987 tak to o to viac držím palce 🙂 nezabudni dat o sebe vedieť 🙂
@maluri no vraj sobotu alebo nedelu mam realne podla ovulky dostat teda nedostat..tak uvidime
@horehronie1987 tak to ti drzim prsty aby ti to vyslo.pozri na predoslu stranu ci tam nieco vidis.lebo ja nie a odpisala mi iba jedna a tam tiez nic nevidela.
@horehronie1987 na moj test
@slnecnica333 kolky dpo si? Ja vidim na kazdom nieco takze mna sa tazko pytat
@horehronie1987 každá z nás sa bojí. Ja som si dnes našla tiež duchov a bojím sa. 🙂 treba pozitívne myslieť a veriť, že sa to podarí a ono sa to podarí. Držim ti palce. 🙂
@horehronie1987 Na originali daco tam vidim, do negativu nedavaj, je to zbytočné, negativ vytiahne aj kanalik.
Ked som mala zretelnejšich duchov na teste, negativ aj tak nic neukazalo, tak ako tvoj.
@slnecnica333 ja tam tiež nič nevidím 🤔
@tinka77 ja uz takto intenzivne verim viac ako rok 🙂
@bodkamaga chod na pohotovosť aj s testom v ruke a necakaj

@miriamn76 After conception, the cervix will stay soft and high in the vagina. However, the opening closes tightly and your body forms a mucus plug to seal up the uterus during pregnancy. This may happen within a few hours to up to a month after conception.