icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

milos32nika21
18. nov 2016

@zuzuliena1 uz rok? Tak to by boli vazne krasne vianoce aj ja planujen ze ak sa to tento mesiac podari to dam manzelovi pod stromcek

miriamn76
18. nov 2016

@karmela ahoj ano od nedele zacinam☺

miriam111111
18. nov 2016

@marsellinpir tak to ti este ani ten najcitlivejsi test neukaze nic.Pockaj este par dni 🙂 Sme na tom rovnako ja som 7DPO a najradsej by som uz testovala ale este by mi aj tak nic neukazalo

chuchu86
18. nov 2016

Ahojte babi,
Už len 2 dní 😀 B-)

luta13
18. nov 2016

@nina4 vcera 8:25h rano testiky Tvoje...Krasne //...Neboj, vsetko bude ako ma byt! 😉 Pockaj na datum, kedy mas dostat MS, ked bude meskat (co ja myslim, ze bude), tak potom testuj z ranneho 😉...Drzim silno palce a daj sem potom foto 😀

nina4
18. nov 2016

Tak dnes sa musim sama seba pochvalit zvladla som netestovat aj drahy sa cudoval ze som visla z wc bez testu 😆.Ale uprimne uz som nevladala pozerat na tie testy bez zmeny aj ked je to este zavcasu.modlim sa nech je v pondelok aka taka malilinka zmena na tom teste
.

luta13
18. nov 2016

@happymia to ano, hlavne po tom, co si prezila doteraz, je super vediet, ze drobculiak je v pohode...A nemas zaco dakovat, od toho sme predsa tu my zeny, ktore si pomahame a podporujeme sa za kazdej okolnosti...Prajem Ti Pekny dnik, oddychuj ak mas moznost a uzivaj rastuce brusko 😉

luta13
18. nov 2016

@nina4 neboj, ak budes testovat v pondelok az, budes stastna z krasnych //...Boh s Tebou 😀 ...Prajem Ti Pekny dnesok a aj vikend a usmej sa, vsetko bude fajn 😉

nina4
18. nov 2016

@luta13 mna to testovanie tak draplo asi kôli mimomaternicovemu tehu co som mala v 2007 a v tedy sa takto spravali len to bolo uz po MS .A teraz ked som videl ze v pondelok bola silnejsia Women Secrest ten je bohuzial uz zahodeny a od utorku su to tie odfotene Mamatesty a furt jednake tak som asi spanikarila ze je nieco zle ale dobre dusicky tu (ja vravim ze to su baby anjeli co dodavaju ostatnym vieru a silu) mi dali novu nadej ale fakt s tym nic nenarobim bude ako bude.

happymia
18. nov 2016

@luta13 aaano moja je to super vediet hlavne ked mam noci aku tu predchadzajucu ze ma boli zaludok a som ako na vode 🙈😂👍🏻aaale ja som asi najvdacnejsia mamca pod slnkom ,ktora sa ztoho tesi .... nech ma len drobcek potrapi , ja si to uziiiiiivaaaaam 😍🍀🙏🏻
aj Tebe prajem kraaasny dnik s Tvojimi drobcami 😁🤗

luta13
18. nov 2016

@happymia Dakujem Ti krasne 😉...Jeden je v skole, druhy este spinka 😉

karmela
18. nov 2016

@happymia tak aj ja som niesla malú do školy a pomaly sa začínam tešiť na snahu o druhé 😁 Ta co že ste nespinkali? Nočné behanie na wc 😄

luta13
18. nov 2016

@victoriaveronika Tvoja sprava tu vcera 12:02h...Ten "MS" co si mala mohlo byt aj uhniezdovanie, alebo proste znak, ze sa babätko udomacnuje u Teba, ci? ...Ja som tak mala pri prvom synovi, necely den MS a zacala normalne cerveno a hned za zopar hodin akoby koncila hnedym vytokom.. Tiez som to nechapala - potom uz nic...No po tyzdni Dr.potvrdil tehu 😉...Drzim palceky 😀

karmela
18. nov 2016

@miriamn76 ja začnem asi dnes zajtra..Sama neviem kedy tak sa riadim posledným cyklom ten bol kratučký 23 a začínam piť grepovy džús hoci stym nemám problém..😛
@chuchu86 no moja odpočítavame stebou nech konečne ideš k Dr a potom testujes s nami 😁

happymia
18. nov 2016

@karmela naaa ,juuj musite ma dobehnut s @miriamn76 👍🏻🙏🏻
aaale co by na wcko..., mna ti zaludok brusko omina , tazko mi je strasne nan..., najem sa zle je ,nenajem zle je vyber si haha
a som sa len prehadzovala ,ale nevadi .., aj tak som happy "mam priznaky"
ale je to sranda , co som jedla vcera nemam chut uz nato na druhy den ..., 😂🙈🤗👍🏻🙄
a kedy moja zacinas ? ak ti mozem poradit napust vanu, zavolaj draheho a spomtanne .., nam to silene nikdy nevyslo a ked sme sa uvolnili ze len ten pocit ja a on tak buuuum 👶🏼😝
drzim Vam strasne paaalce aj sdrobcom uz potom dame rande s kocikami niekde v strede haha

luta13
18. nov 2016

@nina4 Vyckaj, nestresuj a skus byt v pohode - lahko sa mi povie, vsak?...No vies, ze vsetko co sa stat ma sa stane...Ak veris v Boha (myslim si, ze veris 😉 ), tak sa modli za zdrave babätko a za vsetko, aby dobre dopadlo...Hlavne mas dobreho manzela, ktory Ta podpori a podrzi - myslim si to, nepoznam ho osobne...Takze hlavu hore mamicka krasnych deticiek a cakame spolu na vysledok - ja s Tebou...Tesim sa na pondelok, ako sem hodis fotecku // ...Testuj z prveho ranneho...Zatial sa maj krasne a uzivaj svoje deturence 😉

miriamn76
18. nov 2016

@happymia moja ja ti tie priznaky zavidim hned by som ich brala keby ze to je kvoli drobcekovi☺☺☺ @karmela tiez som rozmyslala testovat uz dnes no neviem ci to neni skoro😀aj ked som vzdy zacinala den po mrche☺

tinka77
18. nov 2016

@luta13 dakujem za povzbudenie. 🙂

luta13
18. nov 2016

@victoriaveronika Drzim Ti palceky, aby si si do konca roka nasla na testiku //...Ak nahodou nie, tak co najskor!...Kazda zdrava zena ma pravo mat dieta a nielen jedno, ale tolko, kolko ich tuzi mat 😀 ...Len treba bojovat a nevzdat tento silny zivotny boj...Nadej umiera posledna 🙂...Boh Ta zehnaj a aj Tvoje lono 😉

tinka77
18. nov 2016

@nella15228 je tam duch. 🙂

luta13
18. nov 2016

@sofinkaviktorka vcera fotka 14:05h, aj ja vidim ducha 😀, nech len silnie 🙂

happymia
18. nov 2016

@miriamn76 ved ja som za ne najvdacnejsia a nestazujem sa len nikdy som ich nemala vies tak som ztoho vyhepena 🤘🏻💞
a myslim,ze ma rychlo aj s @karmela dobehnete a budete uziiiivat coskoro priznaky 😘
prajem Vaaam to 🙏🏻

karmela
18. nov 2016

@happymia moja zlata ďakujem 😘 Vidíš to tvoje šťastie v brušku dáva o sebe vedieť aby si bola kľudna.Chce ochutnať všetko potom si časom vyberie co bude mat najradšej 😄 Len papaj co ti chuti..A ďakujem za radu😉poviem ti pravdu zatial to nesilim ale ked uvidím pozitívny ovu test tak ver že to namna príde,stále to tak je😄 Ividime snáď sa zadarí a budeme mat pekne Vianoce ak nie skúšame ďalej..Prajem Vám pekný dnik s babuliatkom 😘

miriamn76
18. nov 2016

@karmela @happymia dievcata tiez by som chcela aby nas uz na vianoce bolo o jedneho viac aj keby to drobciatko bolo iba v brusku no hlavne snami☺

karmela
18. nov 2016

@miriamn76 verím že teraz bude úspešný cyklus aj na ovu a potom snáď aj na tehu..dnes sme 5Dc však? Berieš alchemilku tak verím že tento cyklus ovu vystehnes pekne..Budem ti držať palce aby na konci cyklu boli na tehu teste //

miriamn76
18. nov 2016

@karmela ano 5 den ☺dakujem moja budene si drzat navzajom 👍👍

kaki221
18. nov 2016

Ahojte baby...tak pridávam aj ja svoj kontrolný test...horný robený včera spodný dnes...mne sa zdá,že tá čiarka na tom vrchnom je silnejšia ako tá dnešná 😞alebo je to tým,ze ten test je už suchý?...dnes mi mešká jeden deň

luta13
18. nov 2016

@horehronie1987 vcera vecer fotka - vidim slabeho dusika - drzim palceky, aby silnel 😉

biba12
18. nov 2016

@marsellinpir veľmi skoro testuješ, počkaj do meškania ms, príp. si sprav test v deň, keď más dostať ms.

happymia
18. nov 2016

@karmela @miriamn76 🙏🏻presne tak baby drzime si navzajom ✊🏼
prajeme Vam pekny dniiiikk 👶🏼💓