Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 okrem par dnovych vecernych vracani a velmi naliatych prs ani nie tie prsia uz mam mesiac naliate pockam par dni a uvidim pri synovi som mala slabo viditelneho ducha na 10 den meskania ms a kolajnicky az na 18 den takze mam este casu 🙂
@maciatko950 drzim Ti palceky....Ked testnes, daj sem fotecku, budeme gratulovat 😉
@kaki221 Uz ti meska mrcha? Ak hej, malo by ti uz ukazat.
Baby,ukáže mi digitálny test clerblue v deň meškajúcej ms výsledok nie z ranného moču?
@kaki221 Keď len dnes mala prísť, tak vydrž aspoň do zajtra a sprav si z ranného moču.
@ejuska2586 mešká,ale len jeden deň
@luta13 dnes rano to vyšlo rovnako asi mama testy naozaj duchuju🙁
@petra102 pozri mne ukázalo to iste a meškajú mi dva týždne dnes rano znova to iste 😒
@nella15228 ked ti meska 2 tyzdne a mas taketo testy tak to na 99% tehu nebude.. to by si mala uz riadne ciarocky
@nivea777 no ved to pred dvoma týždňami som mala dvoj dňové slabulinké krvácanie nechcú mi dat volno som v novej praci tak neviem kedy sa dostane k dr
@nella15228 na paragraf mas zo zakona narok..
@nella15228 Pozor, mamatesty duchuju aj z vody. Radšej si kúp iný test.
@nella15228 máš to presne tak ako ja. rozdiel je iba v meškaní. no nechcem sa popredu vytešovať, lebo zakaždým som veľmi sklamaná a unavená z toho všetkého. prečo cesta k mimi nie je jednoduchšia? ☹ 😒
a mám v pláne kúpiť Clearblue. počula a čítala som o ňom dobré recenzie. tak uvidím
baby, prosím Vás a kde predávajú digi test??? v lekárni ho nemali (Dr. Max)... Ďakujem 😉
@nella15228 skus iny test mne ukazali sa silne ciarky az po 18 dnoch meskania drzim palce

@bodkamaga Drzime Ti vsetky palceky, nech vsetko dobre dopadne...Snad je to bojovnicek maly!!! ...Boh s vami 😀