icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kaki221
19. nov 2016

@karmela ešte to nie je normálna ms,ale je to už väčšie špinenie ako včera...vložku ešte nepotrebujem...pošlem priateľa aby mi zašiel kúpiť,a ráno skúsim

barborka93
19. nov 2016

@sibalka21 no iný nemali ale tak keď som predtym robila pepino nikdy na ňom nič nebolo

karmela
19. nov 2016

@barborka93 pekný duch ja si myslím že čiarka bude silnieť a budeme ti môcť gratulovať poplac si od štastia moja 😊

miriam111111
19. nov 2016

@barborka93 moc gratulujem....toto uz ani nieje duch ale krasne //.Mne pepino zatial nikdy neduchovali.Minuly cyklus mi strasne duchovali mamatesty ale takto veru nie.Toto je krasne ruzove 🙂 :-*

karmela
19. nov 2016

@kaki221 nech ti kúpi papierikovy test dva v jednom správ kľudne aj poobede a jeden nechaj na ráno potom pošli foto..Môžeš byt kľudne tehuľka stále kým Steba nejde fest krv neboj bude dobre len sa šetrí

chuchu86
19. nov 2016

@barborka93 # pekné 😀 gratulujem

petra102
19. nov 2016

baby, slzy mi stekajú po celej klávesnici ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ bohužiaľ, dostala som... a cítim sa strašne.. 😖 tri roky a stále nič. a nezabral ani clostil :( uvidím, čo povedia 9. decembra. sme objednaní v heliose na kozultáciu IVF :( :( držím vám moc palčeky

chuchu86
19. nov 2016

@petra102 - jeho mi to ľúto,
Určite vám pomôžu, hlavne hore 🙂

barborka93
19. nov 2016

@chuchu86
@karmela
@miriam111111 ďakujem kočky snáď sa môžem začať tešiť

chuchu86
19. nov 2016

@barborka93 - podľa mňa áno,
Ako dlho ste sa snažili? Berieš nejaké vitamíny?

sunflower80
19. nov 2016

@petra102 to ma velmi, velmi mrzi. Aj kamoska bola na IVF a ma teraz krasnu dcerku. Hlavku hore a pozitivne myslenie. Verim,ze onedlho sa budes uz aj ty usmievat. Drzim palce

petra102
19. nov 2016

@sunflower80
@chuchu86
Ďakujem vám kočky, dúfam a verím, že sa budem čoskoro tešiť aj ja, lebo toto ma už unavuje..

chuchu86
19. nov 2016

@petra102 - určite sa budeme tešiť 😀 verím tomu, že onedlho budeme všetku tehotné a vytvoríme skupinu duchovske tehulky 😀

sunflower80
19. nov 2016

@petra102 my sme sa snazili skoro rok a mna to velmi unavovalo, nakolko dcerka bola na druhy sup. Ale za tri roky musis byt uz velmi vycerpana. Pomoz trosku svojmu stastiu a chodte do toho Heliosu

petra102
19. nov 2016

@chuchu86 aj ja verím :D
@sunflower80 už tam chodíme viac ako 4 mesiace.. teraz nm navrhujú IVF.. ale zas čítala som veľa negatív okolo toho.. navyše kamoška mala zo stimulácií a všetkých tých injekcií nakoniec cysty na obidvoch vaječníkoch, ktoré riešili laparoskopicky a predstav si, že zostala neplodná!!! ja som zatiaľ zdravá, muž má veľmi zlé výsledky z 2 spermiogramov..ani IUI nám vôbec neodporúčali, že je to zbytočné. že hneď IVF. lenže my s mužom by sme radšej prijali možnosť IUI s darcovskými.. sme s tým úplne vyrovnaní, nikto by sa to nedozvedel.. vychovávali by sme ho s láskou.. no neviem, čo ďalej, uvidíme toho 9.12.

barborka93
19. nov 2016

@chuchu86 od mája som mala vysadenu antikoncepciu,ziadne vitamíny som nebrala ale už som chcela ísť s chlapom na spermiogram a aha zadarilo sa

sofinkaviktorka
19. nov 2016

Baby dnes som 2den.čo mám ms A spravila som ovu test.zdá sa mi že je test dosť silný čo si myslíte?

missellis
19. nov 2016

@barborka93 gratulujem ❤️

barborka93
19. nov 2016

@missellis ďakujem krasne

sibalka21
19. nov 2016

@sofinkaviktorka Asi som slepa, ale podla mna je ciarka dost slabunka...

karmela
19. nov 2016

@petra102 držím palce nevzdávaj to ja mám kamosku ktorá bola na IVF a teraz má skoro ročného chlapčeka tiež nevedela 6r otehu..Ja by som na tvojom mieste do toho šla..Ty si zdravá muž má trosku problém ale nie veľký na IVF držím ti palce aby Vám to vyšlo potom na prvý sup

nivea777
19. nov 2016

@sofinkaviktorka je normalne,ze tvoj ovu test vyzera takto.. LH je v tele pocas celeho cyklu.

karmela
19. nov 2016

@sofinkaviktorka nie moja to je dosť slaby ovu testik 😔 Skusaj potom po ms a ked bude pozitívny treba mat lásku a zadarí sa 😉

zuzu1122
19. nov 2016

@petra102 ak ti môžem poradiť, ak chceš riešiť IVF, skús pozrieť Reprofit v Olomouci alebo v Brne ak to nemáš moc ďaleko. Úžasný prístup lekárov - to sa s týmito našimi nedá porovnať - a možno ti bude stačiť len natívna stimulácia...

sofinkaviktorka
19. nov 2016

Dobré tak skúsim po ms

adria88
19. nov 2016

@luta13 veď toto... v pondelok skúšam, uvidíme, či vyšlo 🙂 nedočkavá som

looola
19. nov 2016

@patkaamirko teraz Ti nič iné neostáva ako čakať či dostaneš MS, dieťa sa dá vynosit aj s polypom ak je maly a je ďaleko od plodu ale tie polypy majú tendenciu počas tehotenstva rásť preto je lepšie ich predtým odstrániť

luta13
19. nov 2016

@kaki221 je mi luto, co si mi rano napisala, ale ako pise @karmela nic nie je stratene, pokial z Teba nevali krv...Stale nadej je, hlavne oddychuj a zajtra rano testuj...Pripadne chod k Dr. hned v pondelok a ziadaj odber krvi, kvoli moznemu tehu a nech Ti nieco nasadia na udrzanie...Velmi som verila, ze Ti to konecne vyslo a stale verim...Boh s vami, myslim, ze drobceka mas pod srdcom...Ak ano, verim, ze je to bojovnik 😀 Drzte sa oddychuj na gauci...

luta13
19. nov 2016

@patkaamirko To mi je luto, ze Ti take daco objavili ☹...No teraz som si nazrela do tejto temy cez google, je tam spomenute, ze je dobre najprv dat odstranit polyp, potom otehotniet, pretoze polyp ma tendenciu sa rozrastat...No este je spomenute, ze ak je polyp odstraneny pred tehu, potom zostanes tehu, porodis a ze aj po porode je dobre sledovat maternicu atd., ci sa zas neobjavil dalsi polyp, pretoze oni sa obcas znova zacnu tvorit po tehotenstve...Takze ja by som urcite cakala na MS, ci pride, ci nie...Ak Ti pride normalna MS, vycaj kym skonci, potom si hned dohodni Termin na odstranenie polypu a potom ked budes zahojena, tak snazilkujte dalaj...Ak si teraz nahodou tehu z poslednej ovulky, budes to musiet urcite prebrat so svojim gynekologom, ako dalej postupovat...Nechcem byt negativna, no snad nie si teraz tehotna, uz len kvoli tomu polypu a rizikam s nim spojenymi...Velmi Ti drzim palceky, nech si co najskor v poriadku 😉 ...Hlavu hore a Boh s Tebou 🙂

luta13
19. nov 2016

@slnecnica333 fotka z rana - nevidim nic ani dusika...No ked Ti 6 dni meska, mozno Ti bud pomalicky stupa Hcg, alebo si mala posunutu ovulku, alebo Ti testy neukazu vobec...Pockaj este zopar dni a ak MS nepride, objednaj sa k Dr. na krv, alebo nech Ta prezrie, ci nie si tehu..Inak neporadim...A to, ze pri prvom si mala silne // neporovnavaj s terajskom...Kazde tehu moze mat iny zaciatok, aj celkovy priebeh...Ja som mala obe tehu kazde uplne ine celkovo 😉...No drzim palceky 🙂