Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@horehronie1987 - no ked je to ružový dusík tak si na dobrej ceste 😉
@horehronie1987 tak gratulujem 😉 o dva dni ešte otestuj či silne
@horehronie1987 v tescu predávajú aj pepino 😉 Alebo hocijaký iný kúp
@kaki221 kup si jednoznacne clearblu
@horehronie1987 sorry to malo byt pre @kaki
@michaela2107 a ten sa dá kúpiť aj prúžkovy?
@kata011 ja 20.10 takže sme skoro rovnako a ovu si mala 6.teho?
@kaki221 nie iba digitalny ale podla mna je najspolahlivejsi
@biba12 ďakujem pekne
@michaela2107 ten mám doma,ken hovoria,že keď mi včera duchoval pepino a rapicler,tak tento mi ešte nemusí ukázať
@patkaamirko tak to sa teda nezachoval profesionálne
Baby je ruzovy vytok priznakom niecoho?
@eliska1986 to je široký pojem v akej časti cyklu sa nachadzas?
Som po menzese 6dni.Vcera a pred vcerom som mala ruzovi vytok
@eliska1986 menzes máš pravidelný? Nemala si niekedy mimo menštruačné krvácanie?
@olylili ms mam6dnovu cykly su august 32,september 2u,oktober32.Nie nemala som mimo menstruacne krvacanie.Casto mavam nachladnuty mechur.Teraz pijem alchemilku caj.
@eliska1986 alchemilkovy čaj je dobrý na ženské problémy vyrovnáva cyklus posilňuje maternicu nepije sa dlhodobo sú tam prestávky ...tak si možno prechladla bolesti pichanie nemáš?
@olylili momentalne je dobre aj s mechrom nic necitimDavam si pre istotu aj urinal.Tak neviem
@horehronie1987 nadherneee //...Gratulujem a prajem Ti zdrave tehulkovanie...Boh s vami 😉
@eliska1986 keď sa to nebude opakovať tak v pohode ak áno treba zájsť k lekárovi ja som tiež mala a to som mala nerovnováhu hormónov
@olylili mozno zacinaju llodne dni ale to sa mi moc nezda.Ako si ich teraz vypocitam?
@eliska1986 ak máš 32 dc plodné by mali začať na 17-18 deň vždy v polovici telo ti to povie aj same
@maciatko950 drzim palce, nech si co najskor najdes na testiku // ...Boh Ta zehnaj! 😉
@luta13 dakujem krasne

@olylili no povodne som myslela ze meska tyzden ale bola posunuta ovulka takze dn ms mal byt dnes alebo zajtra
@chuchu86 nevies rozoznat farbu? Par prispevkov hore som dala este nezaschnuty lde je len jemny dusik