Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ja viem že sa testuje až keď ms skončí len mam slabu ms tak som spravila ovu test tie som mala doma
@sofinkaviktorka ale ked si mala pred MS testy negativne tak pochybujem ze po MS budu pozitivne... Moc na to tlacis...
@sofinkaviktorka moja len ovu testy silnejú ci slabnú stále a ked ti po ms ukáže pozitívny ovu testik nemusí to byt tehotenstvo ale ovulacia.Vtedy sa vrhni na muža a želám ti aby sa zadarilo
@sofinkaviktorka to je normalne raz je MS slaba alebo silna. Nemq zmysel si robit ovu testy pocas mrchy pokial bemas cykli menej ako 28DC.
Dobrý deň 🙂 po 7 dňoch ako mi meskala menštruácia som si urobila testik, aby som vedela, či sa môžme tešiť alebo nie.. Objavila sa jedna silna a jedna slabá.. Tak som bola aj radiálne aj s časti zmätená, nakoľko telo mi vykazovalo príznaky, že MS môže prísť.. Povedala som si teda, že počkám pár dní a urobím test znovu, avšak dva dni po urobeni testu menštruácia prišla.. Som teraz z toho zmätená, neviem ci sa máme po menštruácii tešiť alebo nie..
@karmela mas pravdu🙂to bude raz nasa rodina🙂a bude to nase vytuzene po tolkom snazeni🙂 a moji nastavajuci svokrovci nech si vravia co chcu potom. Ich reci ako mate este plno casu mat deti mat svadbu a podobne zo vsetkym mame mat cas tak to co sa mame budit po 35ideme sa zobrat podme si zalozit rodinu asi si to tak predstavuju.
@sofinkaviktorka Toto nie je pozitivny, takze teho nie si. Keby si bola, uz by bol pozitivny a nemenil by sa.
@kaki221 tiez uz vysiel.bez dusika ? Nevesaj hlavu o mesiac na Vianoce budeme testiky balit s //ciarkami a maslou cervenou pod.stromcek 🙂
@looola to veru nie.Idem podať staznost určite.Ten polyp mám 5 mm vraj, tenkú sliznicu.. Za 11 dní čakám na ms, tak hadam nebude prekážať ten polyp keď je taký maličký.
@eliska1986 - jasné, že tam nič neni 😉
Som dostala pokyn od sestričky, že ráno mám spraviť test, tak dnes ráno som spravila, nič tam nie je, aj keď veľmi by som chcela //
@chuchu86 ja som fakt zvedavá co ti zajtra doktor povie však tebe uz mešká dva mesiace ze toto je ako napínavý seriál s tebou 🙂 ale určite to bude ok max ti ju vyvolá a potom budú krásne koľajnice aj ked stále mám pocit s teba ze si tehu neviem prečo ale mam 🙂 🙂 tak dúfam že to tak bude 🙂 daj vediet ako si dopadla 🙂 držím palce nech je všetko v najlepšom poriadku :-*

@horehronie1987 no tak teraz tažko povedať ja tie kazetkove testy nemám moc v láske tažko rozoznať ked tam je slabučký duch..Skus papierikovy lebo po pravde na tom 10 nevidím nič a natom prvom by sa mi niečo aj marilo len teraz ti ten rapi nevyšiel silnejší ako včera..Skus neskôr testik este zajtra ci pozajtra ráno držím palce