icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
20. nov 2016

@horehronie1987 no tak teraz tažko povedať ja tie kazetkove testy nemám moc v láske tažko rozoznať ked tam je slabučký duch..Skus papierikovy lebo po pravde na tom 10 nevidím nič a natom prvom by sa mi niečo aj marilo len teraz ti ten rapi nevyšiel silnejší ako včera..Skus neskôr testik este zajtra ci pozajtra ráno držím palce

domci1203
20. nov 2016

@horehronie1987 clearblue su vsetky 25tkove testy @sibalka21ma pravdu

karmela
20. nov 2016

@domci1203 tak len nech pekne silnie ciarocka 😉

domci1203
20. nov 2016

@karmela do stredy to bude zaujimave 🙂 pretoze ziadne priznaky MS ani tehu nemam:D

sofinkaviktorka
20. nov 2016

Ja viem že sa testuje až keď ms skončí len mam slabu ms tak som spravila ovu test tie som mala doma

karmela
20. nov 2016

@domci1203 to nevadí príznaky na tehu nemusíš mat až v stredu testujes,máš odhodlanie ja by som testila každý deň ako sa poznám 😄 Ale ja som chorá nato zistiť ci to vyšlo 😛 Držím palce aby sisi našla druhu čiarku silnejšiu 😉

miriamn76
20. nov 2016

@karmela ahoj ano zacinam dnes poobede ☺chcela som vcera ale moj milovany panacek ma pozval na veceru a dosli sme neskoro domov ale tak hadam ten den po ms som este nic neprepasla😀😀aj tak si myslim ze bude neskor ako normalne mavam😀

sibalka21
20. nov 2016

@sofinkaviktorka ale ked si mala pred MS testy negativne tak pochybujem ze po MS budu pozitivne... Moc na to tlacis...

karmela
20. nov 2016

@sofinkaviktorka moja len ovu testy silnejú ci slabnú stále a ked ti po ms ukáže pozitívny ovu testik nemusí to byt tehotenstvo ale ovulacia.Vtedy sa vrhni na muža a želám ti aby sa zadarilo

domci1203
20. nov 2016

@sofinkaviktorka to je normalne raz je MS slaba alebo silna. Nemq zmysel si robit ovu testy pocas mrchy pokial bemas cykli menej ako 28DC.

karmela
20. nov 2016

@miriamn76 jeeej zlatý vidíš romantický je chystá sa na ovu 😊 Neboj určite si nepresvihla este sme len 7dc ovu pekne príde skôr ci neskôr vystihneme 😉

domci1203
20. nov 2016

@karmela no divim sa samej sebe aj ja,ze do stredy vydrzat co sa bude diat:D ale tak ak by nahodou nebola ciarka ziadna stredu aspon nebude sklamanie:D

denura85
20. nov 2016

Dobrý deň 🙂 po 7 dňoch ako mi meskala menštruácia som si urobila testik, aby som vedela, či sa môžme tešiť alebo nie.. Objavila sa jedna silna a jedna slabá.. Tak som bola aj radiálne aj s časti zmätená, nakoľko telo mi vykazovalo príznaky, že MS môže prísť.. Povedala som si teda, že počkám pár dní a urobím test znovu, avšak dva dni po urobeni testu menštruácia prišla.. Som teraz z toho zmätená, neviem ci sa máme po menštruácii tešiť alebo nie..

karmela
20. nov 2016

@domci1203 no tak to áno vtedy je najlepšie testnut v deň ms,ja sa dokážem sklamať aj vtedy ale potom má to prejde a teším sa na nový cyklus že možno to vijde.Tak v stredu daj vedieť ms nech si dá pauzu držím palce

sibalka21
20. nov 2016

@denura85 Pravdepodobne nie... Ide o biochemicke tehotenstvo, kedy sa vajicko oplodni, uhniezdi, preto to meskanie MS, ale neudrzi sa a oneskorene sa spusti MS, s ktorou odide aj oplodnene vajicko.... Ak bude MS normalna alebo silnejsia tak myslim ze test uz netreba robit

domci1203
20. nov 2016

@karmela stredu dam vediet,ze co🙂no uz by si mohla ta mrcha dat pauzu na zopar mesiacov,lebo uz rok aj pol sa snazime a nic nic nic tak toto by bol aspon krasny vianocny darcek pre mna mojho muza a pre rodicov nasich teda pre mojich urcite🙂pre druhu stranu neviem neviem

karmela
20. nov 2016

@domci1203 druha strana nech ta nezaujíma vy ste rodinka ty a muž a hlavne že vás to urobí šťastnými 😉 Tak verím že tento krát Vám to vyšlo a potvrdí to aj testik v stredu

karmela
20. nov 2016

@denura85 a akú máš ms silnú ci slabú ? Uvidis správ si testik po ms ked bude čiarka silnejšia tak bábätko sa udržalo.

domci1203
20. nov 2016

@karmela mas pravdu🙂to bude raz nasa rodina🙂a bude to nase vytuzene po tolkom snazeni🙂 a moji nastavajuci svokrovci nech si vravia co chcu potom. Ich reci ako mate este plno casu mat deti mat svadbu a podobne zo vsetkym mame mat cas tak to co sa mame budit po 35ideme sa zobrat podme si zalozit rodinu asi si to tak predstavuju.

ejuska2586
20. nov 2016

@sofinkaviktorka Toto nie je pozitivny, takze teho nie si. Keby si bola, uz by bol pozitivny a nemenil by sa.

maciatko950
20. nov 2016

@horehronie1987 sa mi tam zda druha ciarka slabucka.

maciatko950
20. nov 2016

@kaki221 tiez uz vysiel.bez dusika ? Nevesaj hlavu o mesiac na Vianoce budeme testiky balit s //ciarkami a maslou cervenou pod.stromcek 🙂

patkaamirko
20. nov 2016

@looola to veru nie.Idem podať staznost určite.Ten polyp mám 5 mm vraj, tenkú sliznicu.. Za 11 dní čakám na ms, tak hadam nebude prekážať ten polyp keď je taký maličký.

chuchu86
20. nov 2016

Ahojte babi, dnešný test 😀

eliska1986
20. nov 2016

@chuchu86 ahoj nic tam nevidim.Ty mas ist tento tyzden k lekarovi vsak?

chuchu86
20. nov 2016

@eliska1986 - jasné, že tam nič neni 😉
Som dostala pokyn od sestričky, že ráno mám spraviť test, tak dnes ráno som spravila, nič tam nie je, aj keď veľmi by som chcela //

eliska1986
20. nov 2016

@chuchu86 ine nic neostava v dalsi mesiac sa snazit

olylili
20. nov 2016

Bože baby mne začalo byť dnes už poriadne zle nič neviem dostať do seba ☹

chuchu86
20. nov 2016

@olylili - kedy más termín u dokiho?
Možno niečo ľahké by si mala skúsiť

zuzuliena1
20. nov 2016

@chuchu86 ja som fakt zvedavá co ti zajtra doktor povie však tebe uz mešká dva mesiace ze toto je ako napínavý seriál s tebou 🙂 ale určite to bude ok max ti ju vyvolá a potom budú krásne koľajnice aj ked stále mám pocit s teba ze si tehu neviem prečo ale mam 🙂 🙂 tak dúfam že to tak bude 🙂 daj vediet ako si dopadla 🙂 držím palce nech je všetko v najlepšom poriadku :-*