Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@horehronie1987 clearblue su vsetky 25tkove testy @sibalka21ma pravdu
Ja viem že sa testuje až keď ms skončí len mam slabu ms tak som spravila ovu test tie som mala doma
@sofinkaviktorka ale ked si mala pred MS testy negativne tak pochybujem ze po MS budu pozitivne... Moc na to tlacis...
@sofinkaviktorka moja len ovu testy silnejú ci slabnú stále a ked ti po ms ukáže pozitívny ovu testik nemusí to byt tehotenstvo ale ovulacia.Vtedy sa vrhni na muža a želám ti aby sa zadarilo
@sofinkaviktorka to je normalne raz je MS slaba alebo silna. Nemq zmysel si robit ovu testy pocas mrchy pokial bemas cykli menej ako 28DC.
Dobrý deň 🙂 po 7 dňoch ako mi meskala menštruácia som si urobila testik, aby som vedela, či sa môžme tešiť alebo nie.. Objavila sa jedna silna a jedna slabá.. Tak som bola aj radiálne aj s časti zmätená, nakoľko telo mi vykazovalo príznaky, že MS môže prísť.. Povedala som si teda, že počkám pár dní a urobím test znovu, avšak dva dni po urobeni testu menštruácia prišla.. Som teraz z toho zmätená, neviem ci sa máme po menštruácii tešiť alebo nie..
@karmela mas pravdu🙂to bude raz nasa rodina🙂a bude to nase vytuzene po tolkom snazeni🙂 a moji nastavajuci svokrovci nech si vravia co chcu potom. Ich reci ako mate este plno casu mat deti mat svadbu a podobne zo vsetkym mame mat cas tak to co sa mame budit po 35ideme sa zobrat podme si zalozit rodinu asi si to tak predstavuju.
@sofinkaviktorka Toto nie je pozitivny, takze teho nie si. Keby si bola, uz by bol pozitivny a nemenil by sa.
@horehronie1987 sa mi tam zda druha ciarka slabucka.
@kaki221 tiez uz vysiel.bez dusika ? Nevesaj hlavu o mesiac na Vianoce budeme testiky balit s //ciarkami a maslou cervenou pod.stromcek 🙂
@looola to veru nie.Idem podať staznost určite.Ten polyp mám 5 mm vraj, tenkú sliznicu.. Za 11 dní čakám na ms, tak hadam nebude prekážať ten polyp keď je taký maličký.
@chuchu86 ahoj nic tam nevidim.Ty mas ist tento tyzden k lekarovi vsak?
@eliska1986 - jasné, že tam nič neni 😉
Som dostala pokyn od sestričky, že ráno mám spraviť test, tak dnes ráno som spravila, nič tam nie je, aj keď veľmi by som chcela //
@chuchu86 ine nic neostava v dalsi mesiac sa snazit
Bože baby mne začalo byť dnes už poriadne zle nič neviem dostať do seba ☹
@chuchu86 ja som fakt zvedavá co ti zajtra doktor povie však tebe uz mešká dva mesiace ze toto je ako napínavý seriál s tebou 🙂 ale určite to bude ok max ti ju vyvolá a potom budú krásne koľajnice aj ked stále mám pocit s teba ze si tehu neviem prečo ale mam 🙂 🙂 tak dúfam že to tak bude 🙂 daj vediet ako si dopadla 🙂 držím palce nech je všetko v najlepšom poriadku :-*

@horehronie1987 no tak teraz tažko povedať ja tie kazetkove testy nemám moc v láske tažko rozoznať ked tam je slabučký duch..Skus papierikovy lebo po pravde na tom 10 nevidím nič a natom prvom by sa mi niečo aj marilo len teraz ti ten rapi nevyšiel silnejší ako včera..Skus neskôr testik este zajtra ci pozajtra ráno držím palce